Şimdi Ara

Half-Life 1 Software Sorunu? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende şu anda half-life'nin en son sürümü var. Ayarlardan herşeyi low'a (düşüğe) alıyorum. Fakat OpenGL'yi değiştiremiyorum. Onu Software yapmak istiyorum ama oyun kapanıyor ve çalışmayı durdurdu diyor. Bende half-life'nin en eski sürümünü yükledim onda software yapabildim. Fakat en yeni sürümünde olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? yeni pc gelene kadar arkadaşlarla half life oynayacağız. Yardımlarınızı bekliyorum.

not: Neden ayarları düşüğe alıyorsun? diyorsanız; Laptop berbat olduğu için oyun kasıyor. Kasmaması için Software yapmam gerek. Fakat olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mroscar -- 23 Şubat 2013; 16:52:59 >

• http://bc.vc/lw0OVz

buraya bi bak dene istersen belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamerivet

http://bc.vc/lw0OVz

buraya bi bak dene istersen belki düzelir

benim sorunumla bu sorun aynı değil.
  • up
  • Biz half life i tnt2 lerle bile oynuyorduk. Ne kadar kotu olmali ki kassin? baska birseyden olmadigina emin misiniz?
    notebook un ozelliklerini yazsaniz aslinda...
  • masaüstünde sag da aşagıda saat var orda ses ayarı varya yükseltme ona tıkla gelişmişe tıkla 16.bit 48000 hz dvd kalitesini seç oda olmadıysa bilgisayarım sag tıkla sistem korumasına tıkla sonra gelişmişe tıkla sonra veri yürütme engellemesine tıkla sectiklerim dışında... deyi ac tıkla orda hl yi sec csmi kullanıyo n ne kullanıyorsan program filesten seç kısayol olmasın
  • @exeter, berbat bir notebook işte.

@gardion Çok teşekkürler sorunu çözdüm. Çözüm; Senin ilk dediğin şeyi yaptım, sonrada oyuna girdim fakat hata verdi. Hatayı google'ye yazdım ve bir patch yükledim sorun düzeldi. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 4 yükleme sorunu
    16 yıl önce açıldı
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.