Şimdi Ara

HALF LİFE 2 A.İ DİASABLED SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer half life 2 de botlar donuyorsa bunu yapın işe yarar :

HL 2 A.I DİSABLED SORUNU ÇÖZÜMÜ:

HL2>cfg>folder klasörüne girin ve Oradaki herangi bir .cfg uzantılı dosyayı kopyalayıp aynı yere yapıştırın.Mesela listenserver.cfg>kopyala>yapıştır. yeni dosyanın adı Kopya listenserver.cfg.bu dosyayı notepadle açın ve içinde yazanları boşaltın ve yerine aşağıdaki iki satırı yazın.
    ai_norebuildgraph "1"
    ai_disable "0"
    yazıp kaydedin sonra "Kopya listenserver.cfg" dosyasını yeniden adlandırın "ai_fix.cfg" diye sonra sağa tıklayıp "Salt okunur" yapın
    Bu işlemden sonra aynı dizindeki "valve.rc" yi notepadde açın şunları göreceksiniz
    // load the base configuration
    //exec default.cfg
    // Setup custom controller
    exec joystick.cfg
    // run a user script file if present
    exec autoexec.cfg
    //
    // stuff command line statements
    //
    stuffcmds
    // display the startup level
    startupmenu
    "exec autoexec.cfg" satırının altına
    exec ai_fix.cfg
    yazıp kaydedin bu yaptığınız işlem yapay zeka ve grafiklerle ilgili iki bugı düzeltiyormuş
    >>

sonra oyuna uçunnn!!!!!!!!

• "bunun yerine oyunun hile konsolunda aidisable_0 yazın oda olayı çözer arkadaşlar
  • ama bu kalıcı yolu manyakmisin
  • professional ne kadar yazarsan yaz millet anlamıyor. oyun çıktığından beri onlarca kez açıldı bu topic ama bakan yok. herkes sorun çıktığında tekrar soruyor
  • oyunun üstünden yıllar geçti siz yenimi buldunuz bunu
  • yoo benim önceden not defterimde vardııı!mercury a katılmıyorum çünkü benim anlattığımm yol kalıcı onunki kalıcı değil!sankim mercury bunu biliyordu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi professıonal -- 25 Mart 2005, 13:57:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.