Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Diablo 3 15 mayısta çıkıyor doom 4 geliyor half-life da gelirse zombi olacağız demektir

Bu sene çok beklediğim oyun çıkıyor.
    Diablo 3 - Doom 4 - GTA 5 - Battlefield 3(bu sene çıktı sayabiliriz aslında) - Film olarak The Hobbit... Ah birde Half Life çıksa... Altın sene sayılır benim için

Half life yerine meze olarak kantır versek olma mı

O mezeyi gider çöpe atarım

sahi yeni cs çıkacaktı molotof falan vardı o noldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

sahi yeni cs çıkacaktı molotof falan vardı o noldu?

Oyun hazır gibi bişey çıkış tarihi geldiğinde çıkacak işte
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Diablo 3 15 mayısta çıkıyor doom 4 geliyor half-life da gelirse zombi olacağız demektir

Bu sene çok beklediğim oyun çıkıyor.
    Diablo 3 - Doom 4 - GTA 5 - Battlefield 3(bu sene çıktı sayabiliriz aslında) - Film olarak The Hobbit... Ah birde Half Life çıksa... Altın sene sayılır benim için

Half life yerine meze olarak kantır versek olma mı

O mezeyi gider çöpe atarım

Yapma ya ben gayet umutluyum vallahi CS:GO'dan.Başkası yapsa tamamda işin ucunda Valve var.

• quote:

Yapma ya ben gayet umutluyum vallahi CS:GO'dan.Başkası yapsa tamamda işin ucunda Valve var.

Ona bakarsan CS : Source'u da valve yaptı ama bi b.ka benzemedi Kâr amaçlı yaptığı ciddi bir iş değil. CS'yi güncellemek olarak düşün. Fazla satacağını veya oynancağını sanmıyorum.
  • black mesa research facility yolcusu kalmasın..
  • quote:

quote:

Ona bakarsan CS : Source'u da valve yaptı ama bi b.ka benzemedi Kâr amaçlı yaptığı ciddi bir iş değil. CS'yi güncellemek olarak düşün. Fazla satacağını veya oynancağını sanmıyorum.

Her ne kadar 1.5'in yerini tutmasada ben oldukça beğenmiştim şahsen Source'uda.Çok satar satmaz orasını bilemem, ancak şu haliyele bile MW3'ün BF3'ün yerine tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

Her ne kadar 1.5'in yerini tutmasada ben oldukça beğenmiştim şahsen Source'uda.Çok satar satmaz orasını bilemem, ancak şu haliyele bile MW3'ün BF3'ün yerine tercih ederim.

Ben BF 3 varken CS : GO'nun yüzüne bile bakmam. Oynanış 1.5'e göre tasarlanmış,grafikler Portal 2'den çok daha beter kısacası oyunun üzerine fazla yoğunlaşmamışlar ve emek sarfetmemişler. Bence pek almaya değmez gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben BF 3 varken CS : GO'nun yüzüne bile bakmam. Oynanış 1.5'e göre tasarlanmış,grafikler Portal 2'den çok daha beter kısacası oyunun üzerine fazla yoğunlaşmamışlar ve emek sarfetmemişler. Bence pek almaya değmez gibi duruyor.

Hele bi çıksında o zaman karşılaştırırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hele bi çıksında o zaman karşılaştırırız

Tamam görüşürüz Valve'ye para kazandırmamak lazım aslında bu tür oyunlardan.Böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağına adam gibi şeylerle uğraşsın beni deli etmesin

• CS GO BF3 den dahamı iyi olacak TROLLER aşkına

Benim gibi düşünen varmıa caba 2004 yılı benim için asosyal yılı idi gidip doom 3 ü almıştım ağzımın suyu aka aka bitirmiştim sonra half-life 2 denilen tarifsiz oyun çıktı bugün hala oynuyorum half-life bitti derken ağaçların arasından farcry çıkmıştı ki 2 oyundan da biraz fazla özellikleri vardı o oyund aama forever doom ve half-life 2 idi şimdi bakıyorumda 2012 ye aynı şeyi görüyorum hatta daha fazlasını görüyorum bu yıl diablo 3 çıkıyor yine 2004 yılında olduğu gibi doom ve half-life geliyor ekstardan farcry geliyor daha birkaç oyun daha geliyor kısacası 2012 biizm için zombi yılı birde yüzüklerin efendisi geliyor ki of off seriyi oturup baştan izlemek lazım yalnız çıkartılmış sahneleri içeren filmlerini

• quote:

CS GO BF3 den dahamı iyi olacak TROLLER aşkına

Mesajımı dikkati okursan "BENCE" yazdım, trollükle ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 16 Mart 2012; 0:59:12 >
  • quote:

quote:

Benim gibi düşünen varmıa caba 2004 yılı benim için asosyal yılı idi gidip doom 3 ü almıştım ağzımın suyu aka aka bitirmiştim sonra half-life 2 denilen tarifsiz oyun çıktı bugün hala oynuyorum half-life bitti derken ağaçların arasından farcry çıkmıştı ki 2 oyundan da biraz fazla özellikleri vardı o oyund aama forever doom ve half-life 2 idi şimdi bakıyorumda 2012 ye aynı şeyi görüyorum hatta daha fazlasını görüyorum bu yıl diablo 3 çıkıyor yine 2004 yılında olduğu gibi doom ve half-life geliyor ekstardan farcry geliyor daha birkaç oyun daha geliyor kısacası 2012 biizm için zombi yılı birde yüzüklerin efendisi geliyor ki of off seriyi oturup baştan izlemek lazım yalnız çıkartılmış sahneleri içeren filmlerini

Tamam dikkati okudum bu kadar fevri olma TROLLER aşkına bir şarkıdır böyle karşılştırmalar olduğu zaman yaparlar neyse boşver seninde dediğin gibi bekleyip görelim

• quote:

quote:

desteğimi ileteyim

bence cs spor gibi bir şeydir, modern popüler fps'lerdeki gibi hitscan sistemi yerine gerçek anlamda nişan alma ve silahlarda ustalık gerektirir. haritaları da stratejik ve efsanedir. bf serisini çekici kılan büyük haritalar ve araçlar, başında bekleten ise unlock sistemi perkler vs. cs ve quake gibi oyunları çekici kılan ise competitive denilen rekabeti bol yeteneğe bağlı oyun yapısıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

desteğimi ileteyim

bence cs spor gibi bir şeydir, modern popüler fps'lerdeki gibi hitscan sistemi yerine gerçek anlamda nişan alma ve silahlarda ustalık gerektirir. haritaları da stratejik ve efsanedir. bf serisini çekici kılan büyük haritalar ve araçlar, başında bekleten ise unlock sistemi perkler vs. cs ve quake gibi oyunları çekici kılan ise competitive denilen rekabeti bol yeteneğe bağlı oyun yapısıdır.

Sonunda biri arka çıktı bana
    Söylediklerine aynen katılıyorum ve eklemek istediğim birkaç şey var.Battlefield artık eski Battlefield değil, bırak Battlefield 2'yi iki sene önceki Bad Company 2'yi oynayan adam bile farkeder aradaki OYUNCU kalitesinin farkını.Hep bu EA'in(Ah EA ah) Call Of Duty ile rekabet etmek istemesinin yüzünden.Eskiden ayıla bayıla oynardım Battlefield 2'yi ya da Bad Company 2'yi, şimdi BF3 aldım kötü oyun demiyorum ancak en fazla 1.5-2 saat sonra sıkıyor.Takım oyunu oynamak isteyen adam sayısı çok az.Herkes paldır küldür adam vurma peşinde.Kimse demiyorki lan yandaki adam can çekişiyo sağlık paketi atayım, acaba squad'ın durumu nasıl, mermileri yeter mi, A noktasını savunan var mı aman boşver orayı kaybetsek ne olur ben şuradan iki-üç kill daha alayımda kill/death oranım düşmesi.
    Bir jipe binen adam jipi gitmek istediği yere kadar sürüyor sonra hop at gitsin içinde kim var umrunda değil.Jipi geçtim bunu helikopterde yapan var ya!!!İçeride dört beş kişiyiz adam adam istediği noktaya gelip 4-5 kişiyi feda ediyor.Bende küfür etmekten dinden imandan çıkıyorum doğal olarak.Ne diye atlıyon sür düşman hattına kan kusturalım adamlara.
    Neyse bende bayağı dolmuşum içimi boşalttım.Yazımın özeti her ne kadar BF'yi sevsemde Oyuncu kitlesi beni oyundan oldukça soğutuyor.

• Valla oyun sektörünün kanseri COD a yetişmek için EA da daldı bu işe eskiden kaliteli oyun çıkardı ayda yılda bir olurdu ama çıktımmıda ne DLC isterdi nede ek paket ulan şimdi bi bakıyorum mass effect 3 multiplayer dlc yok silah yok map dlc si battlefield 3 e bakıyorum oda dlc ye boğuyor cod desen fabrikasyon aynı grafik motoru üstüne hikayede gecen olayları koyuyor sürüyor önümüze gerçi bu oyunumuz farklı çıtayı en üst seviyeye çıkarttık dediler ama görelim bakalım birde hal-life a bakıyoruz adamlar ne oyun yapmış be diyoruz bütün oyunlar birbiri ile alakalı ordan burdan olmadık yerden ipuçları çıkıyor videolar çıkıyor seni sürekli meraklandırıyor gerçi 5-6 yıl bekletiyorlar ama adamlar işini iyi yapıyor allah var şimdi.

Bu arada phantom bende seni destekliyorum arkan sağlam olsun

Söylemeden yapamıyacağım EA nın şimdiye kadar çıkarttığı en iyi 3 tane seri var bence red alert , dead space , dantes inferno daha 1 oyun oldu ama devamı gelecek 3 leme olacak muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 16 Mart 2012; 2:04:55 >

• quote:

Valla resmen duygularıma tercüman olmuşsun... 2004 yılının tadını yeniden alabilir miyiz sence 2012'de :) O yıllar bambaşkaydı ya. Oyun piyasası o bahsettiğin 3 oyunla sarsılmıştı zaten, sinemaya da bomba yapımlar geliyodu, Yüzüklerin Efendisi, Van Helsing falan nasıl izlerdim...

• quote:

Valla oyun sektörünün kanseri COD a yetişmek için EA da daldı bu işe eskiden kaliteli oyun çıkardı ayda yılda bir olurdu ama çıktımmıda ne DLC isterdi nede ek paket ulan şimdi bi bakıyorum mass effect 3 multiplayer dlc yok silah yok map dlc si battlefield 3 e bakıyorum oda dlc ye boğuyor cod desen fabrikasyon aynı grafik motoru üstüne hikayede gecen olayları koyuyor sürüyor önümüze gerçi bu oyunumuz farklı çıtayı en üst seviyeye çıkarttık dediler ama görelim bakalım birde hal-life a bakıyoruz adamlar ne oyun yapmış be diyoruz bütün oyunlar birbiri ile alakalı ordan burdan olmadık yerden ipuçları çıkıyor videolar çıkıyor seni sürekli meraklandırıyor gerçi 5-6 yıl bekletiyorlar ama adamlar işini iyi yapıyor allah var şimdi.

Bu arada phantom bende seni destekliyorum arkan sağlam olsun

Söylemeden yapamıyacağım EA nın şimdiye kadar çıkarttığı en iyi 3 tane seri var bence red alert , dead space , dantes inferno daha 1 oyun oldu ama devamı gelecek 3 leme olacak muhtemelen.

Desteklerde git gide büyüyorum.Yok mu daha benim gibi içini dökmek isteyen

Bu arada dostum bir önceki mesajım sen troll deyince biraz sert çıkışmışım kusuruma bakma

• @Curimo 2004 de aldığımız zzevki sanıryorum 2012 de kat kat daha fazla alacağız bir bomba olarak Half-Life 3 duyrulur ve 2012 içinde çıkartılırsa eğer ciddi ciddi zombi olruuz

@Phantom7 yok dostum ne kusuruna bakıcam biz burda tartışıyoruz belli başlı saygı kuralları çerçevesinde , aslında iyi oluyor hep benim yazdıklarımın üstüne 5-10 kişi geliyorsunuz üstüme anormal şeylerde söylemiyorum ki örnek veriyorum ama işte hepimiz burda valve nin fanboyu olduğumuz için ağrımıza gidiyor en ufak eleştiri bile aynıs yine bende var birisi diablo 3 konusunda diablo3 ün grafikleri kötü derse yerden yere vuruyoruz adamı git path of exile oyna bile diyoruz bu oyuncuların yani bizlerin doğasında var sahiplendiğimiz değerleri korumak adına böyle tavırlar sergiliyoruz bence bunun kusura bakılacak bir tarafı yok.

Tartışmaya devam edelim

• diablo 3 bıle cıkacak half lıfe 3 den daha ufacık haber bıle yok.bıraktım haberı ekran goruntusu bıle yok.bu oyun sittin sene cıkmaz.
  • cs: go, bir "HD remaster"dir. yani kimse sizin iyi grafiğe kaçan şıpsevdi gönlünüzü kazanmaya çalışmıyor varolan oyun müdavimine taze doz niyetinedir. beğenmeyen oturur bfsini codunu oynar.

classic fps'den hoşlanan milyonlarca insan var dünyada, herkes sizin zevkinizi paylaşmıyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 16 Mart 2012; 6:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.