Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence half-life 3 çıkmadan önce veya çıktıktan sonra bir oyun yapılsa, o oyunda da hl2 zamanında, ama farklı bir şehirde (atıyorum city 6) metropolice olsak.... hl2 de bize olduğu gibi durup dururken adamı ittirmek, vurmak, bavulunu yerden yere fırlatmak vs.
    çünkü hl zamanında da bizi öldürmeye gelen askerlerden birini oynadığımız oyun opposing force çıkmıştı. aha daha güzelini buldum, hatta gman adrian shephad'ı citadel'e gönderir ve bir metropolice yapar.
    (yanılmıyorsam metropolice hem insanlardan seçiliyor hem de citadel'de yapılıyordu)
    sonrasında biz de city 6 sokaklarında görevimizi yaparız
    fikrinizi alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

arkadaşlar bence half-life 3 çıkmadan önce veya çıktıktan sonra bir oyun yapılsa, o oyunda da hl2 zamanında, ama farklı bir şehirde (atıyorum city 6) metropolice olsak.... hl2 de bize olduğu gibi durup dururken adamı ittirmek, vurmak, bavulunu yerden yere fırlatmak vs.
    çünkü hl zamanında da bizi öldürmeye gelen askerlerden birini oynadığımız oyun opposing force çıkmıştı. aha daha güzelini buldum, hatta gman adrian shephad'ı citadel'e gönderir ve bir metropolice yapar.
    (yanılmıyorsam metropolice hem insanlardan seçiliyor hem de citadel'de yapılıyordu)
    fikrinizi alayım

shephard'ı o meşhur 7 saatlik savaşa yollayabilir.. ekibimizi de verdi miydi değme keyfime

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

ayrıca şunu da iliştireyim de duvar kağıdı olarak kullanmak isteyen felan olur, şahsen ben kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

arkadaşlar bence half-life 3 çıkmadan önce veya çıktıktan sonra bir oyun yapılsa, o oyunda da hl2 zamanında, ama farklı bir şehirde (atıyorum city 6) metropolice olsak.... hl2 de bize olduğu gibi durup dururken adamı ittirmek, vurmak, bavulunu yerden yere fırlatmak vs.
    fikrinizi alayım

shephard'ı o meşhur 7 saatlik savaşa yollayabilir.. ekibimizi de verdi miydi değme keyfime

ayrıca şunu da iliştireyim de duvar kağıdı olarak kullanmak isteyen felan olur, şahsen ben kullanıyorum

evet güzel arkaplan kullandım :D ama bence 7 saat savaşı değilde şehirde sivillere baskı yapmak daha güzel olurdu ayrıca önceki mesajlarda dediğim gibi barney'in tekrar içinde geçtiği bir oyun güzel olur
    freeman citadel'e girerken breen'e söylemesi için çok önemli bir mesaj yollamamız falan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

GMAN aslında GORDON ve ALYX'nin oğlu !!! Evet yanlış duymadınız... Kesinlikle bu şekilde.. Mantıklı düşünün , Gman Gordona çok beziyor ve bu nesilden olmadığı kesin. Gelecekten geliyor. Blackmesa'dan Alyx'nin kurtarmasına yatırım demişti hatırlarsanız. Bu yatırım kendisi. Çünkü kendi annesini kurtardır. Gordonda babası.
    Gordon + Alyx = GMAN

Saygılar..

Vay babanın kemüğüne...Eeee sonra?
  • Bence çoğu oyuncu half life 'ın çıktığı zamanki yaptığı etkileri unutrarak Valve'ye sitem ediyor.Half Life çıktığında grafikleri,senaryosu ve bölüm yapısı ile bir devrimdi.Half Life 2 çıktığında grafikleri senaryosu ,oyun motoru ve dinamik fizik leri ile bir idol oldu.Her iki durumda da half life motoru hemen hemen her oyuna kaynak oldu.HL 2 EP 3 ün bende çıkmasını isterdim çabucak ama adamlar haklı olarak çıkarmıyor çünkü HL 2 motoru her ne kadar şimdiki durumda orta karar olsa da bir çok site half life motorunun üstüne birşeyler katılmasını çok bekliyor.Bunu lost coast çıktığında yapılan yorumlardan okuyabilirsiniz.Yani HL 2 EP 3 çıktığında imajlarından birşey kaybetmek istemediler.Çünkü HL 2 motoruna eklenebilecek bütün yenilikleri eklediler.Yeni ve doyurucu grafikler için motoru yeniden yazmaları gerekiyordu çünkü oyun motorları almış başını gitmişti.EP 3 muhtemelen HL 3 adı altında piyasaya sürülecek ve çıktığı zaman oldukça büyük sükse yapacak.Muhtemelen oynanış süresi oldukça uzun olacaktır.

• Beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya ? Yok onun babası yok bunun çocuğu yok bu o.Dünyanın en çok saçmalanan Half Life başlığıdır kesin bu.+18 yaş sınırı koyulmalı artık.İyice saçmalamanın ötesine geçildi.Her şey az çok belliken bu kadar nasıl saçma şeyler uyduruyorsunuz hayret yani.Pembe dizi meselesini geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya ? Yok onun babası yok bunun çocuğu yok bu o.Dünyanın en çok saçmalanan Half Life başlığıdır kesin bu.+18 yaş sınırı koyulmalı artık.İyice saçmalamanın ötesine geçildi.Her şey az çok belliken bu kadar nasıl saçma şeyler uyduruyorsunuz hayret yani.Pembe dizi meselesini geçti.

• şöyle olsa ep 3 te combine lar ile rebels biz alyx barney fln herkez toplansa böyle bütün combinelarla savaş yapılsa nolurdu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

şöyle olsa ep 3 te combine lar ile rebels biz alyx barney fln herkez toplansa böyle bütün combinelarla savaş yapılsa nolurdu sizce

tek hayatta kalan biz ve alyx olurduk oda gman'in kollaması sayesinde. iyi kıyım olurdu yani
  • Şimdi yine bana kızacaksınız ama neyse yazayım : )

Half-Life 3 de gelecek olan grafik motorunun öyle çok sükse yaratacağına çığır açcağına sanmıyorum çünkü karşısında en belirgin 2 tane rakibi var kim bunlar id tech 5 DOOM 4 göreceğiz ve birde günümüz oyunlarının %70 inin belki daha fazlasının kullandığı unreal engine 3 var ayrıca bu yıl düzenlenen GDC de Unreal Engine 4 tanıtıldı tabi herhangi bir resim felan yok ama herkes ağzı açık izlemiş tanıtım videosunu kısaca VALVE öyle bir grafik motoro yapmalı ki 2004 yılında olduğu gibi üstün bir grafik ve akıcılık getirmesi laızm ki bunlarda yeterli değil birde çok iyi optimize etmesi lazım motoru yoksa sistem dostu dediğiniz VALVE ye küfürler yağdırırsınız : )
  • quote:

şöyle olsa ep 3 te combine lar ile rebels biz alyx barney fln herkez toplansa böyle bütün combinelarla savaş yapılsa nolurdu sizce

Kötü olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Kötü olurdu.

neden kötü olsun bence kıyamet kopardı her yer combine cesedi roketler silahlar bombalar helikopterler onlar bunlar şunlar derken bide karşımızı Chell çıkcak tüm combinaları portal silahıyla ordan oraya ordan raya :D
  • ayrıca bide savaşın sonunda tüm combinelar yok edilcek vortlar gezegenlerinde rahat biz rahat olcaz sonra gordon la alyx evlencek barney forever alone kalcak :D bi hayat hikayesi 1 de çocukları olcak adı G-MaN :D
  • Bence G-Man ile Gordon ve ya başkasının hiçbir bağı yok 10 küsür sene önce çıkan bir oyunda etki ve gizem yaratsın diye koyulan oyunun belirli yerlerinde karşımıza çıkan bizi yönlendiren bir karakter çok önemli bir şahsiyet değil. İkinci oyunda da madem ilk oyunda böyle bir bok attık ortaya o zaman bunun oyuna etkisini daha fazla verelim bilmeceleri arttıralım dediler öyle uzattılar da uzattılar. Sonuç ne ? Masa başında oyunu hazırlayan adamlar neye karar verirse sizin burada saçma sapan uyumadan tartışığınız şey o olacak. Yok oğluymuş yok kendisiymiş yok gordon ile alyx in oğluymuş anasını satayım biri de der şimdi shephard da g-man in oğlu diye ki benim aklıma yatan da o olmuştu aslında lost u izledikten sonra çok benzetmeler ve göndermeler var çünkü dikkatli izlerseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Şimdi yine bana kızacaksınız ama neyse yazayım : )

Half-Life 3 de gelecek olan grafik motorunun öyle çok sükse yaratacağına çığır açcağına sanmıyorum çünkü karşısında en belirgin 2 tane rakibi var kim bunlar id tech 5 DOOM 4 göreceğiz ve birde günümüz oyunlarının %70 inin belki daha fazlasının kullandığı unreal engine 3 var ayrıca bu yıl düzenlenen GDC de Unreal Engine 4 tanıtıldı tabi herhangi bir resim felan yok ama herkes ağzı açık izlemiş tanıtım videosunu kısaca VALVE öyle bir grafik motoro yapmalı ki 2004 yılında olduğu gibi üstün bir grafik ve akıcılık getirmesi laızm ki bunlarda yeterli değil birde çok iyi optimize etmesi lazım motoru yoksa sistem dostu dediğiniz VALVE ye küfürler yağdırırsınız : )

valve bu en iyisini yapacaktır. unreal4, crybilmem ne hepsi eline alacaktır buna eminim.

• quote:

quote:

quote:

Kötü olurdu.

neden kötü olsun bence kıyamet kopardı her yer combine cesedi roketler silahlar bombalar helikopterler onlar bunlar şunlar derken bide karşımızı Chell çıkcak tüm combinaları portal silahıyla ordan oraya ordan raya :D

Satın bile almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Şimdi yine bana kızacaksınız ama neyse yazayım : )

Açıkçası mucizeler yaratsınlar umrum olmaz, Crysis serisi bana bişey ifade ediyor mu, aklımda kalbimde bir etki bıraktı mı hayır. Bu konu şuna benziyor; "Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok" Dış görünüş ne kadar süper olursa olsun umrum değil, ben aldığım hazza bakarım. Ve Valve emin ol yeni bir motor yaparsa öyle hafife alınacak birşey yapmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kötü olurdu.

Satın bile almazdım.

ben bile yorumlayamadım düşünün artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Mart 2012; 22:35:41 >

• Demedi demeyin bu oyunun sonu Mass Effect 3 gibi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Demedi demeyin bu oyunun sonu Mass Effect 3 gibi olacak.

Bende tam olarak bundan korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.