Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.985
Cevap
25
Favori
345.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buna da şükür yeter ki duyurulsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 yıldır hiçbir gönderi paylaşmayan G-Man’in ses aktörü Mike Shapiro’nun yaptığı paylaşım.

G-Man’i seslendiren Mike Shapiro’nun paylaşımı

Half-Life 3’ün ayak sesleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Ocak 2025; 10:16:39 >

• Geliyor görünüyor ama 20 yıldır 2 senede bir tüm oyunu bitiren bende o güç kaldı mı bilmiyorum. Çok bekledik be kardeş.

Çıksın ilk alan ben olurum yine orası ayrı tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asıl soru Playstation 5 e gelecek mi ağam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışanlardan biri de ipucu vermiş

Geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım gelir. Zaten Half-Life: Alyx'in sonu biraz ipucu veriyordu. Ayrıca, Half-Life Episode 1 ve 2'nin Half-Life 2'ye dahil edilmesi de gelecek oyunun adının Half-Life 3 olacağını gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gabe ağam ne olur half life 3 playstation a da pilis plas ne olur ağam

• çok gördük bunları. yıllardır hep çıktı böyle şeyler ama sonrasında bir daha ses seda çıkmadı. ben artık bir beklenti içinde değilim.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

gelmez usta. hangi valve oyunu gelmiş ki bu gelsin.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

ben 5 sene önce o beklentiyi bırakmıştım. bunların yapacağı yok. yaşlandık artık.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

episode 2 çıktığında liseye gidiyordum. 18 sene geçmiş aradan. bu saatten sonra çıkarmak zaten hakaret gibi gelir. madem çıkaracaklardı niye bu kadar beklettiler diye.

• Jason Schreier :

Half-Life geri dönecek

Oyun sektöründe uzun bir geçmişi olan Valve Corp.'un ikonik nişancı serisinin yeniden canlanmasıyla ilgili çok fazla duman var. Half-Life 2'nin 2004'teki yayınını iki bölüm ve duyurulan ancak hiçbir zaman hayata geçmeyen üçüncü bir bölüm izledi. Seri daha sonra 2020'de sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx ile geri dönmeden önce 13 yıl boyunca uykuda kaldı. Şimdi, uygun bir devam oyunu hakkında söylentiler dolaşıyor , bu yüzden söyleyeceğim: Half-Life 3'ün bu yıl duyurulacağını tahmin ediyorum. Sadece yirmi yıl gecikti.

Kaynak :

• eli_handle_b․wavyoutube
    Music: HL2 - Something Secret Steers Us Mods used: Garry's Mod, SFM, Source Engine Blender Collection by @hisanimations Patreon: https://www.patreon.com/eli_handle_bwav Boosty: https://boosty.to/eli_handle_b.wav Ko-Fi: https://ko-fi.com/elihandlebwav
    https://www.youtube.com/watch?v=QAi1SoyNUUw
  • Üçüncü oyun gelmese bile ikinci oyuna remake yap en azından ama o da yok.

• Şaka maka geliyor. Valve acayip bir şirket. Adamların kasa dolu, oyun için aceleleri de yok. Büyük ihtimalle devrimsel şeyler barındıracak.

• Bir yanda GTA serisi bir yanda H-L serisi. Bu ikisi kadar heyecanlandıracak tek şey Red Dead serisinden bir oyun olabilir anca.

İkinci oyun çıkalı 20 yılı aşkın bir süre geçti fakat çıktığı dönemi dün gibi hatırlıyorum. Ünlü fizik motoru demosu, İkonik Ravenholm bölüm videosu falan ağımız açık izliyorduk.

Bir yanda ise şuanda PC Oyun sektörüne yön veren Steam'in doğumu. Tabii kendi adıma Steam hesabı açmam bundan 5 yıl sonrayı bulmuştu. Mahalleden 2 arkadaşım gezerken yerde Çeyrek altın bulmuşlardı. Onunla birlikte kendilerine Steam hesabı açıp ilk oyunlarını almışlardı. Şuanda hesaplarını 20 yıllık rozet süslüyor.  Zaman çok hızlı geçiyor, biz yaşlandığımız ile kalıyoruz. 

• Şaka maka bu sefer geliyor 

• olaya sadece half life 3 olarak bakmamak lazım. hl3 çıkarsa cs3 tf3 portal3 hatta l4d 3 de çıkar.

• Her yeni PlayStation konsolunda, cihazın gücünü ve gamepad’in özelliklerini tanıtmak amacıyla bir teknoloji demosu niteliğinde bir oyun bulunur ya; işte bu serinin yıllardır o muameleye tabi tutulması beni hep rahatsız etti.

Hele bir de ‘Yeni Half-Life oyunu çıkacaksa öyle sıradan bir oyun değil, bir teknoloji devrimi olmalı; kafamıza takılan bir aparatla zihnimizle kontrol ederek oynamalıyız’ diye goygoy yapan tayfa var ya, onlara hep sinir olmuşumdur.

Yahu kardeşim, ben çocukken bu oyunu oynarken fizik motoruydu, yeni teknolojiydi, hiçbirini umursamıyordum. Bu evrene aşık olmuştum ve hikayesinin sonunu merak ediyordum.

Benim için asıl hayal kırıklığı, yıllardır beklediğim finalin hakkıyla sunulamaması olur. Oyun sektörü için çığır açacak mekanikler eklenmişse elbette güzel olur, ama esas beklentim bu değil. Hikayenin tatmin edici bir şekilde sonlanması benim için her şeyden daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 12 Ocak 2025; 0:31:52 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Portal 3'e hayır demem. Başyapıt benim gözümde.

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.