Şimdi Ara

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerim ve ayaklarım çok fazla terler.Dokunmatik telefon alıp kullanabilirim ama istemiyorum.Ellerim terlediğinde telefonun ekranı zarar görebilir.Ayrıca fazla mesajlaşan birisi de değilim.Telefonu alarm + konuşma için kullanıyorum.Bulunduğum ortamlarda dediğin gibi herkes de dokunmatik telefon var ( giymeye kıyafeti,ayakkabısı olmayan kyk yurdunda kalan d.bakırlı arkadaşım da bile. ) Bunu da eziklemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
    Botu saymazsak 2 çeşit ayakkabım 2 kot 1 keten pantolonum ve bir kaç kazağım var.Evirip çevirip onları giyiyorum telefonda dokunmatik değil,hakkımda fakir diye düşünenler olduğunu sanmıyorum ama.Düşünüyorlarsa da hiç umrumda değil.
  • çevremizde öyle çok insan var s3 almış hava atıyor halbuki babası kim bilir kaç taksitle aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

pek telefon kullanan biri değilim yani deli gibi mesajlaşmam. üniversitede hiç tuşlu telefonu olanı görmedim hep dokunmatik takılıyor herkes. ben nokia 6300 kullanıyorum acaba arkadaşlarım bana fakir gözüyle bakıyor mudur ? siz olsanız ezik mi derdiniz bana merak ettim. orta halliyiz diyebilirim ve istesem biriktirip imzama koyacak kadar güzel bir telefonda alabilirim ama hiç niyetlenmedim.

telefonumda aşağıda. aldığım zaman her 2 kişiden birinde bu telefon vardı siz düşünün

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?

aynı telefon bendede var, diğerleri ne işe yarıyorsa buda aynı işi görüyor fark var aradada diğerleri arıyor mesajlaşıyorsa buda aynısını yapıyor

• telefonla sadece konuştuğum için yeni telefona geçme ihtiyacı duymadım yıllardır nokianın modelini bilmeğim sağlam, şarjı 1 hafta giden, küçük taşıması kolay bir telefonunu kullanıyorum
  • O alanlarinin cogunun taksidi bitmemistir raad ol sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını kullanıyorum.
  • Fiesta arabam var 3 Evimiz var Philips telefon kullanıyorum philips marka tel kaldımı sen düşün
  • Ezik degil de fakir olarak bakar insanlar ama kullanmayacagı snapdragon 800 icin note 3 alanlardan olmaktansa iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu çok aktif olarak kullandıgım ve fazla param olmadıgından dolayı 2750 mAh kapasiteli 4.5inch bir telefon aldım cinden. Performans olarak S2 ile kapısır ama diger telefon sahipleri priz ararken senin telefonunun %50 sarjı kalması mukemmel bir his.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

27 yaşındayım daha dün dokunmatik telefon aldım yarın elime geçecek . .insanların telefonları kimseyi ilgilendirmez . daha almazdım ancak 6700s bozuldugu için alıyorum onuda 2. el almıştım şunki alacagım dokunmatikte çin telefonu newman k1b

Hocam Çin malı telefon almayın zararlılar. Soğurma oranları falan çok yüksek.
  • Oyle deme lan 6300 candir o ekrani candir.Iphone flash desteklemezken o desteklerdi.
    Espriyi gecersek telefon senin statunu belirlemez eger arkadaslarin belirliyorsa arkadaslarini degistir.
    Insani markalar,kullandigi urunler degil yaptiklari gosterir belki biri bana blackberry kullandigim icin ezik diyebilir ama ben iphone 5 alipta sms paketi olan adam aramiyorum en azindan.
    Ne derlerse takma .

• Hiçte ezik falan değilsin bence. 1.5 – 2 bin liraya telefon alanların % 90 face ve twit den başka bişey bilmediği için sırf ego tatmini için bayılıyolar mangizleri .d yani şunu demek istiyorum gerçek anlamda ihtiuaç duymuyosan aynen devam et

• 2013 de çıkmış samsung tuşlu kullanıyorum hala üretiliyor yeani
  • 1 note 2 1 samsung tuslusu var bana kalirsa sadece telefon icin tuslular cok cok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

herkesin özgürlüğüne kimse karışamaz, isteyen istediği telefonu kullanır

Özgürlüğün bidir

• ezik miyim diye sorduğun için evet eziksin. hemde öyle böyle değil.
  • ben de n70 kullanıyorum :(

• Professional Geek kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam memnun musun ?
  • Bundan önceki telefonum Motorola E2 bozulmasaydı eğer büyük ihtimal hala kullanmaya devam ederdim. Tam 5 sene kahrımı çekmişti alet en sonunda pes etti garibim
  • eskiden bir sony k700i'm vardı ömrü yetmedi maalesef dokunmatiğe geçtim çok özlüyorum hala onu. Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.