Şimdi Ara

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazen son model telefonumda sıkılıp 12 senelik philips fisio 625 kullaniyorum. Siyah ekran vs. Ancak sarji 2 hafta gidiyor.
  • bu arada bazı arkadaşlar ezikliğe takılmışta onu daha çok "ay yazık fakir " diye düşünüyorlar mı diye değerlendirin
  • Benimde tuşlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

herkesin özgürlüğüne kimse karışamaz, isteyen istediği telefonu kullanır

ha nasil karisamaz su ogrenci su telefonu kullanir su telefonu kullanir. Ha kimsenin kimseye karisma hakki yoktur. Telefon kurban oldugum graham bellden gelebilir amma ve lakin oyle deildir.

Ey yorumlamam bu kadar.

güldürdün be mübarek

seni g301 bölümünden de tanıyorum bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Telefon ile kişilik tartılıyorsa vay halimize,tüyde keramet olsa keçiler padişah olmuştu genelde telefon ile kişilik tartan insanlar ya ergendir yada kendini kral sanar milleti ezik gören tiplerdir boş adam deriz bunlara zengin olupta nokia e72 kullanan çok tanıdığım var hemde çok bazısı zati dokunmatik kullanamıyor..

Dokunmatik telefon kullanmak önemli değil, kullandığını telefon kişisel ihtiyaclarını karşılıyorsa yeterlidir
    Ki 2000 liralara satılan reklamları yapılan cihazların şarj süresi 1 günü ancak tamamlayabiliyor
    evde şarja tak, arabada şarja tak, işte şarja tak cafe de orda burda heryerde şarj aleti arıyolar
    Bir çok yerde parayla çalışan acil şarj üniteleri var gerisi sen düşün ezik olan kim
    Bu insanların kendi parasıyla kendine yaptığı bir çeşit eziyet

• Bendeki telefonun tuşuda yok ekranıda sadece aramaları açıyor , 5800 dağıldı 4 4.5 yıl anca olmştu :D Nokia 520 falan alcam galiba.
  • nokia 8850 veya 8890 temiz bir cihaz bulsam hemen alır onu kullanırım kim ne düşünürse düşünsün
  • ch@t527 takozu var bende hiç bir şey uymuyor ona...
  • discovery alana kadar ben de o guruhdaydım. ama artık bu fiyata da dokunmatik mevzularıyla hiç alakan yoksa bile geçmen lazım en azından discovery e
  • Alakası yok asıl eziklik telefonunu hakkıyla kullanmamaktır ben 6300 'ı dibine kadar kullandım internet olsun, oyun olsun, müzik olsun, program-uygulama olsun.
    Bilgisayarım bozulduğunda tüm parçaları bu telefonla arayıp buldum çok güzel telefondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde artık milletin elinde s3 s4 iphone görmekten gına geldi arkadaşımın tuşlu telefonu daha çok dikkatimi çekiyo bazen alıp kurcalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

benim gibi başka var mı tuşlu takılan ? ama öğrenci olması daha önemli. gençlerin ortamında cidden özellikle dikkat ettim ama hiç benim gibisine rastlamadım. hayır özel üniversitede de okumuyorumki. benim için sorun yok ama içiminden bi ses acaba hakkımda birşeyler düşünüyorlar mı diyor

bir devlet üniversitesinde 3. sınıf öğrencisiyim ve hala 2009'da aldığım Nokia N73'ü kullanıyorum. Şuan bu mesajımı ve hatta forumda hemen hemen attığım bütün mesajlarımı N73'ümle yazıyorum. Telefonumda sınırsız internet var, daha dün PTTCell'e geçtim. N73'ümü laptop'uma bağlayıp internete giriyorum. Benim için yeterli bir telefon.
    Bunların yanında hiç senin gibi düşünmedim, düşündüğün şekilde bir tepkiyle karşılaşmadım. Basit bir telefon yüzünden hiç kendimi ezik hissetmedim. Bence rahat ol, bu kadar küçük şeylere kafa yorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 5 Aralık 2013; 1:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

pek telefon kullanan biri değilim yani deli gibi mesajlaşmam. üniversitede hiç tuşlu telefonu olanı görmedim hep dokunmatik takılıyor herkes. ben nokia 6300 kullanıyorum acaba arkadaşlarım bana fakir gözüyle bakıyor mudur ? siz olsanız ezik mi derdiniz bana merak ettim. orta halliyiz diyebilirim ve istesem biriktirip imzama koyacak kadar güzel bir telefonda alabilirim ama hiç niyetlenmedim.

telefonumda aşağıda. aldığım zaman her 2 kişiden birinde bu telefon vardı siz düşünün

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?

Hocam onu sıkıntı ediyorsanız 200tl'ye Blackberry Curve 8520 alın kimse fiyatına bakmadan Blackberry'sine bakıcaktır. Kendimden biliyorum

onda 3g yok işe yaramaz 3g olan ne var blackberry?

• asıl ezik sadece alo diyipde telefona milyar verendir hakkıyla kullananlara lafım yok
    bi 3310 (şarj) bide note 3 (teknoloji) olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcycle -- 5 Aralık 2013; 5:21:37 >
  • biraz önce babam geldi "benim tarifeye ek ayda 1 liraya felan sana telefon alalım bu kullandığın telefonuda bana ver" dedi fakat yine "hayır, zaten pek telefon kullanmıyorum gerek yok" dedim.

direnişe devam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.