Şimdi Ara

Halflife 2: Episode One Yardım Lütfen!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak ben episode one'ı geçen gün aldım ve tuhaf sorunlar çıkarmaya başladı "cortex buffer" gibi bişiyler saçmalıyo kapanıyo sonra bakıyorum kapandığı yerden bi süre devam ediyo sonra tekrar kapanıyo anlayamadım gitti yardım edin lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeldem91 -- 10 Şubat 2007; 21:52:29 >

• Arkadaşlar lütfen yardım edin boş geçmeyin!!
  • hmm ilk defa bi cevabım yok
  • Vertex Shader duydum da bunu ilk defa duyuyorum...
  • Zaten heralde onunla karıştırdı arkadaş... Video ayarlarından kaynaklanan bi sorun, direct x ve ekran kartının en son sürümlerini yükle tekrar dene olmadı oyunun bazı ayarlarını kısman gerekebilir..
    quote:

Orjinalden alıntı: Rageful

Vertex Shader duydum da bunu ilk defa duyuyorum...
  • Bende ilk defa duydum. Ama tekrar kur oyunu, olmassa ekran akrtı son güncellemelerini yap. Hiç biri olmassa gerçekten oynamak çok istiyosan oyunu Windowsa format at. Atmışken vista çıktı. Onu kur. İhşallah düzelirde oynarsın..
  • Hayır meselenin onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü ram 1gb ekran kartı da 512 mb geforce 7500 LE kolayca kaldırması gerekiyo bi de directx olarak 9.0c var. Sizce sorun kopya olmasından kaynaklanabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreeldem91

Hayır meselenin onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü ram 1gb ekran kartı da 512 mb geforce 7500 LE kolayca kaldırması gerekiyo bi de directx olarak 9.0c var. Sizce sorun kopya olmasından kaynaklanabilir mi?

büyük ihtimal kopya olduğundandır.
  • Peki kopya olmasına rağmen yapabileceğim hiçbi şey yok mu yani?
  • hmm ilk defa duydum directx ini güncelleştir sonra eğer internetten veya başka bir yerden vista indirdiysen hata verebilir eğer yüklemediysen herhangi birşey yükledeiğinden olabilir en son ihtimal ise cd de sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.