Şimdi Ara

halamı yok bu oyun yav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• YOK
  • haram olsun verdiğim premium paraları
  • cık

• Batirdilar var ya oyunu 5 saat start gelmez oyun gelmez,500k ya item kiralayan k0sperlar kendini bisi sanmaya baslar, dcler,k0sperlar,durduk yere exe yatmalar,milletin petle seni exe yatirmasi,dupeler,illegal item satislari bizzat gm le anlasmali bicimde, birde bu chaos patchi gelicekdi ezelden beri bekliyoruz o da tek umudum k0sperlardan kurtulmak icin bakalim k2 nin gidisati nasil olucak gamersfirst e gecmesi en buyuk hataydi zaten bircok oyunu hileli sisteme deil paraya onem veriyolar warrock oyunu oynardim bu da gamersfirstin oyunu onunda farki yoktu hile dolu
  • öğlen gelir heralde .......
  • hala yog
  • bendede yok start ne iş bu anlamadım
  • yahu yeni ve de buyuk bır yama atıyor olmasınlar arkadaslar sız ne dersınız
  • Allah belalarını versin ,gebersin köpekler
  • ya kozp hileler azalıcak ya da serverları açmayı unuttular

ya da hiç bişe olmicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallygood

Batirdilar var ya oyunu 5 saat start gelmez oyun gelmez,500k ya item kiralayan k0sperlar kendini bisi sanmaya baslar, dcler,k0sperlar,durduk yere exe yatmalar,milletin petle seni exe yatirmasi,dupeler,illegal item satislari bizzat gm le anlasmali bicimde, birde bu chaos patchi gelicekdi ezelden beri bekliyoruz o da tek umudum k0sperlardan kurtulmak icin bakalim k2 nin gidisati nasil olucak gamersfirst e gecmesi en buyuk hataydi zaten bircok oyunu hileli sisteme deil paraya onem veriyolar warrock oyunu oynardim bu da gamersfirstin oyunu onunda farki yoktu hile dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Allah belalarını versin ,gebersin köpekler

faks cekelim :D
  • Uyumuş kalmışlardır yağmur fırtına vardı elektrikler kesilmiştir belki
  • pfff dha gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.