Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.985
Cevap
25
Favori
345.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeahh

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

Diablo 3ün bile çıkış tarihi açıklandı HL3ten hala haber yok ep3 mü yoksa hl3 mü olacak onu açıklasalar bare

Episode 3 çıkacaktır yüksek ihtimalle

çok çok yüksek ihtimalle episode 3 olacak,ep2'de sıradaki oyun olarak episode 3 den bahsediliyordu çünkü

Half Life 3'ün çıkması için yine Gman'in bizi zamansız boşluğa hapsetmesi gerek. Çünkü anca öyle bir durumda hikaye sonlanmış oluyor. Borealis'in bulunması içindeki şeyin kontrolden çıkması,beklenmedik olayların olması ve bir yolunu bulup uzun uğraşlar sonunda o şeye istenilen şeyi yapmak gibi birşeyden sonra hikaye sonlanır. Gman istediğini aldıktan sonra tekrar bizi boşluğa hapseder böylecek Half Life 2 devri kapanır. Ondan sonra bi 10 sene daha Half Life 3'ü bekleriz.

• torunlar oynar artik hl3 u
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Hepsi EA Nın suçu battlefield serisini botlar ile oynamak vardı. Botlar bizi değil biz botları feda ediyorduk. medic hemen imdadımıza yetişiyordu. En son Botlar ile oynamayı Battlefield 2142 gördüm. Sonrası zaten multiplayer i çökertti. Single-Player diyince (senaryo olarak,hikaye) Cod, BF den 1000 kat daha iyidir.

Sonrası multiplayerı çökerttimi Singleplayer'ı çökertti demek istedin heralde

Esasında her ikisini demek istedim
    single-player : Ne güzel botlar ile multiplayer oynarken bizi hikaye moduna sürükledi ama hikaye modunun düzgün bir senaryosu yok oysaki en büyük rakiplerinden birisi olan cod un senaryosu çok güçlü bunu şu iki oyun çok iyi anlatıyor. Call of Duty World at War ve Black Ops. Modern warfare serisi de başarılı ama bence şuana kadar çıkmış en iyi Call of Duty oyunları World at War ve Black ops
    Konuya dönersek battlefield bad company ,Bad company 2 ve BF3 single-player in hikayesi o kadar başarılı değil.

Multiplayer: Esasında Multiplayer Battlefield 2142 ve sonrasında biraz bozuldu. 9 Tane olan adam çeşidimiz 4 e indi , Bu bence kötü oldu.
    Bad company ve sonrasında herkes botlar ile oynayamadığı için multiplayer e akın etti. kimse kimse nin emrine uymuyor herkes kafasına göre takılmaya başladı. Hainlikler arttı . herkes bayrak ve/ya diğer görevler ile uğraşmıyor sürekli haritada gezme peşinde koşuyor veya aksion meraklısı kesilip tek başına ekibi bozarak saldırıyor.

co-op:Bence her oyunda multiplayer den daha zevkli bir özellik ama güçlü bir senaryo olmayınca yine sıkılmanın eşiğindeyiz.
    Oysaki Portal 2 de co-op oynamak gibisi yok.

Genel olarak BF Serisi botlar yok olmadan önce single-player de başarılı idi ama senaryo olayı girince cod havada karada denizde yener.

• İlk Half Life oyununda şu sesi duyduğumda amma korkuyodum direk topuk + ele roketatar

• Episode 3 yine episode 1 ve 2 de olduğu gibi 2-3 saatlik bir oyun mu olur sizce ne dersiniz ?

Gabe bundan sonra hayranlarımızı kısa oyunlarla beklentiye sokmayacağız gibisindne birşeyler demişti ama hala ortalıktan ses seda yok yılan hikayesine dönen diablo 3 bile çıkıyor ki ben aldım bile oyunu : ) daha half-life dan yeni bir haber yok ne iştir anlamadım bu gidişle doom 4 de çıkacak biz hala hl ı bekliyor oalcağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 17 Mart 2012; 17:22:43 >
  • quote:

İlk Half Life oyununda şu sesi duyduğumda amma korkuyodum direk topuk + ele roketatar

Aynen, çokda zor ölüyordu şerefsiz

• quote:

İlk Half Life oyununda şu sesi duyduğumda amma korkuyodum direk topuk + ele roketatar

aynen öldürene kadar ne küfrederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Episode 3 yine episode 1 ve 2 de olduğu gibi 2-3 saatlik bir oyun mu olur sizce ne dersiniz ?

Gabe bundan sonra hayranlarımızı kısa oyunlarla beklentiye sokmayacağız gibisindne birşeyler demişti ama hala ortalıktan ses seda yok yılan hikayesine dönen diablo 3 bile çıkıyor ki ben aldım bile oyunu : ) daha half-life dan yeni bir haber yok ne iştir anlamadım bu gidişle doom 4 de çıkacak biz hala hl ı bekliyor oalcağız...

Episode 2, 2-3 saatlik bir oyun değildi hayli uzundu. Episode 1 çok kısaydı
  • quote:

quote:

Episode 3 yine episode 1 ve 2 de olduğu gibi 2-3 saatlik bir oyun mu olur sizce ne dersiniz ?

Episode 1 kısaydı evet de episode 2 hakkatten episode 1 in 2 katı vardı evet doğru söylüyorsun bana sanki 2-3 saatlikmiş gibi geldi başından kalkamıyorsun sonuçta hemen bitti sanıyorsun : ) ama yinede kısa sürüyor şimdi çıkartacakları oyunun en aşa 10 saat felan sürmesi lazım en azından bir portal 2 kadar sürmesi lazım bence

• quote:

quote:

Episode iki 3 saatte bitirdim. Steam statslarıma bakabilirsin. 2 günümü aldı ki takıldığım en küçük yerde hemen sıkılıp kapatmama rağmen.

• quote:

Diablo 3ün bile çıkış tarihi açıklandı HL3ten hala haber yok ep3 mü yoksa hl3 mü olacak onu açıklasalar bare

Ben demiştim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

HL3 çıkar.Diablo 3 çıkmaz...

belkide valve ile anlaşmışlardır aynı tarihte çıkarırlar hl3le diablo3ü

Edit:Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 17 Mart 2012; 19:19:48 >

• İstanbulda Half Life tüm serisini nerden satın alabilirim, bilen var mı?? Tekrar tekrar tekrarlamak istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem

İstanbulda Half Life tüm serisini nerden satın alabilirim, bilen var mı?? Tekrar tekrar tekrarlamak istiyorum :D

Kutulu olarak bulman çoook zor
    Steame yönelmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

CS GO BF3 den dahamı iyi olacak TROLLER aşkına

Mesajımı dikkati okursan "BENCE" yazdım, trollükle ne alakası var?

desteğimi ileteyim

bence cs spor gibi bir şeydir, modern popüler fps'lerdeki gibi hitscan sistemi yerine gerçek anlamda nişan alma ve silahlarda ustalık gerektirir. haritaları da stratejik ve efsanedir. bf serisini çekici kılan büyük haritalar ve araçlar, başında bekleten ise unlock sistemi perkler vs. cs ve quake gibi oyunları çekici kılan ise competitive denilen rekabeti bol yeteneğe bağlı oyun yapısıdır.

Sonunda biri arka çıktı bana
    Söylediklerine aynen katılıyorum ve eklemek istediğim birkaç şey var.Battlefield artık eski Battlefield değil, bırak Battlefield 2'yi iki sene önceki Bad Company 2'yi oynayan adam bile farkeder aradaki OYUNCU kalitesinin farkını.Hep bu EA'in(Ah EA ah) Call Of Duty ile rekabet etmek istemesinin yüzünden.Eskiden ayıla bayıla oynardım Battlefield 2'yi ya da Bad Company 2'yi, şimdi BF3 aldım kötü oyun demiyorum ancak en fazla 1.5-2 saat sonra sıkıyor.Takım oyunu oynamak isteyen adam sayısı çok az.Herkes paldır küldür adam vurma peşinde.Kimse demiyorki lan yandaki adam can çekişiyo sağlık paketi atayım, acaba squad'ın durumu nasıl, mermileri yeter mi, A noktasını savunan var mı aman boşver orayı kaybetsek ne olur ben şuradan iki-üç kill daha alayımda kill/death oranım düşmesi.
    Bir jipe binen adam jipi gitmek istediği yere kadar sürüyor sonra hop at gitsin içinde kim var umrunda değil.Jipi geçtim bunu helikopterde yapan var ya!!!İçeride dört beş kişiyiz adam adam istediği noktaya gelip 4-5 kişiyi feda ediyor.Bende küfür etmekten dinden imandan çıkıyorum doğal olarak.Ne diye atlıyon sür düşman hattına kan kusturalım adamlara.
    Neyse bende bayağı dolmuşum içimi boşalttım.Yazımın özeti her ne kadar BF'yi sevsemde Oyuncu kitlesi beni oyundan oldukça soğutuyor.

aynen bende bf yi 1942 den beri oynayan biri olarak bu çok değişti.BF 2 de bir kere clan maçı olcağı zaman karşı takımın statlarına bakılırken kd ye bakılmazdı.Çünkü bilirdik kd kötüyse mutlaka onu revive yaparken mermi atarken yapmıştır derdik.Şimdi milletin derdi kd olmuş.Ama hem takım oyunu yaparak hemde adam öldürerekte kill death kasılabilir.Ama yinede 3-4 kişi anlaşıp takılırsanız bf 3 de kral olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

aynen bende bf yi 1942 den beri oynayan biri olarak bu çok değişti.BF 2 de bir kere clan maçı olcağı zaman karşı takımın statlarına bakılırken kd ye bakılmazdı.Çünkü bilirdik kd kötüyse mutlaka onu revive yaparken mermi atarken yapmıştır derdik.Şimdi milletin derdi kd olmuş.Ama hem takım oyunu yaparak hemde adam öldürerekte kill death kasılabilir.Ama yinede 3-4 kişi anlaşıp takılırsanız bf 3 de kral olursunuz.

Bunları BF bölümünde tartışsanız olmazmı Burası yeri değil burda sadece Half Life evreninde geçen oyun ve olaylar tartışılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

Bunları BF bölümünde tartışsanız olmazmı Burası yeri değil burda sadece Half Life evreninde geçen oyun ve olaylar tartışılır

tamam yoldaş.Bu arada Half life hakketen efsane oyundu ama bu dünyanın özgürlüğü için savaşnlar iyi işlenmemişti oyuna.NPC oldukları o kadar belliydiki.Bir freedoom ruhu yoktu böyle birbirlerine yoldaşlık yapmıyorlardı pek sanki.Umarım 3. oyunda o konuyuda iyi işlerler oyuna.

• eli vance gman'i nerden tanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

eli vance gman'i nerden tanıyor ?

Blackmesa'dan. Gman Eli Vance'e Xen taşını verdi (o malum deneyde kullanılacak taş) ve deneyde kullanmasını istedi.Eli taşı aldı ama ne karşılığında böyle birşey yaptığını bilmiyoruz. Eli olacaklardan tamamen habersizdi böyle birşey beklemiyordu tamamen Gman'in kurnazlığı. Kendi çıkarları için tüm dünyayı tehlikeye atmış oldu. Deneyden sonra Eli çok pişman oldu ama iş işten geçmişti yaptığını telafi edemeden de ne yazıkki yine Gman'in parmağı olan bir olayda öldü gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 18 Mart 2012; 2:57:39 >
  • açıklama için sağol
  • Portal 2'ye ödüller yağmaya devam ediyor

BAFTA Ödülleri;

YILIN OYUNU ÖDÜLÜ

KAZANAN
    Portal 2

EN İYİ TASARIM
    KAZANAN
    Portal 2

EN İYİ HİKAYE
    KAZANAN
    Portal 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 18 Mart 2012; 12:52:27 >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.