Şimdi Ara

halıya civa doktum acil yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
22.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

konu konuyu açmış bende size ilginç bi bilgi vereyim bilardo toplarının kağıttan yapıldığını biliyor muydunuz ?
    bende arkadaşın yalancısıyım ama kendisi bu konular üzerinde bilgili birisidir yani güvenirim ona

Doğru bilgi bu kağıt sıkıştırma yöntemiyle yapılıyor.Yani bilardo topları sıkıştırılmış kağıtlardır.

nasıl yani ya sıkıştırılmış kağıt mı?kağıt nekadar sıkıştırılabilirki okadar sert olmuş.bilardo topuyla adam öldürüyolar yaw.niye taştan yapmamışlar daha kolay

Tabi canım taşı mükemmel bir yuvarlaklığa getirmek ne kadar zor olabilir ki?Küp şeklindeki taş bile tek vuruşta bildardo topu olabiliyor değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: namüsait mahiyet

CİVA İLE OYUN OYNAMAYIN

O kadar korkma yaw...

Biraz Krom Var Mı Evde.....
  • evde civa ne arıyor
  • Ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

konu konuyu açmış bende size ilginç bi bilgi vereyim bilardo toplarının kağıttan yapıldığını biliyor muydunuz ?
    bende arkadaşın yalancısıyım ama kendisi bu konular üzerinde bilgili birisidir yani güvenirim ona

Doğru bilgi bu kağıt sıkıştırma yöntemiyle yapılıyor.Yani bilardo topları sıkıştırılmış kağıtlardır.

nasıl yani ya sıkıştırılmış kağıt mı?kağıt nekadar sıkıştırılabilirki okadar sert olmuş.bilardo topuyla adam öldürüyolar yaw.niye taştan yapmamışlar daha kolay

sen nasıl bölüm yetkilisi oldun abi şu adalete bak

• Noldu hocam kanser oldunuzmu?

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Kardeş dinle beni al halıyı aşağı doğru silik iyicene bişey olmaz....

Ha bu arada arkadaşlar bişey söylemek isityorum size bu civanın zararlı olduğu hakkında ben küçüklüğümden (7 yaşımdan) beri yılda 2-3 defa Eczaneden derece alıp kırardım ve içindeki civayı içerdim..

Yaş oldu 22 kaç defa kontrole gittim hiç kanser falan yok vücudum absorbe ediyor herhalde...

Sanırım Kanser olmak için Kaşık kaşık içmek gerekiyor....

bu yaşında da devam etseymiş siniz damardan enjekte etmeye başlarmışsınız. o denli gidip alıp içiyorsanız o zamanda

• Abow evlatlıktan reddedilmeye kadar riskleri var.
  • biz civaya kafa atıyoruz
  • 6 ay ömrün kaldı geçmiş olsun.

• Yasiyon mu reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CW_Doktoray C kullanıcısına yanıt
    1 litre civa 13.5 kg civarı gelir. akrabanın getirdiği başka bir şey olmasın
  • Fıstıklı gelmedi bana hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 11 Nisan 2015; 21:44:29 >
  • öldümü acaba neyse benimki fıstıklı olsun
  • birşey olmaz kardeşim içini ferah tut ama bir doktora görün
  • zzzzz kullanıcısına yanıt
    elektrikli süpürgeyle temizlemekle çok büyük bir hata yapmışsın. civa halihazırda buharlaşan bir madde ve sen elektrikli süpürgeyle çekerek ılık ve rüzgarlı ortama sahip filtreden civa buharının hızlıca yayılmasına sebep oluyorsun. ayrıca solunan civa buharı sinir sistemi için çok zararlıdır...
    hiç değilse süpürgenin torbasını çöpe at, içindeki civa partikülleri buharlaşarak odaya yayılmaya devam ediyor çünkü.
  • CW_Doktoray C kullanıcısına yanıt
    hocam civa sindirim sisteminden emilmediği için içilmesi solunmasına göre çok daha az zararlı.
    civa içenler moklarında terminatör kalıntılarına rastlayabilirler.
  • Diş hekimi misin civanın ne işi var evde evi terket hemen civa buharlaşır belli miktarda ve havasız ortamda öldürmesi zor da değil

• Bende evdeki kilime potasyum permanganat dökmüştüm . Bırak kalsın oyle halıdaki maytlar halleder.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.