Şimdi Ara

halısaha ayakkabısı ve başparmak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayakkabım bi problemi yok kucukluk buyukluk sıkma vurma falan ama maçlardan sora başparmaklarımın altı yara oluyo gibi nednedirr
    ayakkabı yeni nike lardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 24 Nisan 2010; 4:49:10 >

• aynı sorun bendede var
    baş parmağın tırnağının altı kabuk gibi oluyo ve tırnak kalınlaşıyo
    eğer sendede durum böyleyse bunun adı tırnak mantarı.tedavisi var ama 6 ay kadar sürüyo
    6 ay top oynamıycan bi süre doktora git hallederler
  • bendede vardı dinlemedim judo yaptım futbol oynadım . tırnak battı 2 kere çektrdim düzelmedi 3.cüye çektircem 2 ay sonra.
  • tozluk giymeyi dene. koşarken parmak uclarına basma
  • Vur ama pis burun vurmak yok...
    İşin şakası burunla topa vurma ondan oluyordur...
  • # baş parmağın tırnağının altı kabuk gibi oluyo ve tırnak kalınlaşıyo
    böle bişey olmuyo yaa sadece başparmagın altı oluyo tırnaklık bişey yok

#burunlada vurmuorum hiç
  • benimde parmagın altı su toplamış dün.Ayakkabıyı fazla sıkı bağlamadıgım için biraz ileri geri olunca ayakkabı içinde sürtünmeden oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maç içinde çok kasarsan ve ayakkabında azda olsa bir pay kalırsa bu tarz bir durumun olması gayet normal arkadaşın dediği gibi sıkı bağla ayakkabını..
  • evet o sorun çok oluo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

evet o sorun çok oluo

çözmü ne sıkı bağamayla olucak gibi değil zaten sıkı bağlarım on tarafa yarım ince bi taban gibi bişey mi koysam
  • Benim normal spor ayakkabılarımla basketbol fln oynadığımda benim de öyle oluyordu hatta su fln topluyordu. Bunun sebebi ayakkabıdır. Ayakkabının tabanı ne kadar ince ise o kadar tahriş olur ayakların. Tabanı daha kalınlardan al bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBe®K™

Benim normal spor ayakkabılarımla basketbol fln oynadığımda benim de öyle oluyordu hatta su fln topluyordu. Bunun sebebi ayakkabıdır. Ayakkabının tabanı ne kadar ince ise o kadar tahriş olur ayakların. Tabanı daha kalınlardan al bir sorun çıkmaz.

ayakkabıyımı deistirim tabanımı :)
  • bendede oluyo bazen bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

bendede vardı dinlemedim judo yaptım futbol oynadım . tırnak battı 2 kere çektrdim düzelmedi 3.cüye çektircem 2 ay sonra.

5-6 senedir iki ayak-baş parmağımda tırnak batması var. Çok acıttığı zamanlar kesiyorum 3 ay götürüyo. çektirmekten korkuorum aslındada hani o kadar da değil istesem gider çektiririm ama arkadaş da çektirdi, bi de ete doğru uzayan bölümünü yakmışlar bir daha uzamasın diye. çocuğun tırnak yarıya kadar geldi kaldı bir daha da uzamadı, uzamıyor da. üstelik o parmağı baya da bi şiş kaldı. hala şiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.