Şimdi Ara

halıya civa doktum acil yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
22.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

aman korkma o kadar ortaokuldayken hoca böle bi şişe civa getirdi herkes elini daldırdı içine hoca çok kızmıştı ama elinizi çok uzun zaman geçmeden yıkarsanız ve bolsuyla biş olmaz demişti

YA CİVANIN DÖKÜLDÜĞÜ YERLERE BANT YAPIŞTIR KOLİ BANDI BAKAM CİVA YAPIŞCAKMI BANDA DENESENE

#ÇAREBAND

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

konu konuyu açmış bende size ilginç bi bilgi vereyim bilardo toplarının kağıttan yapıldığını biliyor muydunuz ?
    bende arkadaşın yalancısıyım ama kendisi bu konular üzerinde bilgili birisidir yani güvenirim ona

Doğru bilgi bu kağıt sıkıştırma yöntemiyle yapılıyor.Yani bilardo topları sıkıştırılmış kağıtlardır.

nasıl yani ya sıkıştırılmış kağıt mı?kağıt nekadar sıkıştırılabilirki okadar sert olmuş.bilardo topuyla adam öldürüyolar yaw.niye taştan yapmamışlar daha kolay

sen nasıl bölüm yetkilisi oldun abi şu adalete bak

8 sene üst üste dh premium satın aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paladine

Evde Cıva ne arıyor?

Bizim okul labınada civa dökülmüş. bi çocuk alıp oynamış. hoca bize anlattı. cive ağır metaldir falan. Kanser yapıcıdır. dokunduğunuz anda vücudunuza girer. kısa sürede olmasada yıllar sorna belki kansere yol açar dedi. ki sen alinle alıp toplamışın. bi tedavisi yokmu falan sorduk. hayır dedi. hiçbir tedavisi yok. geçmiş oollsun yıllar sonra kansersin belki

Senin bu mesajı attığın yıllarda askeriyede civa bulmuştum, bayağı da oynamıştım. Elimin içinde hatırlıyorum, 9 yıldır kanser değilim. Bakalım ileride olursam konusunu açarım.

• Halıyı atsaydın çöpe direk sağlığından önemlimi Allah aşkına..
  • ben de küçükken dereceyi düşürmüştüm içindeki civaya da temasım olmuştu. korktum şimdi
  • evde radyoaktif uranyum izotopu var ben ne edim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

konu hortlamis ama boyle durumlarda miknatisla civayi alip topraga gommek ya da cope atmak tek care bence

Miknatis civaya etkimez hocam.

Ayrica civanin deriden hizli gecmesi falan yalan. Civanin yogunlugu ve kohezyonunun cok yuksek olmasindan oturu deriden gecmesi cok ama cok zor. İlkokulda hocamiz vermisti bize ellimizde baya oynamistik. 7 sene oldu allah korusun bir sikayetimiz yok. Civa yutuldugunda veya herhangi bir sekilde vucuda girdiginde zararlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

konu hortlamis ama boyle durumlarda miknatisla civayi alip topraga gommek ya da cope atmak tek care bence

Miknatis civaya etkimez hocam.

Ayrica civanin deriden hizli gecmesi falan yalan. Civanin yogunlugu ve kohezyonunun cok yuksek olmasindan oturu deriden gecmesi cok ama cok zor. İlkokulda hocamiz vermisti bize ellimizde baya oynamistik. 7 sene oldu allah korusun bir sikayetimiz yok. Civa yutuldugunda veya herhangi bir sekilde vucuda girdiginde zararlidir.

bilmiyordum hocam siz yazmadan once miknatis denerdim sagolun

• Akşam akşam iyi güldüm ne telaş etmişim

9 sene oldu iyiyim çok süşür
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

Akşam akşam iyi güldüm ne telaş etmişim

O günden beri ne değişti hayatında

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Anasayfa

quote:

Orijinalden alıntı: Paladine

Evde Cıva ne arıyor?

Bizim okul labınada civa dökülmüş. bi çocuk alıp oynamış. hoca bize anlattı. cive ağır metaldir falan. Kanser yapıcıdır. dokunduğunuz anda vücudunuza girer. kısa sürede olmasada yıllar sorna belki kansere yol açar dedi. ki sen alinle alıp toplamışın. bi tedavisi yokmu falan sorduk. hayır dedi. hiçbir tedavisi yok. geçmiş oollsun yıllar sonra kansersin belki

Senin bu mesajı attığın yıllarda askeriyede civa bulmuştum, bayağı da oynamıştım. Elimin içinde hatırlıyorum, 9 yıldır kanser değilim. Bakalım ileride olursam konusunu açarım.

Alıntıları Göster
    Durum ne?

• quote:

Akşam akşam iyi güldüm ne telaş etmişim

Şimdi sağlık durumun nasıl?
  • Yaklaşık 13 sene olmuş zaman nasıl geçiyor :)

Hayatımda bir şey değişmedi

Sağlık olarak çok şükür bir şeyim yok olan şeylerin de bununla alakası olduğunu sanmıyorum ama sabah sabah okudum yine çok güldüm :)
  • Mükemmel bi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Mükemmel bi konu
    Hatırlıyorum da o gün ölüyorum sanırım diye düşünmüştüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Mükemmel bi konu
    Konu maşallah zaman makinesi gibi mübarek.

Neyse dostum ölmediğine sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Konu maşallah zaman makinesi gibi mübarek.

Neyse dostum ölmediğine sevindim

Alıntıları Göster
    Aynen

Buradan 2023 mesaj bırakayım bari
  • quote:

Aynen

Buradan 2023 mesaj bırakayım bari

Alıntıları Göster
    bende bırakıyım bari

" BlackLead umarım 2023 yılında düzgün bir iş bulmuşsundur ve çalışıyorsunuzdur. Ve umarım türkiye artık süper güç olmuştur . "

• zzzzz kullanıcısına yanıt
    Gülen yüzün solmasın. Sağlıklı, mutlu ömür dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.