Şimdi Ara

Half-Life 2 Devam edemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Half Life 2 de Black Mesa East'e girdiğimde güzenlik testinden gçiyorum fakat kadın asansör çağırdıktan sonra asansöre girmiyor.Oyun orada takıldı yardım edin lütfen.

• yine bir yapay zeka hatasıdır baştan başlamanı tavsiye eerim...
  • Oyunu koran aldın zannedersem.Bölümü baştan aç(save'den)eğer işe yaramazsa console'dan restart yaz öyle dene.
  • eğer Alex asansörü çağırmadan önce quick save'in varsa, bi kaç kere denersen düzelecektir. yoksa bölümü baştan oynamak zorundasın dostum...
  • evet bende de aynısı olmuştu..

biraz öncesinden save vardı ordan başlayıp devam etmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 11 Temmuz 2008; 12:58:06 >
  • o elevator bugı son versiyonlarda düzeltilmiş olması gerekiyordu (korsanlarda bile). bölüme başta başlaman gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

o elevator bugı son versiyonlarda düzeltilmiş olması gerekiyordu (korsanlarda bile). bölüme başta başlaman gerekiyor

G.olsun Ama Güzel Oyun Baştan Başladığına Değecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim.Yeniden başlayarakta bu sorunu halledemedim.Restart yazıp yeniden başladım ama yine aynı asansöre ben biniyorum Judith Mossman'da tık yok.Böyle birkaç defa denedim ama olmadı.Oyunun sürümü 1.0 bu hataları düzeltebileceğim bir patch var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barf -- 11 Temmuz 2008; 17:37:50 >
  • engnnn senin dediğini de yaptım ama olmadı. :-(
  • Yanda A.I. Disabled yazıyor mu?
    Korsan sürümse normaldir. Her loading ten sonra oyun A.I yi otomatik olarak kapaıyor.
    Gir konsola ai_disable yaz.
  • bak benim ki belki saçma gelecek ama bende oldu valla şimdi duavrlardan geçme hielsi ayz her katı içine girip çık en sonda asansor boşluğun ortasında kendini öldür tekrar doğduğunda asansör boşluğunda doğuyorsun ve kadın biniyor
  • oyunu save et sonra load gameye gel oyun yüklensin devam et
  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız.

Half Life 2: Episode One

http://forum.donanimhaber.com/m_6712431/tm.htm

Half-Life 2: Episode Two

http://forum.donanimhaber.com/m_7641160/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.