Şimdi Ara

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek telefon kullanan biri değilim yani deli gibi mesajlaşmam. üniversitede hiç tuşlu telefonu olanı görmedim hep dokunmatik takılıyor herkes. ben nokia 6300 kullanıyorum acaba arkadaşlarım bana fakir gözüyle bakıyor mudur ? siz olsanız ezik mi derdiniz bana merak ettim. orta halliyiz diyebilirim ve istesem biriktirip imzama koyacak kadar güzel bir telefonda alabilirim ama hiç niyetlenmedim.

telefonumda aşağıda. aldığım zaman her 2 kişiden birinde bu telefon vardı siz düşünün

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?

• dokunmatik kullanıyoz da noluyo
  • Zamanin agir telefonlarindan.insanlarin tel. pek dikkat etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin özgürlüğüne kimse karışamaz, isteyen istediği telefonu kullanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ile kişilik tartılıyorsa vay halimize,tüyde keramet olsa keçiler padişah olmuştu genelde telefon ile kişilik tartan insanlar ya ergendir yada kendini kral sanar milleti ezik gören tiplerdir boş adam deriz bunlara zengin olupta nokia e72 kullanan çok tanıdığım var hemde çok bazısı zati dokunmatik kullanamıyor..
  • alirsin ne varki taksit diye bisey var dimi ama telefon artik ezik isi yani .

• Sana türkiyenin kuralını soyliyeyim cocuk.insanları telefonlarına gore yargılarız ve evet sen fakirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığa göre cevaplayacaksam...
    Blackberry telefonu kullanana ne dersin?

• ben de 11 00 a geçmeyi düşünüyorum son derece de ciddiyim
  • İnsanin ihtiyaclarini karsilayan telefon o insan icin en iyi telefondur.

• Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

• internete falan girmiyorsan oyun oynamıyorsan işini görüyorsa sıkıntı yok mavi ışıkları yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 3 Aralık 2013; 20:18:00 >
  • ne alakası var kardeşim ya isteyen istediği telefon kullanır. tuşlu telefonum var çünkü iş yaparken rahat oluyor düşük kalitede telefon oldugu için yağlansa boyalansa yere düşse pek umurumda olmaz, ellerim pis iken gayet rahat konuşurum.

bunun yanında dokunmatik olarak nokia x6 var ayfon yada android karşılığı telefonum olsa o tuşlu telefondan yine vazgeçmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 3 Aralık 2013; 20:19:01 >
  • 3310 un sifiri ciksin almayan ****dir

edit: oha kelimeye sansur geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C Vatandaşı -- 3 Aralık 2013; 20:20:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

geçmiş olsun
  • 27 yaşındayım daha dün dokunmatik telefon aldım yarın elime geçecek . .insanların telefonları kimseyi ilgilendirmez . daha almazdım ancak 6700s bozuldugu için alıyorum onuda 2. el almıştım şunki alacagım dokunmatikte çin telefonu newman k1b
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İnsanin ihtiyaclarini karsilayan telefon o insan icin en iyi telefondur.

nerde rahat sıçabiliyorsan orası evindir. gibi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İnsanin ihtiyaclarini karsilayan telefon o insan icin en iyi telefondur.

nerde rahat sıçabiliyorsan orası evindir. gibi oldu bu

Aynen oyle ama

• aslında arkadaşlarım arasında laf eden pek olmadı. ama lise 1de annem yanımda bulunsun merak ederiz diye bir telefon verdi (6300dan önceydi) ve kamerası bile yok bende utanıyordum yanımda taşımaya açıkcası ergenlik halleri vs. arkadaşlarım telefonum olduğunuda bilmezdi pek çünkü okula getirmezdim. birgün arkadaşımla dışardaydık bende telefonu almıştım yanıma sonra arkadaşımın arkadaşı geldi işte telefona felan ihtiyacı oldu bi ara kontörü yoktu. bende utana sıkıla verdim telefonu sonra bişeyler felan tuşladı dedi "aramıyor bu aptal telefon ". o zaman acayip içime oturmuştu. hattım sonra kapanmıştı ve o telefonu sonra kullanmamıştım. lise 1de ilk telefonumla maceram kısa sürmüştü.

bu telefonu (6300) lise sonda aldım aslında ilk gerçek telefonum diyelim ilkini saymıyorum. şuan üni 3teyim halen kullanıyorum. telefon cahili bir insanım işte. telefona nerdeyse hiç para atmadım. annem maaşını aldığında hep 20 lira yükler ve paralar telefonda birikir. atma diyorum ama lazım olur diyor. bende oyunlara yatırıyordum parayı neyse ama asosyalliğinde etkisi var tabi.

• Babamın telefonundan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.