Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

şimdi siz beni half-life ı kötülüyor half-life oyununu sevmiyor olarak algılamayın half-life benim çocukluğumun oyunudur her oyununu nerkdar bitirdim inanın saymadım canım sıkıldıkça hepsini baştan açar bitirirdim tabi ozamanlar internet yok bişi yok sürekli half-life oynardım :) benim yukarda mass effect örneğini vermemdeki asıl neden şu adamlar da aynı senin dediğin gibi her oyununda oyun moturnu biraz daha iyi kullanıp güzel örnekler sunuyorlar bize ve bunu çok kısa sürelerde gerçekleştiriyorlar adamlar 3 leme olacak dediler mass effect için 3 tane şahane oyun yaptılar milyonlarca kopya sattı daha ilk haftasında ve yapımcı şirket baktı altın insanların tepkisi çok iyi aldığı puanlar ortada mass effect 3 ün sonuna sürpriz yapmışlar burdan spoiler vermiyeyim ilgili arkdaşlar bitirsinler anlarlar nedemek istediğimi yani VALVE gibi kocaman şirket dota 2 yi yapıyorlar harıl harıl üstünde çalışıyorlar her hafta update geliyor istedikleri zaman adam gibi çalışıyorlar yani ama diğer projelerine gelince adamlar 5-6 yıl bekletiyorlar niye mass effecti yapan firma 1-2 yıl içersinde bu denli süper oyunlar yapıyorda VALVE elind epotansiyel olmasına rağmen 5-6 yıl bekletip insanlara 2-3 saatlik oyunlar yapıyor bunu öğrenmek isterim açıkcası sonra gidip episode 2 ye şukadar ücret diyor aynı paraya mass effect 3 geliyor biri 2 saat biri 50 saat hangisi mantıklı valla 2 oyund aynı anda çıksın gider ME3 alırım sırf 2 saatlik oyun yapıp yine bizi dumrul edip 5-6 yıl bekleteceklerini bildiğim için aslında VALVE de yapar 2 yıl içinde HL3 ü ama adamlar steam denen lanet şey çıktığından beri nerde para geliyorsa oraya yatırım yapayım düşüncesine kaptırdılar kendilerini ve unuttular Half-Life ı olay bu şimdi VALVE şöyle düşünüyor steamden her ay atıyorum 10 milyon dolar geliyor HL3 ü yapar satarım 100 milyon dolar kar ederim ee sonra diye düşünüyorlar bu yüzden dota 2 yi cs Go yu yapıyorlar millet sürekli oynuyacak sürekli pra kazanacak steamden ha Half-Life hayranları ne olacak ee onlar zaten bekliyor bizi 1-2 episode yaparım 5-6 yıl beklerler diyor o koca göbekli newell...

mass effect'i de ilk gün dlc çıkaran daha doğrusu oyunda olan bir şeye para ile erişmemizi isteyen bioware'i de eşşekler kovalasın. half-life mass effect'ten 50 kat büyük bir markadır ve öyle kalacaktır. hl yılda bir veya 2 yılda bir çıkıp seviyesini o aşırı popüler ergen oyunlarının yanına çekmesin de tek 10 yılda bir çıksın yeter bizim için. o koca göbekli newell da oyun dünyasının en sevilen insanlarından birisidir, pc oyunculuğunu kurtaran adamdır.. valve ne zaman uygun görürse o zaman çıkar half-life çünkü eminiz ki yine en iyisi gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 12 Mart 2012; 4:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

source buna yaklaşalı yıllar oldu.

Hangi mod bu?

mod felan değil bildiğin vanilla half-life 2 bu.

• quote:

quote:

şimdi siz beni half-life ı kötülüyor half-life oyununu sevmiyor olarak algılamayın half-life benim çocukluğumun oyunudur her oyununu nerkdar bitirdim inanın saymadım canım sıkıldıkça hepsini baştan açar bitirirdim tabi ozamanlar internet yok bişi yok sürekli half-life oynardım :) benim yukarda mass effect örneğini vermemdeki asıl neden şu adamlar da aynı senin dediğin gibi her oyununda oyun moturnu biraz daha iyi kullanıp güzel örnekler sunuyorlar bize ve bunu çok kısa sürelerde gerçekleştiriyorlar adamlar 3 leme olacak dediler mass effect için 3 tane şahane oyun yaptılar milyonlarca kopya sattı daha ilk haftasında ve yapımcı şirket baktı altın insanların tepkisi çok iyi aldığı puanlar ortada mass effect 3 ün sonuna sürpriz yapmışlar burdan spoiler vermiyeyim ilgili arkdaşlar bitirsinler anlarlar nedemek istediğimi yani VALVE gibi kocaman şirket dota 2 yi yapıyorlar harıl harıl üstünde çalışıyorlar her hafta update geliyor istedikleri zaman adam gibi çalışıyorlar yani ama diğer projelerine gelince adamlar 5-6 yıl bekletiyorlar niye mass effecti yapan firma 1-2 yıl içersinde bu denli süper oyunlar yapıyorda VALVE elind epotansiyel olmasına rağmen 5-6 yıl bekletip insanlara 2-3 saatlik oyunlar yapıyor bunu öğrenmek isterim açıkcası sonra gidip episode 2 ye şukadar ücret diyor aynı paraya mass effect 3 geliyor biri 2 saat biri 50 saat hangisi mantıklı valla 2 oyund aynı anda çıksın gider ME3 alırım sırf 2 saatlik oyun yapıp yine bizi dumrul edip 5-6 yıl bekleteceklerini bildiğim için aslında VALVE de yapar 2 yıl içinde HL3 ü ama adamlar steam denen lanet şey çıktığından beri nerde para geliyorsa oraya yatırım yapayım düşüncesine kaptırdılar kendilerini ve unuttular Half-Life ı olay bu şimdi VALVE şöyle düşünüyor steamden her ay atıyorum 10 milyon dolar geliyor HL3 ü yapar satarım 100 milyon dolar kar ederim ee sonra diye düşünüyorlar bu yüzden dota 2 yi cs Go yu yapıyorlar millet sürekli oynuyacak sürekli pra kazanacak steamden ha Half-Life hayranları ne olacak ee onlar zaten bekliyor bizi 1-2 episode yaparım 5-6 yıl beklerler diyor o koca göbekli newell...

mass effect'i de ilk gün dlc çıkaran daha doğrusu oyunda olan bir şeye para ile erişmemizi isteyen bioware'i de eşşekler kovalasın. half-life mass effect'ten 50 kat büyük bir markadır ve öyle kalacaktır. hl yılda bir veya 2 yılda bir çıkıp seviyesini o aşırı popüler ergen oyunlarının yanına çekmesin de tek 10 yılda bir çıksın yeter bizim için. o koca göbekli newell da oyun dünyasının en sevilen insanlarından birisidir, pc oyunculuğunu kurtaran adamdır.. valve ne zaman uygun görürse o zaman çıkar half-life çünkü eminiz ki yine en iyisi gelecektir.

Açıkçası Valve'nin son yıllarda "para güden" bir strateji sergilediği su götürmez bir gerçek. Left 4 Dead'in ardından güncellenmiş versiyonu Left 4 Dead 2'yi 1 sene sonra "yeni" oyunmuş gibi çıkarıp millete 60 liraya sattılar ya benim gözümde eski değerlerini yitirdiler. Bioware konusuna hiç gelmiyorum zaten, Dragon Age serisiyle o da kalitesini gösterdi, 2.'de nasıl çuvalladıklarını gördük, 1 senede devam oyunu yapmaya kalkarsan olacağı budur. Neyse konuyu dağıtıp başka oyunlar için yorum yazmıycam, ama adamlar bu işlerden para kazanıyor ve en ahlaklısı, işinin en ehli ve en titiz yapanı dediğiniz adamlar bile tabiri caizse para için babasını satar. Günümüzde internet denen illet öyle bi gelişti ki bu steamin çıkması DLC'lerin çıkması falan oyun ahlakını bozdu bence. Eski tadı alamıyorum, achievment olayı falan açıkçası oynarken steamden iletiler çıkınca ekranın köşelerinden midem bulanıyo desem ağır konuşmuş olmam. Ha bütün bunlar Half-Life serisinin oyun tarihindeki en yenilikçi en farklı ve bence en güzel oyunu olma gerçeğini değiştirir mi değiştirmez. Bu yüzden de 5 senedir bekliyoruz eşek gibi.

• Gerçi daha muhtemel HL3 ün kaynak kodları çalınmadı daha bi dur... Onlar bi çalınıcak sonra senaryo yeniden yazılıcak falan. Nasıl çalınıyosa artık oluyo işte.

Kısacası şu anda g-man hepimiz olabilir anlayacağınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtdmrdkn -- 12 Mart 2012; 10:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

quote:

Açıkçası Valve'nin son yıllarda "para güden" bir strateji sergilediği su götürmez bir gerçek. Left 4 Dead'in ardından güncellenmiş versiyonu Left 4 Dead 2'yi 1 sene sonra "yeni" oyunmuş gibi çıkarıp millete 60 liraya sattılar ya benim gözümde eski değerlerini yitirdiler. Bioware konusuna hiç gelmiyorum zaten, Dragon Age serisiyle o da kalitesini gösterdi, 2.'de nasıl çuvalladıklarını gördük, 1 senede devam oyunu yapmaya kalkarsan olacağı budur. Neyse konuyu dağıtıp başka oyunlar için yorum yazmıycam, ama adamlar bu işlerden para kazanıyor ve en ahlaklısı, işinin en ehli ve en titiz yapanı dediğiniz adamlar bile tabiri caizse para için babasını satar. Günümüzde internet denen illet öyle bi gelişti ki bu steamin çıkması DLC'lerin çıkması falan oyun ahlakını bozdu bence. Eski tadı alamıyorum, achievment olayı falan açıkçası oynarken steamden iletiler çıkınca ekranın köşelerinden midem bulanıyo desem ağır konuşmuş olmam. Ha bütün bunlar Half-Life serisinin oyun tarihindeki en yenilikçi en farklı ve bence en güzel oyunu olma gerçeğini değiştirir mi değiştirmez. Bu yüzden de 5 senedir bekliyoruz eşek gibi.

valve'in hayranı olsam da dediğin her şeye katılıyorum. left4dead2'nin 1 sene sonra utanmadan aynı şekilde çıkarılan call of duty karaktersizliği gibi bir imajı var gözümde. keza achievement olayının oyunların içeriğinden ve süresinden yediğini hepimiz biliyoruz, ama bunları açmak için oyunlarımızı tekrar tekrar oynayabilirsinizciliğe getiriyor yavuşak yapımcılar. ama valve mod-içerik-harita desteğini community'lere bırakan bir firma ve oyunları inanılmaz uzun ömürlü oluyor (l4d tek sevmediğim serisidir valve'in) tutup karakter paketi, harita bilmem eşşeğin uzvu diye dlc dayatan bir firma kesinlikle değil. görüyoruz bioware'in halini, mass effect 3'ün içinde olan bir içeriğe erişmek için bile para istiyor bırak sonradan hazırlamayı, hem de bunu ilk günden yapıyor. yıllar öncesinin deus ex'inden çakma finali ve gay sex propogandasını saymıyorum bile. hatta rpg'ler artık önemsiz ve biz call of duty'nin kitlesini istiyoruz gibi rezalet açıklamalar da yaptılar.. kimse bana mass effect'i, bioware'i felan övmesin. ea ile activision oyun dünyasının kanserleridir. ama valve'e bakıyorum komunitesini dinliyor, ücretsiz içerik veriyor, bağımsız yapımcılara destek oluyor her şeyi geçtim bizim ülkenin insanına bile çatır çatır yasal kopya oyun aldırıyor. tüm bunları steam sayesinde yapıyor. mesela son olarak çok sevdiğim ve sahip olduğum civ5 oyunu indirimde, dlc'lere bir bakayım dedim lan 11 tane hangisini alsam hangisini bıraksam. dedim almıyorum lan yavuşak 2k, %75 indirimde bile olsa almıyorum, oynamadığım kıytırık 2 senaryo harita kalsın, fiyatı değil zihniyetleri için almıyorum. bunları valve'de göremeyiz, tek falsolu hareketleri l4d2 oldu ama onda da aldıkları tepkiler ortada ki benzeri bir hatayı tekrar yapacaklarını sanmıyorum. ayrıca arkadaşın steam'e lanet deyip origin zorunlu mass effect'i öve öve bitirememesi de abes kaçmış. hayat ne güzel ironilerle dolu..

• Altıntı yapmıyacağım görüntü kirliliği oluyor çünkü ben burda mass effect den örnek verirken biliyordum böyle birşeylerin yazılacağını ama sorun değil başka örneklerde veririm ben burda ME3 büyüktür HL demiyorum yazımı okursan eğer övüyorum ben Half-Life ı çocukluğumun oyunudur nekadar bitirdim saymadım diyorum yani şahane bir oyun olarak görüyorum ben Half-Life ı ama orda demek istediğim benim bioware gibi bir firma ME serisini patır patır yapıyorda neden HL ı VALVE yapamıyor diyorum olay bu ayrıca neden episode yapıyorlarda 2 saat oynuyoruz sonrasında 5-6 yıl bekliyoruz diyorum ? Açıkcası ben beklemek istemiyorum bunca sene ellerinde imkan var kullanmıyorlar steam e yatırım yapıyorlar diyorum ha ben beklerim lan 10 yıl 15 yıl dersen bugün 108 sayfa olan HL3 tartışma sayfasına binlerce saçma sapan yorumlar gelcek ve şimdi 108 olan sayfa sayısı evet arkdaşlar 1000'inci sayfaya ulaştık işte HL böyle manyak bir oyun 1000 sayfa konuştuk tartıştık bunu yaptıran arkdasındaki hikayedir okadar mükemmlki biz hala onu tartışıyoruz yazıları ile dolacak emin olun ama siz hala g-man eli yi seviyor yok freeman onun evladı felan diyeceksiniz ama bu söyledikleriniz teoriden öteye gidemiyecek anladın mı şimdi ? Ama eğerki bugünlerde EP3 çıkmış ve biz onu bitirmiş olsa idik şimdi onun üstünde konuşuyorduk ve HL3 ü sabırsızlıkla bekliyor olurduk şimdi gelelim haziranda ki malum olaya orda eğerki HL ile ilgili birşeyler açıklanmaz ne olacak ? Ben söylüyeyim hiçbirşey olmuyacak orda CS Go diyecekler VALVE nin büyük başarısı DOTA 2 diyecekler birde yeni bir oyun tanıtırlar geçer giderler peki niye böyle yaparlar nedeni basit CS Go oyununu milyonlarca kişi oynuyacak herkes satın alacak buda para demek ee yeni maplar çıkartıcak 1 dolardan harita paketi diyecek millet ana 1 dolar la usdan ucuz alalım diyecekler yine para kazandılar sonra DOTA 2 diyecekler F2P diyecekler milletin gönlünü kazanacaklar sonra bombayı patlatacaklar DOTA 2 de artık kütüphane var millet oha süper lan diyecek orayada 1 dolardan itemler koyacak millet kapıs kapıs alacak sonuc olarak milyonlarca dolar kazanacaklar ama gel gelelim Half-Life oyununa episode 3 ü çıkartıcaklar niye hayranları var diye belli bir para oranda para kazanacaklar bitti para kaynağı çünkü potansiye o sonra biz bekliyeceğiz yine şimdiki gibi 5-6 yıl bu arada portal 3 ü çıkartır ordanda biraz cukka yapar 6. yılın sonunda yeni moturunu tanıtır HL3 ile milletin ağzının suyu akar sonunda oyun çıkar ama bunun arkasnda bir gerçek yatar nedir o yeni motorla daha fazla para kazanabileceği bir oyun gider yine LFD gibi abudik gubudik oyun çıkarır ya da TF gibi yine item cart curt su kadar dolar der bu böyle gider işte bende bundan nefret ediyorum işte yapsın oyunu her hafta DLC koysun konu ilerlesin sonra HL3 ü çıkarsın gelen paralarla yeni motorunu yapsın iyi bir oyun olsun da yeterki 5-6 yıl beklemiyelim işin komik yanı 5-6 yıl biz bi taraflarımızı yırtırıyoruz bi resim lan ALLAH aşkına bir resim yok resimide geçtim siyah ekrana HALF-LİFE 3 yazın yeter dayanamıyorum yazılarını görmek istemiyorum artık olay bu...

• Lokumunuzu yiyeyim paragraf/boşluk kullanın. Tamam kimse %100 başarılı bir kompozisyon beklemiyor forumlarda ama gözlerim kanadı okumaya çalışırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yeni yetme mi? Yav he he.

Biz teorilerimizi soyluyoruz dostum.Ama emin değiliz gerçek olduğu konusunda .Sende emin değilsin.Niye kavga ediyorsun.Oyun değilmi bu.Kafaya dert etmene gerek yok.Çok saçma olur açıkçası.
  • sırf bu konu için üye oldum :)

ve bu arada arkadaşlar şu barneye ne oldu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

sırf bu konu için üye oldum :)

ve bu arada arkadaşlar şu barneye ne oldu ??

arkadaşların dediği gibi barney mossman la beraber Borealis e gitti yada ben yanlış anladım
  • beyler benim bir konuda yardıma ihtiyacım war ekran kartımda bi sorun war bir oyun oynarken (örnek portal 2) normal olarak test chamber leri tamamlıyorum ama easter egg leri bulmak isteyip gezerken yada oyun hızlansın die grafikleri düşürünce oyun bi anda kasmaya başlıo bıraıkp eski şeye dönüğümde bile devam ediyor sorunum ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ekran kartım:

nvidia GeForce 8500GT 512MB

pc ye res atınca düzelio ama bu tüm oyunlarımda oluo ve canımı sıkıo lütfen yardım en sonunda para harcayıp tekrar ekran kartı alcam

• quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

quote:

Orijinalden alıntı: lionc10ln

quote:

bu videoda o konuşmanın yavaşlatılmış hali var anlayan anlar seslerden [ ben hiçbirşey anlayamadım ]

video yu koyan kişi bazı kelimeleri koymuş.

nothing is a must...Who's in charge?...i had no choice...look at me!...The mutalation...It's not in view...The cube is gone...i didnt download!...please dont go, it's ok, it's ok...

onu bende gördüm :)

sadece öylesine yazdım daha yaşım küçük kusura bakma :D

yaw bu videoda yeni fark ettim rattman konuşurken ağlıyo gibi :D

• quote:

yaw bu videoda yeni fark ettim rattman konuşurken ağlıyo gibi :D

Doğaldır çünkü adam ağır psikoloji altında sürekli saklanarak yaşıyor süt içip konserve yiyor kafayı sıyırmış gibi birşey
  • belki size saçma gelecek ama ratman kim? biri açıklayabilir mi? (portal oynadım da, bitirmeden bıraktım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayırlısı be gülüm -- 12 Mart 2012; 16:35:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: titanyum22

Labrat'in türkçeye çevrilmiş hali var beyler 2 bölüm alın indirin az önce upload ettim

http://min.us/mkqL9iN1I

saol dostum hep bunu aramışımdır fakat ben hala bu adamın kim olduğunu o duvar yazılarının anlamını anlayamadım :D

Bu adam Glados Aperture Science'da katliam yapmadan önce çalışan diğer bilim adamları gibi bir adamdı. Muhtemelen hiç günyüzü gösterilmiyordu ve bu yeraltı araştırma merkezinde aylar belkide yıllar boyu çalıştırılıyorlardı. Bu yüzden biraz kaçık bi adam ve Glados tesisteki herkesi öldürdümeye başladıktan sonra test bölgelerinden kaçıp ne bileyim soğutma ünitesinde veya gladosun ulaşamayacağı kuytu köşelerde haftalarca kalıp konserve,süt tüketip yaşamını sürdüren bir bilim adamı. O duvar yazılarının anlamıda Glados'un nasıl bi manyak olduğunu,hiçbi testin sonunda kek olmadığını herşeyin yalan olduğunu falan anlatıyor. Bana yardım edin gibi şeylerde yazıyor tabi

bişi daha sorcam bu glados neden katliam yapmış fln ayrıntılı ayrıntısız anlatabilirmisiniz beyler :D

• quote:

belki size saçma gelecek ama ratman kim? biri açıklayabilir mi? (portal oynadım da, bitirmeden bıraktım)

Kısacası Glados katliam yaptığında(tüm araştırma merkezine nörotoksin verirken) saklanarak hayatta kalan bir Aperture Science elemanı. Yanında Compasion Kübü var. Genelde oyunda ilerlerken duvarda gördüğümüz yazıları (cake is a lie vb) ve resimleri çizen eleman. Genelde Glados'tan saklanarak,süt içerek,konserve yiyerek kuytu köşelerde hayatta kalmaya çalışan ve hafif aklını kaçırmış biri. Glados'un enerjisini kesmeye çalışır ancak beceremez sonra bilgisayardan Chell'in dosyalarını bulur ve Chell'in testlere girişine neden olur böylece Glados'un yokedilmesini sağlamıştır. İlk oyunun sonundaki patlamada Glados'un parçalandığını görür.Kaçmaya kalkar kaçarken Chell'in diğer bir yapay zeka tarafından tekrar içeri alındığını görür.

İçi el vermez ve çünkü Chell'i Glados'u yoketmek için kullanmıştır kendini suçlu hisseder. İçeri döner ve Chell'in cryostasis odalarından birinde uyutulduğunu öğrenir. Yaşam destek ünitelerini kontrol eder ve çalışmadığını farkeder kısacası Chell kısa bir süre içinde ölecektir. Onu kurtarmaya çalışırken bir turret tarafından bacağından vurulur ve Chell'e ulaşamayacağını farkeder. Yedek güç ünitesini cryostasis odasına yönlendirir. Chell'in ne zaman uyanacağı belirsizdir belkide yıllar boyu uyuyacaktır ancak en azından üzerine düşen görevi yapmış ve ölmesini engellemiştir. Sonra kendi yine bir kuytu köşeye giderek uykuya dalar ondan sonra uyandımı uyanmadımı belirsizdir çünkü kan kaybediyordur. Ancak ikinci oyundaki videoya bakarsak anlıyoruzki Chell uyandıktan sonra Ratman hala laboratuar içinde ve hala hayatta.

• quote:

quote:

belki size saçma gelecek ama ratman kim? biri açıklayabilir mi? (portal oynadım da, bitirmeden bıraktım)

Kısacası Glados katliam yaptığında(tüm araştırma merkezine nörotoksin verirken) saklanarak hayatta kalan bir Aperture Science elemanı. Yanında Compasion Kübü var. Genelde oyunda ilerlerken duvarda gördüğümüz yazıları (cake is a lie vb) ve resimleri çizen eleman. Genelde Glados'tan saklanarak,süt içerek,konserve yiyerek kuytu köşelerde hayatta kalmaya çalışan ve hafif aklını kaçırmış biri. Glados'un enerjisini kesmeye çalışır ancak beceremez sonra bilgisayardan Chell'in dosyalarını bulur ve Chell'in testlere girişine neden olur böylece Glados'un yokedilmesini sağlamıştır. İlk oyunun sonundaki patlamada Glados'un parçalandığını görür.Kaçmaya kalkar kaçarken Chell'in diğer bir yapay zeka tarafından tekrar içeri alındığını görür.

İçi el vermez ve çünkü Chell'i Glados'u yoketmek için kullanmıştır kendini suçlu hisseder. İçeri döner ve Chell'in cryostasis odalarından birinde uyutulduğunu öğrenir. Yaşam destek ünitelerini kontrol eder ve çalışmadığını farkeder kısacası Chell kısa bir süre içinde ölecektir. Onu kurtarmaya çalışırken bir turret tarafından bacağından vurulur ve Chell'e ulaşamayacağını farkeder. Yedek güç ünitesini cryostasis odasına yönlendirir. Chell'in ne zaman uyanacağı belirsizdir belkide yıllar boyu uyuyacaktır ancak en azından üzerine düşen görevi yapmış ve ölmesini engellemiştir. Sonra kendi yine bir kuytu köşeye giderek uykuya dalar ondan sonra uyandımı uyanmadımı belirsizdir çünkü kan kaybediyordur. Ancak ikinci oyundaki videoya bakarsak anlıyoruzki Chell uyandıktan sonra Ratman hala laboratuar içinde ve hala hayatta.

çok teşekkürler, önceki konuşmalarda hep ratman ratman diye, kafam karışmıştı

• quote:

quote:

yaw bunu anlatmışşında glados neden nötrotoksin vererek herkezi öldürmek istemi şsorununu ne bunun bide burda görüm caroline nin beyni mi ne takılmış ona bi anlatabilirmisin :D

• quote:

yaw bunu anlatmışşında glados neden nötrotoksin vererek herkezi öldürmek istemi şsorununu ne bunun bide burda görüm caroline nin beyni mi ne takılmış ona bi anlatabilirmisin :D

Şu adreste Portal 2'nin hikayesini anlatan çizgi roman var okumanı isterim.

http://www.readmesubs.com/portal.php
  • quote:

quote:

Şu adreste Portal 2'nin hikayesini anlatan çizgi roman var okumanı isterim.

http://www.readmesubs.com/portal.php

ben bunu çook önceden okudumda ben glados u soruom neden böyle katliam yapmış :D

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.