Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi Ben kaçıyorum yavaştan yavaştan. E3'e kadar çok nadir gircem

He he he.G-man dusman.Bost olarakda gman'ı öldürücez(!).Çok inandım(!)

Gman'i öldürcez demiyorum. Gman dostta değil düşmanda değil sadece bizden faydalanan,işi düştüğünde koruyan işi düşmediği zaman karanlığa hapseden çıkarcı bir karakter.

Ee desene ben anlamadım cumlelerinden

• Portal videoları koyarak konunun içine ettiniz, bravo size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionc10ln

chamber 6 chapter 2 ve chamber 12 chapter deki odalar çok garip :D . yaaaa valve büyüksün :D

en beklemediğim yerlerden çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Portal videoları koyarak konunun içine ettiniz, bravo size.

elimon nie mahvedelim ki 90 lardaki sayfalarda fln gördüm burda portal dan da bahsediliodu bende öylesine koydum :)

bu arada borealis i açıklayacak biri yokmu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

quote:

elimon nie mahvedelim ki 90 lardaki sayfalarda fln gördüm burda portal dan da bahsediliodu bende öylesine koydum :)

Borealis, Aperture Science'ın araştırma gemisidir. Şu an kutuplarda olduğu biliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 11 Mart 2012; 22:25:39 >
  • Şu konuya oyun hakkında bilgi sahibi olmayan girmesin girse bile yorum yapmasın g-man erkek değil diyen çıktı oha yani ya bu kadar boş atılmaz neyse portal videoları konuyla alakalı 2 oyun ne de olsa birbiriyle bağlantılı
  • quote:

quote:

çok fazla bilgi yok ama

Borealis aperture science'a ait bir gemidir ve gizemli bir şekilde kaybolmuştur. kayboluşunun üstünden yıllar geçtikten sonra judith mossman tarafından kutuplara yakın bir noktada bulunmuştur. içinde combine güçlerine karşı üstünlük sağlamaya yarayacak silahlar olduğu söyleniyor.

Barney Dr.Judith Mossman İle Beraber Borealis'e Gitmiştir.

Ayrıca City 17 De Öldüğü Sanılan Dr.Breen Tekrar Bir Advis or Bedeninde Karşımıza Çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 11 Mart 2012; 22:31:04 >

• quote:

quote:

Borealis isimli araştırma gemisi, Aperture Science tarafından geliştirilen donanımı taşıyor. Episode Two ile birlikte gelen Borealis çizimlerinde Aperture Science Merkezinin Cleveland, Ohio (başka merkezlerde olabilir) eyaletinde olduğu bilgisi yer alıyor.Bilgilerde cikan blueprint'lere (planlara) baktigimizda Aperture Science'in 2. bir GLaDOS yaptigi ve bunu Borealis'in icine yerlestirdigini goruyoruz.

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

Gemiyi ve 2. GLaDOS'u Aperture yapmamis olabilir, belki GLaDOS kendi kendine yapmis olabilir. Hatta 2. GLaDOS'ta olmayabilir tabi, yani belki bildigimiz GLaDOS belki sonradan gemiye tasinacakti, ama tasinmadan kontrolu ele gecirdi, gemide hazirlandigi yerde kaldi. Yani bunlar teori tabi ama blueprintte geminin ortasinda GLaDOS bulunuyor.

Ayrica Gemi Cleveland OHIA'da uretilmis.

Ayrica urettikleri Portal teknolojiside gemide. Ve bu gemi ortadan kayboluyor. HL2 Episode 2'de bulunuyor ve Judith gemiye dogru yola cikiyor. Gordon ve Alyx'de Episode 3'te gemiye gidecekler.

Dr. Kleiner "Borealis'in icinde ki seyi kullanabiliriz" diyor. Eli Vance ise "Borealis yok edilmeli" diyor.(ardından esrarengiz ölümü gerçekleşiyor) Geminin icinde tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz ama en azindan bir portal device'i var denebilir. Bu device Portal'da ki gibi silah olarak mi yoksa makine olarak mi bilmiyoruz, Glados var mi yok mu onuda bilmiyoruz. Eger varsa bir sekilde bizim tarafa cevirebilir Kleiner Glados'u, yada ona karsi bir oyun yapabilirler.

Ayrıca Episode 3 için tasarlanan konsept resminde Borealis gözüküyor. HL2 Episode 3'ün ana konusu Borealis ve içindeki şey olacak.

Birde Portal 2'de oynadığımız Chell karakteri Borealis'in hazırlandığı mekanı görebiliyor.

Dr. Eli'nin Borealis'in içindeki şey hakkında bahsederken genelde she demesine de dikkat çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 11 Mart 2012; 22:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

Var ya şu resmi de resmen fan yapımı bi map sandım, Source motoru böyle güzel, böyle net işte gerçekle karıştırıyorum hala...

Eee bu fotoyu Source sanmak...

Biraz abartmışsın source u be kardeşim. Source buna yaklaşamaz bile afedersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi Ben kaçıyorum yavaştan yavaştan. E3'e kadar çok nadir gircem

He he he.G-man dusman.Bost olarakda gman'ı öldürücez(!).Çok inandım(!)

Gman'i öldürcez demiyorum. Gman dostta değil düşmanda değil sadece bizden faydalanan,işi düştüğünde koruyan işi düşmediği zaman karanlığa hapseden çıkarcı bir karakter.

Ee desene ben anlamadım cumlelerinden

Bırak kardeşim ciddiye alma, ben salladım artık, arkadaş namus meselesine çevirdi altı üstü bir oyunu, bir o bilir herşeyi biz bilmeyiz hiç bir şey, kendi kendine eğlensin burada.

BU KAFADA Kİ HERKESE DİYORUM ULAN SİZ DAHA HALF LİFE IN VARLIĞINDAN Bİ HABERKEN BİZ OYNUYORDUK BUNLARI, NEYİN TAFRASINI YAPIYORSUNUZ. YOK KOMİKMİŞ YOK MUAHAHA MIYMIŞ. ZERRE FİKİR ÜRETEMEYEN DÜŞÜNEMEYEN BİR SÜRÜ TİPİTİP İN SÖZDE YORUMLARI ÇOK DA UMURUMDA.

DAHA SENARYOSUNDA NEYİN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN OYUN HAKKINDA KESİN YORUMLAR ATIP TUTMALAR...

FAN BOY TABİRİNİN BİREBİR CAN BULMUŞ HALLERİ GEZİYOR BU TOPİC ALTINDA.

KENDİNİZ Mİ YAZDINIZ HALF LİFE 3 SENARYOSUNU NEDİR BU TRİPLER.

ÖMRÜNDE VALVE OYUNLARINDAN BAŞKA ADAM GİBİ OYUN OYNAMAYAN BİR SÜRÜ MODEL... O KOMİK BU SAÇMA... TABİ YAVRUM, TABİ ÇOCUĞUM EVLADIM, HE CANIM, SİZ BİLİYOSUNUZ, ÇÖZDÜNÜZ OLAYI.

FİKİR YÜRÜTENLERE VE SİZİN GİBİ KESİN ŞÖYLE BÖYLE DEMEYENLERE TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜNÜZÜN TEK SEBEBİ SIĞ DÜŞÜNMENİZ O KADAR.

ŞİMDİYE KADAR KİMSEYE BÖYLE YAKLAŞMADIM AMA DAHA İYİSİNİ HAKETMİYOR DÜŞÜNCEYE TAHAMMÜLÜ OLMAYANLAR.

ŞAPŞAL ŞAPŞAL AYNI HALTI YAPIP DURUN 100 KÜSUR SAYFADIR.AYNI ŞEYİN ETRAFINDA DÖNÜN ZATEN HERKESİN OYNADIĞI OYUNLARDAN YERLİ YERSİZ VİDEOLAR EKLEYİN... EN UFAK FARKLI BİR BAKIŞ AÇISINA TAHAMMÜLÜNÜZ YOK. KRALDAN KRALCI DERLER YA AYNEN O HESAP TAKILIN.

BİR OYUN ÜZERİNDEN TANIMADIĞI İNSANLARA SALDIRAN AKLI SIRA DALGA GEÇEN BANA SONUNDA BUNLARI DA YAZDIRAN YENİ YETMELERE BENDEN BU KADAR !

BUNDAN ÖTESİNDE KİŞİSEL GAREZ ARAYACAĞIM ARTIK...

OYUN ULAN BU OYUN ! SENARYOSU KOMPLO TEORİLERİYLE ZATEN KENDİLİĞİNDEN DOLU, HİÇ BİR ŞEYİ NET DEĞİL. BUNUN ÜZERİNE DÜŞÜNMEYECEK İNSAN NEYİN ÜZERİNE DÜŞÜNECEK.

DEDİĞİM DEDİKÇİ İNSANLAR TADINI TUZUNU KAÇIRIYOR HERŞEYİN. SOMUT KANIT YOK ELİNİZDE BİR ŞEY YOK, OYUN ÇIKMAMIŞ ETMEMİŞ.

SİZLE İDDİALAŞAN MI VAR SANKİ KESİN DOĞRULAR BUNLAR DİYEN Mİ VAR ! DEDİKLERİNİZ DE HAKLI OLABİLİRSİNİZ BEN YANILIYOR OLABİLİRİM TABİİ Kİ DİYE KAÇ KERE BELİRTTİM HER YAZIDA, EN NİHAYETİNDE BURADA EĞLENİYORUZ VATAN KURTARMIYORUZ NE FANATİZM MİŞ ARKADAŞ.

NE HAZIMSIZ İNSANLARSINIZ YA. HALA HER FIRSATTA AKLINIZCA KAFA BULACAKSINIZ...

...En komiğide Gman'e dost veya Gordon denmesi...

MİLYON KERE SÖYLESEM ANLARMISIN ! O.L.A.B.İ.L.İ.R !!! KESİN, EMİNİM YÜZDE YÜZ DİYEN YOK ! ANLADIN OSE YOK ?

• Yeni yetme mi? Yav he he.
  • quote:

Borealis isimli araştırma gemisi, Aperture Science tarafından geliştirilen donanımı taşıyor. Episode Two ile birlikte gelen Borealis çizimlerinde Aperture Science Merkezinin Cleveland, Ohio (başka merkezlerde olabilir) eyaletinde olduğu bilgisi yer alıyor.Bilgilerde cikan blueprint'lere (planlara) baktigimizda Aperture Science'in 2. bir GLaDOS yaptigi ve bunu Borealis'in icine yerlestirdigini goruyoruz.

Gemiyi ve 2. GLaDOS'u Aperture yapmamis olabilir, belki GLaDOS kendi kendine yapmis olabilir. Hatta 2. GLaDOS'ta olmayabilir tabi, yani belki bildigimiz GLaDOS belki sonradan gemiye tasinacakti, ama tasinmadan kontrolu ele gecirdi, gemide hazirlandigi yerde kaldi. Yani bunlar teori tabi ama blueprintte geminin ortasinda GLaDOS bulunuyor.

Ayrica urettikleri Portal teknolojiside gemide. Ve bu gemi ortadan kayboluyor. HL2 Episode 2'de bulunuyor ve Judith gemiye dogru yola cikiyor. Gordon ve Alyx'de Episode 3'te gemiye gidecekler.

Dr. Kleiner "Borealis'in icinde ki seyi kullanabiliriz" diyor. Eli Vance ise "Borealis yok edilmeli" diyor.(ardından esrarengiz ölümü gerçekleşiyor) Geminin icinde tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz ama en azindan bir portal device'i var denebilir. Bu device Portal'da ki gibi silah olarak mi yoksa makine olarak mi bilmiyoruz, Glados var mi yok mu onuda bilmiyoruz. Eger varsa bir sekilde bizim tarafa cevirebilir Kleiner Glados'u, yada ona karsi bir oyun yapabilirler.

Dr. Eli'nin Borealis'in içindeki şey hakkında bahsederken genelde she demesine de dikkat çekerim.

Ben 2 sayfa önce Borealis'te Gladosla karşılaşıp Portal Device edinebileceğimizi söylediğimde millet bana gülmüştü Eğer portal silahımız da olursa muhteşem olur gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: urazs

İlk bakışta öyle sandım resmi büyütmeden, yaklaşamaz derken biraz acımasız olmuyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

quote:

quote:

Var ya şu resmi de resmen fan yapımı bi map sandım, Source motoru böyle güzel, böyle net işte gerçekle karıştırıyorum hala...

source buna yaklaşalı yıllar oldu.

• quote:

quote:

Ben 2 sayfa önce Borealis'te Gladosla karşılaşıp Portal Device edinebileceğimizi söylediğimde millet bana gülmüştü Eğer portal silahımız da olursa muhteşem olur gerçekten

Borealis 'in EP 2 'de geçmesi, Ap. Science gemisi olduğu çıkması zaten bunların hepsi Portal 'ın piyasada tutunması için eklenen faktörler. Gemi uzun zamandır Combine kontrolündeydi. Yani bir Glados olsa bile orada, zaten onu ele geçirmişlerdir. Önemli olan Glados değil, Ap. Science ile Combine 'ın birleştirdiği ortak teknolojinin kontrol edilip edilemeyeceği. Ama büyük ihtimal kullanılır ki Dünya yine boka sarsın HL 3 'e malzeme olsun. HL3 'te belkide işverenler ile uğraşırız. Belli olmaz. Yada hiç çıkmaz. Göreceğiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Borealis 'in EP 2 'de geçmesi, Ap. Science gemisi olduğu çıkması zaten bunların hepsi Portal 'ın piyasada tutunması için eklenen faktörler. Gemi uzun zamandır Combine kontrolündeydi. Yani bir Glados olsa bile orada, zaten onu ele geçirmişlerdir. Önemli olan Glados değil, Ap. Science ile Combine 'ın birleştirdiği ortak teknolojinin kontrol edilip edilemeyeceği. Ama büyük ihtimal kullanılır ki Dünya yine boka sarsın HL 3 'e malzeme olsun. HL3 'te belkide işverenler ile uğraşırız. Belli olmaz. Yada hiç çıkmaz. Göreceğiz..

Hayır Portal'ın tutması için bir faktör değildi. Half Life 2'nin kaynak kodları çalınmadan önce oyun zaten Borealis gemisinde geçecekti bu 2003 yılında ilk yayınlanan gameplay videosunda bile var. Ancak HL1'de olduğu gibi HL2'de de kaynak kodları çalındı ve oyun büyük bi değişime uğradı. Zamanı biraz daha geriden sardılar ve Borealis'i daha ileriki hikayeye atmayı düşündüler. Episode sistemide buradan geldi zaten. Kısacası o Borealis gemisi Half Life 2'nin asıl öz kaynağıdır ancak biz bunu kaç yıldır göremiyoruz. Tüm olay o gemide kopacak gibi geliyor. Half Life 2'nin senaryosuda o geminin yaratacağı senaryo ile sonlanacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 12 Mart 2012; 2:19:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

source buna yaklaşalı yıllar oldu.

Hangi mod bu?
  • Borealies ı bi bulalım zaten asıl benim merak ettiğim episode 3 bittikten sonra episode 4 değilde direk HL3 mü yapılacak benim merak ettiğim bu artık sıkıldım 1-2 saatlik episodeleri 5-6 yıl beklemekten eskiden Half-Life ın rakipleri yoktu şimdi DOOM 4 geliyor RAGE nin her anlamda 3 katı olacak diyor Carmark ki FPS tarihinde çığır açacak diyor ve bu adama inanırım ben nede olsa FPS nin yaratıcısı normal oyunlar 60 fps çalışırken DOOM 4 30 fps çalışacak yeterince açık olmuştur umarım : ) Mass Effect 3 var mükemmel bir grafiği ve hikayesi var ki biraz araştırın aldığı puanlar hep 10/10 ve Half-Life ın konusunu katlar nitelikte 3 leme ve oynanış süreside 50 saate yakın diğer oyunlarıda sayarım da şimdi birileri yaa geldi neler yazmış HL konusunda diye saçmalıyacak buyüzden fazla örnek vermiyeyim şimdi gelelim half-life a yeni çıkacak seride Half-Lİfe 3 den bahsediyorum grafikte olsun senaryoda olsun oynanabilirlikte olsun multiplayerda olsun kendini geliştirmez ve yine adeta LOST dizisine sarıp 3 bölümde 2 tane bilinmiyen koyarsa ortaya hiçkimse kusura bakmasın çuvallar bu oyunda artık millet birşey öğrenmek istiyor ama inatlar VALVE birşeyler vermiyor oyunculara ya kendileri de bilmiyor ya da bilerek söylemiyorlar bilemiyorum ama hem yıllarca beklemekten hemde bunca bilinmezleri çözmeye çalışmaktan bıktım artık...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Hayır Portal'ın tutması için bir faktör değildi. Half Life 2'nin kaynak kodları çalınmadan önce oyun zaten Borealis gemisinde geçecekti bu 2003 yılında ilk yayınlanan gameplay videosunda bile var. Ancak HL1'de olduğu gibi HL2'de de kaynak kodları çalındı ve oyun büyük bi değişime uğradı. Zamanı biraz daha geriden sardılar ve Borealis'i daha ileriki hikayeye atmayı düşündüler. Episode sistemide buradan geldi zaten. Kısacası o Borealis gemisi Half Life 2'nin asıl öz kaynağıdır ancak biz bunu kaç yıldır göremiyoruz. Tüm olay o gemide kopacak gibi geliyor. Half Life 2'nin senaryosuda o geminin yaratacağı senaryo ile sonlanacak zaten.

Evet faktördü. Missing Information 'da gördüğün Borealis 'in Ap. Science ile bir ilgisi, bağlantısı yoktu.

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Borealies ı bi bulalım zaten asıl benim merak ettiğim episode 3 bittikten sonra episode 4 değilde direk HL3 mü yapılacak benim merak ettiğim bu artık sıkıldım 1-2 saatlik episodeleri 5-6 yıl beklemekten eskiden Half-Life ın rakipleri yoktu şimdi DOOM 4 geliyor RAGE nin her anlamda 3 katı olacak diyor Carmark ki FPS tarihinde çığır açacak diyor ve bu adama inanırım ben nede olsa FPS nin yaratıcısı normal oyunlar 60 fps çalışırken DOOM 4 30 fps çalışacak yeterince açık olmuştur umarım : ) Mass Effect 3 var mükemmel bir grafiği ve hikayesi var ki biraz araştırın aldığı puanlar hep 10/10 ve Half-Life ın konusunu katlar nitelikte 3 leme ve oynanış süreside 50 saate yakın diğer oyunlarıda sayarım da şimdi birileri yaa geldi neler yazmış HL konusunda diye saçmalıyacak buyüzden fazla örnek vermiyeyim şimdi gelelim half-life a yeni çıkacak seride Half-Lİfe 3 den bahsediyorum grafikte olsun senaryoda olsun oynanabilirlikte olsun multiplayerda olsun kendini geliştirmez ve yine adeta LOST dizisine sarıp 3 bölümde 2 tane bilinmiyen koyarsa ortaya hiçkimse kusura bakmasın çuvallar bu oyunda artık millet birşey öğrenmek istiyor ama inatlar VALVE birşeyler vermiyor oyunculara ya kendileri de bilmiyor ya da bilerek söylemiyorlar bilemiyorum ama hem yıllarca beklemekten hemde bunca bilinmezleri çözmeye çalışmaktan bıktım artık...

Episode 4 büyük ihtimal olmayacak. HL3 olarak devam ederler yollarına. HL 'ın eskiden de rakipleri vardı, şimdi de rakipleri var emin ol. Half-Life 3 konusuna gelince.. Source motorunu sürekli geliştiriyorlar. Valve her yeni bir Half-Life oyununda grafik motorunu yeniliyor, aynısı büyük ihtimal Half-Life 3 içinde olacak. Mass Effect gibi eserler tabikide 10/10 alması normal, zaten Half-Life ile Mass Effect 'i ayıran bu. ME 3 'te kendi çizgini, diyaloğunu kendin yaparsın. Half-Life ise kült vur ilerle ama ekstra olarak diğer FPS oyunlarından ayrı hikayesini oyuncuya sunan, oyuncuda bu senaryoya doyan bir etkileşim var. Zaten Half-Life bu yüzden bu konuma geldi, böyle oynanıyor.

• şimdi siz beni half-life ı kötülüyor half-life oyununu sevmiyor olarak algılamayın half-life benim çocukluğumun oyunudur her oyununu nerkdar bitirdim inanın saymadım canım sıkıldıkça hepsini baştan açar bitirirdim tabi ozamanlar internet yok bişi yok sürekli half-life oynardım :) benim yukarda mass effect örneğini vermemdeki asıl neden şu adamlar da aynı senin dediğin gibi her oyununda oyun moturnu biraz daha iyi kullanıp güzel örnekler sunuyorlar bize ve bunu çok kısa sürelerde gerçekleştiriyorlar adamlar 3 leme olacak dediler mass effect için 3 tane şahane oyun yaptılar milyonlarca kopya sattı daha ilk haftasında ve yapımcı şirket baktı altın insanların tepkisi çok iyi aldığı puanlar ortada mass effect 3 ün sonuna sürpriz yapmışlar burdan spoiler vermiyeyim ilgili arkdaşlar bitirsinler anlarlar nedemek istediğimi yani VALVE gibi kocaman şirket dota 2 yi yapıyorlar harıl harıl üstünde çalışıyorlar her hafta update geliyor istedikleri zaman adam gibi çalışıyorlar yani ama diğer projelerine gelince adamlar 5-6 yıl bekletiyorlar niye mass effecti yapan firma 1-2 yıl içersinde bu denli süper oyunlar yapıyorda VALVE elind epotansiyel olmasına rağmen 5-6 yıl bekletip insanlara 2-3 saatlik oyunlar yapıyor bunu öğrenmek isterim açıkcası sonra gidip episode 2 ye şukadar ücret diyor aynı paraya mass effect 3 geliyor biri 2 saat biri 50 saat hangisi mantıklı valla 2 oyund aynı anda çıksın gider ME3 alırım sırf 2 saatlik oyun yapıp yine bizi dumrul edip 5-6 yıl bekleteceklerini bildiğim için aslında VALVE de yapar 2 yıl içinde HL3 ü ama adamlar steam denen lanet şey çıktığından beri nerde para geliyorsa oraya yatırım yapayım düşüncesine kaptırdılar kendilerini ve unuttular Half-Life ı olay bu şimdi VALVE şöyle düşünüyor steamden her ay atıyorum 10 milyon dolar geliyor HL3 ü yapar satarım 100 milyon dolar kar ederim ee sonra diye düşünüyorlar bu yüzden dota 2 yi cs Go yu yapıyorlar millet sürekli oynuyacak sürekli pra kazanacak steamden ha Half-Life hayranları ne olacak ee onlar zaten bekliyor bizi 1-2 episode yaparım 5-6 yıl beklerler diyor o koca göbekli newell...

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.