Şimdi Ara

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Ne alakası var olm asıl telefonun amiral gemisi bi modelse millet içinde çıkartmaya utanıyorsun en azından bende öyle gerçi note II artık amiral gemisi değil ama olsun.

aynen aslında bunu diyince aklıma geldi. son model telefon alsam yine çıkarmaya utanırım, bu sefer millet görmemişin telefonu olmuş gözümüze sokuyor der diye düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Ne alakası var olm asıl telefonun amiral gemisi bi modelse millet içinde çıkartmaya utanıyorsun en azından bende öyle gerçi note II artık amiral gemisi değil ama olsun.

aynen aslında bunu diyince aklıma geldi. son model telefon alsam yine çıkarmaya utanırım, bu sefer millet görmemişin telefonu olmuş gözümüze sokuyor der diye düşünürüm

Aynen hacı bende öyle oluyor okulda herkes takılıyor telefonla falan ben çıkarıyorum olmuyor yani hava atıyomuşum gibi sanıyorlar gibi geliyor , bide bazen canım sıkılıyor çizim falan yapıyorum hepten iş sarpa sarıyor resim dersine çıkacağım en üst katta atölye mesajlaşarak çıkıyorum rahatsız oluyorum koyuyorum cebime tavsiyem gidin s II alın beyler ona kimse bişey demiyor.

• oha ya bu kadar da eziklik olmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah su ideos arada isimi gormese direk 3310 kullanacagim 1000 tl ustu tokanmali telefon kisisel ihtiyac sayiliyor devirde

• hic yoktan galaxy gio kullanmiyorsun

• hocam Burdaki arkadaşlar teselli versede Üniverstesi ortamı illa içinden diyen, geçiren olacaktır mutlaka hele ki gösteriş telefon hastası bi millet olmuşken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

memnunmusun bari yoldaş
  • x2-02 akar hoparlörde iphonelarla kapışır
  • bendede 5 senedir 63 03 Classic var..Artık herkesde dokunmatik ama bende bu telefonu ilk aldığımda herkes zengin gözüyle bakıyordu sonra 58 00 çıktıktan sonra herkes dokunmatiğe yöneldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

hocam Burdaki arkadaşlar teselli versede Üniverstesi ortamı illa içinden diyen, geçiren olacaktır mutlaka hele ki gösteriş telefon hastası bi millet olmuşken...

kesin diyorlardır. mesela birgün birinde renksiz ekran telefon gördüm bilmiyorum belki telefonu bozulmuştur ama içimden biraz yazık diye geçirdim sonra kendime geldim ben bile kendime bakmadan böle düşündüysem...

ya bide ben çok kıyafet değişen biride değilim aynı ayakkabımı 2 yıldır giyiyorum bide telefon böle olunca kesin fakir diye düşünüyorlardır.

aman neyse sevdiğim bi kız olmadığı için böyle saldım zaten. diğerleri umrumda değil

• ben hala bunu kullanıyorum.

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

memnunmusun bari yoldaş

Abi vallahi memnunun şu ana kadar ama pek kullanamadım Shazam-Deezer filan indirdim bir kaç oyun denedim kasma filan olmadı hiç abi

• ben mesela telefonu mp3 alarm ve nete girmek için kullanıyorum
    1 ay okula gitmiyim ne arayan olur ne soran
  • Eski model telefon kullanan adamlar bana çok cool geliyor yav. İnternete bu kadar bağımlı olmasam ben de eski model bir şey kullanırdım herhalde.
  • Ne ezikliği öyle düşünenler varsa beyinsizler net, eğer bir telefona bakarak yargılıyorlarsa o insanlardan uzaklaşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Telefon ile kişilik tartılıyorsa vay halimize,tüyde keramet olsa keçiler padişah olmuştu genelde telefon ile kişilik tartan insanlar ya ergendir yada kendini kral sanar milleti ezik gören tiplerdir boş adam deriz bunlara zengin olupta nokia e72 kullanan çok tanıdığım var hemde çok bazısı zati dokunmatik kullanamıyor..

+1212216994

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her telefonda bir tuş vardır

• İhtiyaç olup olmadığı kişiden kişiye değişir.Multimedya deliliği varsa ileri teknoloji bir cihaz almak şart.Ama alo desin yeter diyorsan bence gayet iyi elindeki.
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    "ezik miyim" sorusunu şaka olsun diye söylediğini varsayıyorum, aksi takdirde ciddi psikolojik sorunların var demektir

telefona gelince benim eski telefonum, yaklaşık 5 sene kullandıktan sonra çok yüksekten düştü ve kullanılamayacak duruma geldi, keşke tekrar sıfır bulabilsem, metal (ya da çelik) kasayı çok seviyordum, yeni çıkan metal kasalar (6300'ın abileri) 500-600 civarı olduğundan nokia 206 aldım

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    Benim bir akrabam aşırı zengin()3 telefon kullanıyor 3üde tuşlu telefonlar.Yani bu telefon işi paraya bakmıyor benim gözümde.Otobüs şöförlerinde bile iPhone -Galaxy serisi var artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.