Şimdi Ara

call of duty 4 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
27.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar ben dün call of duty 4 aldım (dvd) ama bi türlü yükleyamiyorum wirar 3.7 veya üstü olmalı demiş read me dosyasında bende 3.7 var zipli dosyayı çıkartıyorum setup.bat var calıştırıyorum dos ekranında öylece duruyo hiç bi ilerleme olmuyor?? simge var yanıp sönüyo ama hiç bişi yazamıyorum.setupu kapatıp yeniden açınca sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor sistemimde mi hata var die bu oyun için format attım lütfen yardım edin...

• arkadaşalar bu sefer oyunu yükledim ama ''d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' hatasını veriyor.birisi yardım etsiz allah rızası için bu nası bi forum yaa kimse yardım etmiyo
  • Dosyalari cikar herhangi bir yere, 2 dvd de (veya benim aldigim oyleydi en azindan) ayni klasorde olsun, sonra setup'i calistir ve oyunu kur.

Daha sonra key generator ile key gir

Bir diger adim da senin rar'dan cikarttigin klasorun icinden iw3sp dosyasini kopyalayip oyunun yuklendigi klasore yapistirman olacaktir. Ondan sonra oyun calisir.

(bu yazdigim son iki satirdaki key generator programi ve iw3sp dosyasi, cd'nin icinde cr.ack veya ser.ial tarzinda bir klasor varsa onun icinde olabilir)

Umarim olur.
  • victoya nasıl yaptığını açıklarmısın bendede aynı hatayı verdide cvbını bekliorum
  • o dosyanın ismini nette aratıp bulabilirsin. directx dosyası. indirip system32 ye atarsan sorun kalmaz
  • arkadaşım aldıgın hata directx hatası oyunun dvd sinde vardır zaten directx setupı onu çalıştır yeterli olacaktır..
  • bencede sorun directx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyker bende error 1309.Error reading from file:E/setup/Data/main/iw.00.iwd. Verify that the file exists and that you can access it hatası verio lütfen yardım kac saatir uğrasıorm yapamıorm :S :S
  • bilgisayara kopyala bi de öyle dene olmazsa upload ederik dosyayı ;)
  • koyalayarak denedim ama upload nedir bilmıorm
  • error 1309.Error reading from file:E/setup/Data/main/iw.00.iwd. Verify that the file exists and that you can

hatası veren arkadaslar çözüm çok kolay

t.c.a.

öncelikle dvd 1 ve dvd 2 yi bilgisayarınıza kopyalamalısınız.

dvd 2 deki "main" klasörünü \Setup\Data\ klasörünün içine atın. daha sonra oyunun kurulumuna geçebilirsiniz.
  • bence dvd çekilirken bir hata olmuş
  • arkadaşalar ben dün call of duty 4 aldım (dvd) ama bi türlü yükleyamiyorum wirar 3.7 veya üstü olmalı demiş read me dosyasında bende 3.7 var zipli dosyayı çıkartıyorum setup.bat var calıştırıyorum dos ekranında öylece duruyo hiç bi ilerleme olmuyor?? simge var yanıp sönüyo ama hiç bişi yazamıyorum.setupu kapatıp yeniden açınca sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor sistemimde mi hata var die bu oyun için format attım lütfen yardım edin... Paylaş:

aynı sorun bendede var yhaa arkadaşlar nasıl yaptınız söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akarsu_6161
    arkadaşalar ben dün call of duty 4 aldım (dvd) ama bi türlü yükleyamiyorum wirar 3.7 veya üstü olmalı demiş read me dosyasında bende 3.7 var zipli dosyayı çıkartıyorum setup.bat var calıştırıyorum dos ekranında öylece duruyo hiç bi ilerleme olmuyor?? simge var yanıp sönüyo ama hiç bişi yazamıyorum.setupu kapatıp yeniden açınca sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor sistemimde mi hata var die bu oyun için format attım lütfen yardım edin... Paylaş:

aynı sorun bendede var yhaa arkadaşlar nasıl yaptınız söylermisiniz

oyununuz rip galiba...

arkadaşım naapıosun kaldır o keyleri :)
  • ewet usta ripli
  • Bende yaşıyorum aynı sorunu oyun ripli
  • Acil bekliyorum
  • aynı sorun bendede war beyler resimli anlatım istiyoruz daha açıklayıcı olur.. o arkadaşın dediği ikinici hata var oyun yükleniyoo ama açılmıyoo bilen birisi cvp atsın lütfenn
  • dreckx i kurdum sistem32 ye ama hata gitmedi d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyo allah rızası için yardım ama detaylı anlatım olsun lütfen abilerr herkes sizin kadar iyi bilmiyoo bu pc işlerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.