yolla gaben beklioz. |
Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (348. sayfa)
-
-
Half Life 2'nin 20. yıl dönümü belgeseli
ValveyoutubeTo celebrate the 20th Anniversary of the release of Half-Life 2, we've gotten members of the HL2 team back to talk about the game's development, how we almost ran out of money, what it was like when we were hacked, what happened when we were sued by our publisher, the birthplace of Steam, and much more. Check out the Half-Life 2 20th Anniversary Update, with developer commentary, steam workshop support, tons of fixes and quality of life updates, and more at http://half-life.com/halflife2/20th 0:00 - Intro 2:48 - Chapter One: Raising the Bar 19:32 - Chapter Two: Performance 34:40 - Chapter Three: Physics 42:53 - Chapter Four: Road Trips 1:00:15 - Chapter Five: The Lawsuit 1:06:30 - Chapter Six: Malcompliance 1:18:16 - Chapter Seven: The Hack 1:23:35 - Chapter Eight: Building Pressure 1:28:28 - Chapter Nine: End of the Line 1:46:23 - Epilogue: The Episodeshttps://www.youtube.com/watch?v=YCjNT9qGjh4&feature=youtu.be -
Hl3 left 4 dead 3 portal 3.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epilogue kısmında iptal ettiklerini söyledikleri Episode için oynanış görüntüleri de yayınlamışlar. Buz silahı felan efsane görünüyor. Keşke Borealis bölümünü çıkarıp Half-Life 2 defterini kapatsalardı.
-
Gabe yakın çevresine ben ölmeden çıkacak dediği bilinen bir şey ama ölümün tarihi belli değil
Hatta gabe’e senin ölüm tarihin belli olsa hl3 ün tarihini yine bilemeyiz denildiği rivayetler arasında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarz bir açıklama yaptığını zannetmiyorum yaptıysa eğer tam tersi olur genellikle .ddd
-
-
Oyun dünyasının efsanesi.. nice yaşlara..
yaş 40 oldu çoluk çocuk sahibi olduk ama biz hala o ilk half-life 2 heyecanındaki gibi 3. oyunu bekliyoruz...
-
L4d2 remake yapın l4d3 yapın bari vicdansızlar para için yapmadığınız şaklabanlık kalmadı adam gibi oyun oynayalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yer yerinden oynar
SÖYLENTİ: Eski Apple çalışanı ve şu anda VR sektöründe çalışan Nima Zeighami, Gabe'in Half-Life 3'ü duyurmak için The Game Awards'ta olacağını iddia etti.
🗣️ “Şaka yapmıyorum duyduğum söylentiye göre, Gabe, Half-Life 3'ü duyurmak için orada olacakmış.”
Zor ama bir umut...
https://x.com/pressstartexe/status/1866974796791067106
Göreceğiz bakalım akşam.
-
Böyle bir şey olurmu ki gerçekten.
Bilmiyorum ama bana daha fazla izlensin diye yapılan bir çalışma gibi geliyor. Ayrıca bu adamların vizyonlarına bakarsak böyle bir oyun için teknolojik bir şeyler yapmış olmalılar. Günümüz oyunlarında Half-Life mantığında yeni bir teknoloji bana zor geliyor ancak belki tekrardan VR üzerinden bir şey yapmış olabilirler ve belki de bu şekilde bir duyuru görebiliriz. Bakalım. Geçen onca seneden sonra ismi ve yapılan ilgi çekme işleri dışında pek ilgimi çekmiyor Half-Life 3
-
Sorma hocam hala duyrusu bile gelmedi...
-
Hiç birimiz inanmıyoruz ama hepimiz acaba mı diyoruz 😀
Bir söylenti daha fos çıktı.
-
-
Böyle bir oyun hiç bir zaman olmayacak...
-
satın aldığım oyunlara bakarken denk geldim. hüzün kapladı ve 3 ne zaman gelecek diye düşünemedim bile. çünkü gelmeyecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X