Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Çok salladın.Aperture bilimin Bağ-Kur'la ne ilgisi var anlamadım.

Bu arada Black MEsa ve Aperturce Science diye yerler gerçek hayatta varmış
    Yani half Life gerçek olabilir.

Blackmesa'yı anladım Area 51'teki nükleer araştırma tesisleri benzetilebilir. Peki Apeture Science hangisi oluyor? CERN'mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Blackmesa'yı anladım Area 51'teki nükleer araştırma tesisleri benzetilebilir. Peki Apeture Science hangisi oluyor? CERN'mi?

• quote:

quote:

Konu iyice saçmalamaya başladı bikaç gün girmicem konuya

Sen girmedinmi konunun zevki çıkmıyor.Gman gordonun babası olucağını zannetmiyorum :).Ama Dostumuz olduğu kesin.Eli'de oyle dedi.Şimdilik diye birşey yok.Hep dostumuz olucak.VORTİLER zamanı durduramaz.Bunu bilin artık.
    Ep1'dan şnu çıkartabiliriz:
    GMAN'IN İŞVERENLERİ VORTİLER OLABİLİR

Zavallı Eli dostumuz dedikten bikaç saat sonra G-Man tarafından öldürüldü...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karafellah

Alın size teori... Ben biliyodum abi.

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

Black Mesa Arizona da bir tepenin ismi (siyah duz tepe anlamina geliyor seklinden dolayi) oyunu da oradaki ortami baz alarak tasarlamislar zaten oyundaki daglara tepelere bakarsaniz orayi tasarladiklari gozukuyor ama o sekilde bir tesis yok varsa bilemeyiz gizlidir muhtemelen. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

quote:

Sen girmedinmi konunun zevki çıkmıyor.Gman gordonun babası olucağını zannetmiyorum :).Ama Dostumuz olduğu kesin.Eli'de oyle dedi.Şimdilik diye birşey yok.Hep dostumuz olucak.VORTİLER zamanı durduramaz.Bunu bilin artık.

Zavallı Eli dostumuz dedikten bikaç saat sonra G-Man tarafından öldürüldü...

Ne ise odur.Dost olduğuna dair çok kanıt var.Bizi takip etmesi dost olduğunun kanıtıdır.Bize değer veriyor

• quote:

quote:

Naptın sen yeğen yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

quote:

Naptın sen yeğen yahu?

Biri gidiyo biri geliyo.Herkez G-man'a dusman diyo.Yeter YA.Leyve ile G-man'ı öldürmeye çalışıcaksanız boşuna heves etmeyin.Vortiler bile onu öldüremez.GMAN NASIL ELİ'Yİ ÖLDÜRSÜN??Combine mı o!Combine'lara karşı çıkıyo zaten.Asla işbirlikçilik yapamaz.Ama siz illaki o dusman diyorsanız.Siz bilirsiniz.Episode 3 çıkıyodu Ruyamda .İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 11 Mart 2012; 9:58:15 >

• Rüyanda gördüğün şeyleri burada savunma bari. G-Man sadece Eli ile anlaşması olduğu için G. Freeman 'i Dünya 'ya gönderiyor. Combine 'a karşı çıktığı yok. Fal yazıları gibi HL yazılarını okuyup bana birşey anlatmaya çalışma ben zaten biliyorum ne olduğunu.
  • Arkadaşlar Gman artık Freeman'a yardım etmeyecek hatta işleri zorlaştıracak (Bakın son sahne).. Çünkü Gman Alyx'e aşık...Black Mesa'da yıllar once Alyx'in çıkartılmasından bahsediyordu Gman.. Oradayken küçük bir kızken ilerisini düşünüp kendisi için yatırım yapıp alyx i oradan çıkarttı. Ona aşık , freemanda aşık bakalım noolcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar Gman artık Freeman'a yardım etmeyecek hatta işleri zorlaştıracak (Bakın son sahne).. Çünkü Gman Alyx'e aşık...Black Mesa'da yıllar once Alyx'in çıkartılmasından bahsediyordu Gman.. Oradayken küçük bir kızken ilerisini düşünüp kendisi için yatırım yapıp alyx i oradan çıkarttı. Ona aşık , freemanda aşık bakalım noolcak..

Bende bari girmiyim artık bu konuya
  • Millet delirmeye başladı hatta delirenler bile oldu yakın zamanda bir episode ya da direk HL3 duyrulmazsa vay halinize
  • En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi Ben kaçıyorum yavaştan yavaştan. E3'e kadar çok nadir gircem
  • Arkadaşlar size Gökhan Özen'den Civciv şarkısını armağan ediyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karafellah

Alın size teori... Ben biliyodum abi.

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

bağ-kurla bi alakası yok tabide logo tasarımları benziyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 11 Mart 2012; 13:16:03 >

• quote:

En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi Ben kaçıyorum yavaştan yavaştan. E3'e kadar çok nadir gircem

He he he.G-man dusman.Bost olarakda gman'ı öldürücez(!).Çok inandım(!)

• quote:

quote:

En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi Ben kaçıyorum yavaştan yavaştan. E3'e kadar çok nadir gircem

He he he.G-man dusman.Bost olarakda gman'ı öldürücez(!).Çok inandım(!)

Gman'i öldürcez demiyorum. Gman dostta değil düşmanda değil sadece bizden faydalanan,işi düştüğünde koruyan işi düşmediği zaman karanlığa hapseden çıkarcı bir karakter.

• Vay be valvé, şu türk hl fanlarını bu hallerede sokdun yaa sana dicek bişey bulamıyorum, umarım oyun çıkdığığında en azından bize "ehh bu kadar sene beklediğimize değmiş, yıllar geçmiş ama serinin devam oyununu gene bomba gibi gelmiş" dedirtirsin...
  • yaw beyler benim şimdi bi sorum olacak şu bahsettiğiniz Borealis gemisi nedir bu gemi hakkında TÜRKÇE bilgi yada resim sahibi olan arkadaşlarımız warmıdır acaba çok merak ettim şu gemiyi...

ayrıca size şu videoyu göstermek istiyorum

videonun 42. saniyesinde 2 adet gemi görüyoruz sizce bu ne olabilir ?

bu video da hl2 e3 ün bir demosu (yada bi fan tarafından yapılmış bir demo )

ve bu arada önceki sayfalarda portal 3 ten felan bahsetmiştik bu konu hakkında bi video daha buldum ben :

sizce bu video bir anlam ifade ediyormu ?

ve AYRICA portal 2 rattman hakkında bulduğum bi video daha war burda rattman KONUŞUYOR yada duvar konuşuyor :D

ne dediğini henüz anlamış deilim

bu videoda o konuşmanın yavaşlatılmış hali var anlayan anlar seslerden [ ben hiçbirşey anlayamadım ]

iyi günler.....

[mesajı uzattım biliyorum kusura bakmayın hatalıysam uyarın :D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 11 Mart 2012; 16:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

ve AYRICA portal 2 rattman hakkında bulduğum bi video daha war burda rattman KONUŞUYOR yada duvar konuşuyor :D

ne dediğini henüz anlamış deilim

bu videoda o konuşmanın yavaşlatılmış hali var anlayan anlar seslerden [ ben hiçbirşey anlayamadım ]

iyi günler.....

[mesajı uzattım biliyorum kusura bakmayın hatalıysam uyarın :D]

Şok oldum resmen Rattman biz oradayken hayattaymış yani? Yanıbaşımızdaymış

• güzel olmuş

bunuda çözmüşler sanırım.borealis le ilgili bişi söylüyo galiba.freeman ve gmanle ilgili bişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 11 Mart 2012; 18:55:08 >

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.