Batirdilar var ya oyunu 5 saat start gelmez oyun gelmez,500k ya item kiralayan k0sperlar kendini bisi sanmaya baslar, dcler,k0sperlar,durduk yere exe yatmalar,milletin petle seni exe yatirmasi,dupeler,illegal item satislari bizzat gm le anlasmali bicimde, birde bu chaos patchi gelicekdi ezelden beri bekliyoruz o da tek umudum k0sperlardan kurtulmak icin bakalim k2 nin gidisati nasil olucak gamersfirst e gecmesi en buyuk hataydi zaten bircok oyunu hileli sisteme deil paraya onem veriyolar warrock oyunu oynardim bu da gamersfirstin oyunu onunda farki yoktu hile dolu
öğlen gelir heralde .......
hala yog
bendede yok start ne iş bu anlamadım
yahu yeni ve de buyuk bır yama atıyor olmasınlar arkadaslar sız ne dersınız
Allah belalarını versin ,gebersin köpekler
ya kozp hileler azalıcak ya da serverları açmayı unuttular
ya da hiç bişe olmicak
quote:
Orijinalden alıntı: reallygood
Batirdilar var ya oyunu 5 saat start gelmez oyun gelmez,500k ya item kiralayan k0sperlar kendini bisi sanmaya baslar, dcler,k0sperlar,durduk yere exe yatmalar,milletin petle seni exe yatirmasi,dupeler,illegal item satislari bizzat gm le anlasmali bicimde, birde bu chaos patchi gelicekdi ezelden beri bekliyoruz o da tek umudum k0sperlardan kurtulmak icin bakalim k2 nin gidisati nasil olucak gamersfirst e gecmesi en buyuk hataydi zaten bircok oyunu hileli sisteme deil paraya onem veriyolar warrock oyunu oynardim bu da gamersfirstin oyunu onunda farki yoktu hile dolu
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
Allah belalarını versin ,gebersin köpekler
faks cekelim :D
Uyumuş kalmışlardır yağmur fırtına vardı elektrikler kesilmiştir belki
pfff dha gelmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme