Şimdi Ara

Halka Arz Edilecek Şirketler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
59
Favori
35.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yatırım hesapları anne ve babamın olduğundan ben kendim internetten yapamıyor muyum onların hesabından ? Malum anne baba müşteri Hizmetleri ile hisse ayrıca babam çalışıyor mesai saatleri içinde telefon yasak. Acaba mesai saatleri dışında talep verebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 25 Kasım 2020; 2:7:0 >
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Hocam Ziraat'te yatırım hesabım yok ama genellikle mobil uygulamalardan halka arz a katılım yapılamıyor. İng kullanıyorum. İzlediğim adımlar "yatırım işlemleri - hisse senedi, viop, halka arz işlemleri - halka arz" şeklinde. Belirtilen süre aralığı geldiği zaman halka arz edilen hisseler burada sıra ile görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraymon K kullanıcısına yanıt

Aldığımız lotların hepsini bir günde satamayacak mıyız ? En kötü gün gün mü yapabiliyoruz?

• GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Tabii ki öyle bir şey yok, Esen hissesinin arzında talep fazlalılığı olduğu için 500 liralık hisse alana da 50 binlik alana da eşit olarak 105 hisse verdiler. Tabii çok az lot geldiği için başta kimse hissesini satmadı, neredeyse iki katına kadar yükseldikten sonra satışlar başladı. Arkadaş ondan bahsetmiş kar az oluyor diye. Burada talep nasıl olur kime kaç lot gelir bilemiyorum.

• Kaçar lot alım emri girdiniz arkadaşlar ?

• Osmanlı yatırımda direk 9 tl'den teklif veriyo.fiyat girme yok.

• bu hisse ne garantide ne iş bankasında çıkıyor. ne saçma türkiyenin en büyük bankaları olacak bi de.

• kraymon K kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamadan çıkmayabilir. Şimdi kontrol ettim internet bankacılığında var.

Halkbank, ziraatbank. denizbank garanti bankası, TEB, Oyak Yatırım Vakıfbank ta var.

İşbankasında yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 26 Kasım 2020; 15:55:4 >
  • Kervan gıdada 1 yıl boyunca satmama taahhüdü mü var

• Şarapçı Orhan kullanıcısına yanıt

o şirketin hissedarları için geçerli. Alıcılar için geçerli değil.

• İlk defa halka arza gireceğim. KERVANGIDA 24 bin lot talep etsem bana girer mi?

Bedel İadesi Talebe Dönüştürülsün mü seçeneğine ne dediniz?

Halka Arz Edilecek Şirketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 26 Kasım 2020; 21:34:41 >
  • garanti internet bankacılığında çıktı. @GÖKHAN SOYLU o kadar hisse alacağını zannetmiyorum. ben minimum 150 adet dedim. eğer herkese 100 er adet dağıtırlarsa ben bile alamıycam düşün. çünkü çok fazla talep olacak o yüzden kişi başı verecekleri adet baya az olacak.

• Kervan gıda için talep edilenin %2.9u verildi tarzı yazı gördüm twitterda , Hesabına geçen oldu mu hiç bende daha hareketlilik yok

• Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    990 liraya 36 liralık vermişler hocam doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimoguuz

990 liraya 36 liralık vermişler hocam doğrudur

hangi aracı kurum benim ziraatekiler yatmadı hala , para da bloke keşke buna gireceğimize başka gıda hissesi alsaymışız

• aracıkurumum: vakıfbank
    ama bende aynı düşüncedeyim keşke hiç bu kadar uğraşmasaydım kervangıda ile
  • 80 tane istedim 3 tane geldi kervqn gıda
  • 60 istedim 2 adet verdi kervan gıda. Zatenn açıklama yapmış yüzde 3 pay veriyoruz diye hisselerimize..
  • Kervan Gıda için bende 1666 Adet talepte bulundum 51 Adet geldi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.