Şimdi Ara

Halısahada başıma gelen problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.16 yaşındayım geçen haftalarda abim ve arkadaşları ile her hafta halısaha maçı yapmaya karar verdik buraya kadar herşey güzel.İlk hafta gittik çok eğlenceli bi maç oldu süperdi buda tamam.2. macda iyi geçiyor derken ayagımın içiyle bi şut çekdm ve ne olduysa ozaman oldu sağ kasık tarafımda bi ağrı girdi biarz ttopalladım sonra yürüye yürüye geçdi ardından ayagıma hiç top gelmeden mac bitti zaten son saniyelerdi.geldik biraz oturduk ağrı yokdu ama yavas yavas basladı eve geldm duş aldım birden ağrılar başladı ama inanılmaz bi ağrıydı.5 dakka oturunca geçiyodu ardından kalkınca yine ağrıyodu sonra diğer mac geldi ayagım hiç agırmıodu hiç bi problem yokdu top geldi önnüme top ayagıma deger deymez tekrar inanılmaz bi agrı geldi sağ kasıgıma topu her sürdügümde ayagım inanılmaz agrıyordu kendimi yere bırakmamak için baya direndm önümdeki abime pas atamıyordum anca sol ayagımla vuruodm oda dengesiz gidiyordu top.suan bu konmuyu açmadan yarım saat önce de komusunun topu bahceye kacdı plastik topdu vuram dedim plastik topa bile vurdugumda inanılmaz bi agrı geliyor 2 dakak oturunca geçiyor doktora gidicem de birdaha top oynama demesnden çok korkuyorum.bilen varsa bunun sebebini ve nasıl giderebilecegimi solesin aksama kadar dua ederim :) haftaya yine mac var ilk hafta çok iyi oynadım herkez beni konusdu ayagımın yüzünden gözlerinden düşdüm Hadi allaha emanet.

• Kasığında yırtık var muhtemelen genç kardeşim, acilen bir ortopediste görünmelisin.
  • Yani bu hastalıkdan ne zaman kurtulabilirim çok uzun sürermi yada futbol hayatımı etkilermi ?
  • Etkiler, vücudunu yükünü kaslar çekiyor. En az 2-3 ay dinlenmen ve fizik tedavi uygulaman lazım. Yoksa yırtık daha da büyür ve büyük sakatlıklara sorun açabilir. Bugünden tez doktora gitmeli ve MR çektirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 14 Ağustos 2012; 11:32:24 >
  • tamam sağ olasın top oynamadan nasıl geçicek bu 2 3 ay :) teşekkür ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenyldrm

tamam sağ olasın top oynamadan nasıl geçicek bu 2 3 ay :) teşekkür ler

Ben doktor degilim, sadece ongorude bulundum. Yirtik degil de baska bir seyde olabilir. O yuzden KESİNLİKLE doktora gitmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim doktora kemikle ilgili bi sıkıntı yok dedi lifler yırtılmıs olabilir dedi ama nası bi doktorsa ne muayene ediyo ne bi krem falan verio bakmadan dio git emar çekil bende çıkdım hastahaneden başka ahstahaneye gidicem daha iyi bi doktora görüneyim sağ ol yinede sen fakat arkadaslar ben gerçekden de bu olayı yaşayan arkadaslardan yardım almak istiyorum çünkü onlar daha iyi bilirler ne kadar sürede nasıl iyleşirim falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vucudunu guclendırıcı yemekler ye.hafıf tempoda acma germe ısınma lar yap.bıraz toparlanırsın.
  • Eyw bzen zıplıodum bacagım acayip agrıyordu bide havaya kaldıramıodum smdi kaldırıorm kosuyorum zıplıormm bi problem yok dışa dogru açınca hafif agrıyor ama oda geçer inş.Güçlendirici yemekler derken neler mesela :D
  • quote:

Eyw bzen zıplıodum bacagım acayip agrıyordu bide havaya kaldıramıodum smdi kaldırıorm kosuyorum zıplıormm bi problem yok dışa dogru açınca hafif agrıyor ama oda geçer inş.Güçlendirici yemekler derken neler mesela :D

lafın gelısı
  • Bacagımın agrısı suan geçmiş durumda zıplayabiliyorum açabiliyorum kaldırabiliryorum kosabiliorum yarında mac var ama korkuyorum ya tekrarlarsa diye ondan gitmicem
  • quote:

Bacagımın agrısı suan geçmiş durumda zıplayabiliyorum açabiliyorum kaldırabiliryorum kosabiliorum yarında mac var ama korkuyorum ya tekrarlarsa diye ondan gitmicem

git biraz açılırsın.eger korkuyorsan fazla zorlamadan da olsa oyna
  • Tamam gidicem ins sorun cikmaz .d

• Kardeşim manyak mısın git bi doktora MR çektir çok ciddi bişey olabilir böyle işler şakaya gelmez ayağını bile kullanamayabilirsin. Git biran önce doktora bu mesajı gördüğün an git çünkü bunların süresi var yani şakaya gelmez bu işler.
  • Daichu çok saol kardesm dogru seyler söylüyosunda bizdeki futbol aşkı başkadır :).DERRMİŞİM .d ayagımda suan hiç agrı yok zaten pazartesi MR çekdircem bakim bugun agırcakmı agrırsa çok büyük sorun oldugu belli olacak agırmassada gidicem ama yani içim rahat gidicem :D
  • Dostum kas yırtılması, yada lif kopması olabilir.Buda gerçekten çok etkiler. Yeterli ısınmamışsın belliki acilen doktora görünmelisin, madem ağrın vardı eczaneden bi soğutucu alıp maça çıkabilirdin.Neyse geçmiş olsun
  • Evet cok haklisin kardesm macda hic zorlamadi ayagim beni fakat sut cekerken kendini hissettirmesi degil cok iyi kosdum calim attim pas verdm iyitdi yani pqzartesi MR cekeblrm cekmeesemde haftaya kadar dinlenirim sogutucu alicam cok iti hatirlattin .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.