Şimdi Ara

Halbank Eft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam ben halkbank internet şubesi için basvurdum,baya zaman geçti.Sitesine girip online eft yollamak istedigimde sertifika falan diyor,anlamadım.Bu bankada hesabı olupta eft yollayan varsa,acaba ablatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior19m -- 13 Mart 2005, 11:03:27 >

• bildiğim kadarı ile tüm bankalarda internetten eft ücetsiz emin olduklarım akbank ve denizbank
  • Pamukbank'da aynı sistemi kullanıyordu Halkbank'a devretmeden önce. İnternet şubesinde işlem yapmadan önce sertifika yüklemen gerek bilgisayarına. Zaten seni gerekli sayfaya yönlendirmesi gerekiyor bilgisayarında yoksa sertifika. Orada gerekli bilgileri doldurup onayladığında yüklenmiş olur. Explorer'ı kapatım yine açarsın ve işlemlerini yapmaya başlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EverQuesT

bildiğim kadarı ile tüm bankalarda internetten eft ücetsiz emin olduklarım akbank ve denizbank

Malesef tüm bankalarda eft ücretsiz değil benim bildiğim yapı kredi,garanti ve iş bankası 500000 tl alıyor...
  • Halkbank Pamukbank'ın altyapısını kullanıyor ve yine eskisi gibi internet şubesindeki tüm işlemler ücretsiz.
    Vozer çözümü vermiş.Kesinlikle sertifikanın yüklenmesi gerekiyor.Birde IE'nin gelişmiş ayarlarında TSL,SSL gibi güvenlik protokolleri seçili olmalı.
  • Güvenli bir şekilde EFT gönderebilmen için sertifikayı yükelemen gerekiyor. Vozer'in dediği gibi seni yönlendireceği sayfada gerekli işlemleri yaparak yükleyebilirsin.

Bu arada ben yıllardır (yaklaşık 7 yıldır) Pamukbank'ın diyalog hizmeti ile ücretsiz eft gönderiyorum. Son yıllarda artık internet şubesinden gönderiyorum. Pamukbank'ın bu hizmetinden çok memnundum ama artık Halkbank'a deverdildi. İşlemlerime oradan devam ediyorum. Aynı yöntem ile eft dışında elektrik, telefon, gsm, digiturk gibi aylık faturalarımı da evde oturduğum yerden ödüyorum.

Böyle bir imkan varken bankalarda sıraya girip saatlerce bekleyenlere şaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

quote:

Orjinalden alıntı: EverQuesT

bildiğim kadarı ile tüm bankalarda internetten eft ücetsiz emin olduklarım akbank ve denizbank

Malesef tüm bankalarda eft ücretsiz değil benim bildiğim yapı kredi,garanti ve iş bankası 500000 tl alıyor...

garanti 80 ykrş oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEB MARİFETLİ HESAP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu halkbankın sertifkasını almaktan usandım gayrı.format attığım zaman sertifika siliniyor veya değişik bilgisayarlardan hesabıma girmeye çalıştığımda yeniden sertifika almak zorunda kalıyorum. 6 defa sertifika alma hakkımız var. ben bi 6lık doldurdum. arayıp sıfırlattım şimdi yine doldu. dakka başı sertfika almak yerine bu sertifikayı bişekilde kaydedip daha sonra yeniden internet tarayıcımıza ekleyemez miyiz acaba? Bu arada firefox kullanıyorum. eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa buna göre anlatırlarsa sevinirim....
  • Benim çözümüm sistemi kurduktan sonra sertifikayı yükleyip imaj almak.
    Aslında dediğini denemek lazım.

Ama şunu söylüyeyim.
    Bir imaj aldım başka sertifika, baska bir sertifika ile başka imaj aldım. İkisinide geri yüklediğimde ikiside çalışıyor (yanılmıyorsam) tam emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.