Şimdi Ara

Half paper Mİ Pet magemi..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Finallerimi Werdikden sonra Yaklasık 2-3 ay full exp akmayı dşnüyorum Ve mage kasmaya karar verdim Ama Kafamdaki lwl a gelmeden Takı yapmıcam..! Yorumlarınız için şimdiden sağolun ama ucuk ucuk itemler yazmayın ltfen Dual rof fln gibi Half papermi Petmi kasıyım kararsızım hangisinde daha rahat ederim Wede Server konusundada KArarsızım Size sormak istedim:S

Half paper olrsam;
    +7 woe
    +8 linen set
    +0 e.p
    ve görew takıları

PEt olursam;
    +7 elixer
    +7 shell set
    +0 e.p
    +0 dual m.e
    görev takıları

Exp kastıkdan sonra Takılarımı Dual flame ring;Dual c.e;E.p;Ske belt yapmayı dşnüorum sizcee?

• Up kimse yokmu bi fikir vericek :S
  • paperın half ı olmazya tam int ya tam paper ol.bana sorarsan ardreamsen dd ve crimson set iyidir
  • ben +70 e kasıcam mage char acarsam ama kasmak için ideal itemleri arıorum :S
  • kasmanın idealimi olur dostum, sanki kendin kesicen,lw kasıcam diyosun işte al +7 complete set , +7 elixir,+0 lobo,semi-paper olucan ondan sonra gelen geçen harcar seni in-ib-glass filan olmadıgı için , en azından biraz daha az yersin,sonra lw kastıgında alırsan kendini koruyacak bişeyler olursun paper filan ne istiyosan, bnm fikrimdir tabi bu
  • eyw kardeşim haklısın ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.