Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın biri Eli'ın gemiden bahsederken "she" dediğini söylemiş ama ordaki "she" den kasıt, Judith Mossman ve Judith son mesajında "The Project", diye bişeyden bahsediyo.. Bence üzerinde durulması gereken bişi.. Bişey bulduklarını söylüyor ama buldukları konu hakkında pek sahibi olmadığını, hala tahmin yaptıklarını söylüyor tabi bu arada Combine baskın yaptığı için gerisini dinleyemiyoruz.. Ve o gemiden bence portal silahından daha fazlası var.. Bence portal silahının yapıldığı "teknoloji" var.. Düşünsenize minicik bi alet mekanlar arasında seyahat etmemizi sağlıyor bu da büyük bi teknoloji var demek .. Ama tabiki de sadece portal silahı Combine'a avantaj sağlamaz çünkü portal silahını kullanmak için mekanı bilmemiz lazım..

Ahh be.. Barney'i de özledim anasını satım, Breen'e götürmemizi istediği mesaj gayet güzeldi.. Ne bilim Episode 1'de Alyx'in arkasından geçerken bize "Seni şanslı köpek" demesi falan .. Half Life' ın esprili ve komik yönleri az ama çok öz valla unutulmuyor..

• Mekanlar arasında seyahat dediğin eğer iki oda arasından geçiş ise pek büyük bir teknoloji yok(Dünya şartlarına göre) ama ha Ankara 'dan Paris 'e geçiş var diyorsan onu sadece G-Man yapar.
  • Bence bu oyun yeni nesil konsollara anca çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Mekanlar arasında seyahat dediğin eğer iki oda arasından geçiş ise pek büyük bir teknoloji yok(Dünya şartlarına göre) ama ha Ankara 'dan Paris 'e geçiş var diyorsan onu sadece G-Man yapar.

Dostum odadan odaya değil de portal 2 de aya portal açmamışmıydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

quote:

Mekanlar arasında seyahat dediğin eğer iki oda arasından geçiş ise pek büyük bir teknoloji yok(Dünya şartlarına göre) ama ha Ankara 'dan Paris 'e geçiş var diyorsan onu sadece G-Man yapar.

Açmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

CS GO BF3 den dahamı iyi olacak TROLLER aşkına

Mesajımı dikkati okursan "BENCE" yazdım, trollükle ne alakası var?

desteğimi ileteyim

bence cs spor gibi bir şeydir, modern popüler fps'lerdeki gibi hitscan sistemi yerine gerçek anlamda nişan alma ve silahlarda ustalık gerektirir. haritaları da stratejik ve efsanedir. bf serisini çekici kılan büyük haritalar ve araçlar, başında bekleten ise unlock sistemi perkler vs. cs ve quake gibi oyunları çekici kılan ise competitive denilen rekabeti bol yeteneğe bağlı oyun yapısıdır.

Sonunda biri arka çıktı bana
    Söylediklerine aynen katılıyorum ve eklemek istediğim birkaç şey var.Battlefield artık eski Battlefield değil, bırak Battlefield 2'yi iki sene önceki Bad Company 2'yi oynayan adam bile farkeder aradaki OYUNCU kalitesinin farkını.Hep bu EA'in(Ah EA ah) Call Of Duty ile rekabet etmek istemesinin yüzünden.Eskiden ayıla bayıla oynardım Battlefield 2'yi ya da Bad Company 2'yi, şimdi BF3 aldım kötü oyun demiyorum ancak en fazla 1.5-2 saat sonra sıkıyor.Takım oyunu oynamak isteyen adam sayısı çok az.Herkes paldır küldür adam vurma peşinde.Kimse demiyorki lan yandaki adam can çekişiyo sağlık paketi atayım, acaba squad'ın durumu nasıl, mermileri yeter mi, A noktasını savunan var mı aman boşver orayı kaybetsek ne olur ben şuradan iki-üç kill daha alayımda kill/death oranım düşmesi.
    Bir jipe binen adam jipi gitmek istediği yere kadar sürüyor sonra hop at gitsin içinde kim var umrunda değil.Jipi geçtim bunu helikopterde yapan var ya!!!İçeride dört beş kişiyiz adam adam istediği noktaya gelip 4-5 kişiyi feda ediyor.Bende küfür etmekten dinden imandan çıkıyorum doğal olarak.Ne diye atlıyon sür düşman hattına kan kusturalım adamlara.
    Neyse bende bayağı dolmuşum içimi boşalttım.Yazımın özeti her ne kadar BF'yi sevsemde Oyuncu kitlesi beni oyundan oldukça soğutuyor.

Hepsi EA Nın suçu battlefield serisini botlar ile oynamak vardı. Botlar bizi değil biz botları feda ediyorduk. medic hemen imdadımıza yetişiyordu. En son Botlar ile oynamayı Battlefield 2142 gördüm. Sonrası zaten multiplayer i çökertti. Single-Player diyince (senaryo olarak,hikaye) Cod, BF den 1000 kat daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Hepsi EA Nın suçu battlefield serisini botlar ile oynamak vardı. Botlar bizi değil biz botları feda ediyorduk. medic hemen imdadımıza yetişiyordu. En son Botlar ile oynamayı Battlefield 2142 gördüm. Sonrası zaten multiplayer i çökertti. Single-Player diyince (senaryo olarak,hikaye) Cod, BF den 1000 kat daha iyidir.

Sonrası multiplayerı çökerttimi Singleplayer'ı çökertti demek istedin heralde
  • quote:

quote:

Sonuç olarak belli bir yere açtın. Alet ile bir yerden bir yeri seçtin ve açtın. Boyutsal kapıyı anlatmama gerek yok sanırım.
  • Beyler Ratman'in duvarın arkasından gelen seslerini youtube'da biri tercüme etmiş gibi ama kesin değil çünkü çoğu yerde ne dediği anlaşılmıyor.

Goddamn them! I didn't have much of a choice, I had no choice! Help me, Uncle Johnson, I, Help me draw a design. Help me! *Gibberish*....Information, It's coming, Oh! This standing must is started! The ship is started, I damn you now, I beg you, this is my view! And everyone is dead, the end! This is not my kind of job! Judge-Judge! J-j-j-ju-ju-ju- The voice is gone! The wizard has stormed and surrounded, The turrets, those turrets! What is wrong now! Help me! *Can't make out the rest*

• Valve oyun yapmasını biliyor..
  • sürekli aklımda olan bir soru var,oyun ile alakalı ilk haberi nası alcaz acaba..
    herhangi bi konferans,fuarda mı duyurulacak?ortaya atılacak bir yem ile başlayacak olan arg'in sonunda oyunseverler mi keşfedecek yoksa direk siteden mi duyuracaklar :|
    ccc valve arg ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Valve oyun yapmasını biliyor..

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/721843/portal-2-wins-best-game-bafta-award/

Valla bence bu ödülleri cidden haketti bu oyun Half Life evreninde geçen her oyun ödül almaya mahkum sanırım. Ödül almayan oyunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 17 Mart 2012; 13:05:58 >
  • Sonuna kadar hakediyor aldığı ödülleri tek kelimeyle sanat eseri bir oyundu.
  • Artık gaza gelipte bir açıklama yapsalar
  • Diablo 3ün bile çıkış tarihi açıklandı HL3ten hala haber yok ep3 mü yoksa hl3 mü olacak onu açıklasalar bare
  • Çok oldu artık çıkmalı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

Diablo 3ün bile çıkış tarihi açıklandı HL3ten hala haber yok ep3 mü yoksa hl3 mü olacak onu açıklasalar bare

Episode 3 çıkacaktır yüksek ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

Diablo 3ün bile çıkış tarihi açıklandı HL3ten hala haber yok ep3 mü yoksa hl3 mü olacak onu açıklasalar bare

Episode 3 çıkacaktır yüksek ihtimalle

çok çok yüksek ihtimalle episode 3 olacak,ep2'de sıradaki oyun olarak episode 3 den bahsediliyordu çünkü
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.