Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şok oldum resmen Rattman biz oradayken hayattaymış yani? Yanıbaşımızdaymış

evet :D

yani sanırım öyle....

ya ben senin neden şok olduğunu anlamış değilim Portal 2 Lab Rat ı okumadın mı sen orda war ztn o hala yaşıyor biz uyanana kadar kendisi uyuyomouş biz uyandıktan sonra uyanmış heralde ve abudik bubudik konuşmuş :d

ayrıca o ayda çıkan kalpli kutu neden ayda onuda çözüm youtube den izledim portal 2 nin sonunda aya açtığımız portal sonrası bi şekilde o kalpli kutu [gizlice] aya doğru gelmiş gerisini bilmiyorum pek ...

yada ben yanlış gördüm ...

yaw bu arada arkadaşlar bana şu ORJİNALDEN ALINTI yapmayı anlatabilecek birisi warmı lütfen bi türlü yapamıom şunu yardım..... :(

• ve portal 2 hayata girer Chell ve Weathley :D

GLaDoS patates halinde dünyaya girer

ve Weathley :)

küçük yapay zekalarımız ( Moronlar :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 11 Mart 2012; 18:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

bu videoda o konuşmanın yavaşlatılmış hali var anlayan anlar seslerden [ ben hiçbirşey anlayamadım ]

video yu koyan kişi bazı kelimeleri koymuş.

nothing is a must...Who's in charge?...i had no choice...look at me!...The mutalation...It's not in view...The cube is gone...i didnt download!...please dont go, it's ok, it's ok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 11 Mart 2012; 19:26:19 >

• buda benim ilgi çok çekti.borealis,prepare for unforseen ve free man kelimeleri geçiyo.

burdada sinyalla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 11 Mart 2012; 19:38:18 >

• ayrıca burdada weathley in kapıyı hackleme şeklini görüyoruz . :)

yaw lütfen söyleyin orjinalden alıntı nasıl yapıcam siz yaıosunuz ben yapamıom help... !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 11 Mart 2012; 19:54:23 >
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=4drucg1A6Xk&feature=player_embedded#!]
  • quote:

ayrıca burdada weathley in kapıyı hackleme şeklini görüyoruz . :)

yaw lütfen söyleyin orjinalden alıntı nasıl yapıcam siz yaıosunuz ben yapamıom help... !!

alıntı yapıcağın bölümün sağ üstünde alıntı yazıyo.oraya bas

• quote:

Orijinalden alıntı: lionc10ln

quote:

bu videoda o konuşmanın yavaşlatılmış hali var anlayan anlar seslerden [ ben hiçbirşey anlayamadım ]

video yu koyan kişi bazı kelimeleri koymuş.

nothing is a must...Who's in charge?...i had no choice...look at me!...The mutalation...It's not in view...The cube is gone...i didnt download!...please dont go, it's ok, it's ok...

onu bende gördüm :)

sadece öylesine yazdım daha yaşım küçük kusura bakma :D

• anlattığın için saol :D
  • Arkadaşlar GMAN ile Eli Vance arasında bir ilişkide olabilir... Gman ın kim olduğu belli değil. İnsan olduğu bile belli değil. Erkek süliyetinde dişi bir varlıkda olabilir. Neden Eli Vance ile ilişkileri var diyecek olursanız , Gman ın Alyx i kurtarmasının sebebi o ... Çünkü Alyx nin yaratıcısı/annesi GMAN !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar GMAN ile Eli Vance arasında bir ilişkide olabilir... Gman ın kim olduğu belli değil. İnsan olduğu bile belli değil. Erkek süliyetinde dişi bir varlıkda olabilir. Neden Eli Vance ile ilişkileri var diyecek olursanız , Gman ın Alyx i kurtarmasının sebebi o ... Çünkü Alyx nin yaratıcısı/annesi GMAN !!!

Allah seni napsın :d gman bi erkek nası kadın olsun ve eli ile çifleşşin :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar GMAN ile Eli Vance arasında bir ilişkide olabilir... Gman ın kim olduğu belli değil. İnsan olduğu bile belli değil. Erkek süliyetinde dişi bir varlıkda olabilir. Neden Eli Vance ile ilişkileri var diyecek olursanız , Gman ın Alyx i kurtarmasının sebebi o ... Çünkü Alyx nin yaratıcısı/annesi GMAN !!!

Allah seni napsın :d gman bi erkek nası kadın olsun ve eli ile çifleşşin :D

zuhahahahahah :D
  • half-life konusunda tonlarca portal videosunun ne işi var bırakın bu işleri yahu.
  • quote:

burdada sinyalla ilgili

I made this sound through several recordings, voice acted by myself, edited in Audacity and Soundbooth.

'To increase the clarity of the status of this video; it is FAKE, and was made by me mainly from inspiration from The Fourth Kind.

• Vortigauntların sözleri kafamı çok karıştırdı. Öncelikle EP2 de Vortigaunt ile özü getirdiğimiz zaman bize '' Senin türümüze özel güçlerinin olduğunu düşünüyoruz'' demişti.
    Bunu önceden biliyorum birkaç defa daha okudum ve isteyen o bölümü tekrar oynayıp bakabilir. Ve HL2 de bu vortigauntların şu sözleri acayip derecede düşünmeye sevketti beni.
    '' "Biz, vort duygularının bir simgesiyiz. Aynı şey senin için de geçerli, tabii görmek istersen. ''''
    "Biz, seniz Freeman. Ve sen de biz. " .
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

burdada sinyalla ilgili

I made this sound through several recordings, voice acted by myself, edited in Audacity and Soundbooth.

'To increase the clarity of the status of this video; it is FAKE, and was made by me mainly from inspiration from The Fourth Kind.

burda ne demek istedin anlamadım türkçeye çevirip yazarsan sevinirim bu arada onun rattman olduğunu pek sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

burdada sinyalla ilgili

burda ne demek istedin anlamadım türkçeye çevirip yazarsan sevinirim bu arada onun rattman olduğunu pek sanmıyorum

fake demek
    bende sonradan gördüm :D

• chamber 6 chapter 2 ve chamber 12 chapter deki odalar çok garip :D . yaaaa valve büyüksün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 11 Mart 2012; 21:21:26 >
  • Güzelmiş harbiden
  • Ama insanı bağlamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.