< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Halka Arz Edilecek Şirketler (6. sayfa)
-
-
Arzum un halka arzı başladı ing talep toplamayı 17 TL den gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arzum işbankasında gözükmüyor veya ben mi yanlış bakıyorum?
işbankası yok aracı kurumlarda o yüzden gözükmüyor
"Borsa İstanbul’da “ARZUM” kodu ile işlem görecek olan şirketin halka arzına katılabilmek için işlem yapılabilecek kurum listesi şu şekilde;
Yapı Kredi Yatırım, A1 Capital, Ata Yatırım, Deniz Yatırım, Garanti Yatırım, Gedik Yatırım, Global Menkul Değerler, Halk Yatırım, ICBC Turkey, ING Menkul, İnfo Yatırım, Osmanlı Yatırım, Oyak Yatırım, Pillipcapital, QNB Finans Yatırım, Şeker Yatırım, Tacirler Yatırım, TEB Yatırım, Turkish Yatırım, Vakıf Yatırım, Yatırım Finansman ve Ziraat Yatırım."
-
arkadaşlar selam, hisseyi 6 ay satmama taahhudu nedir? Bilen var mi, oldu da 3-5 bin TL lik hisse aldık, bu kısıtlama bizi kapsıyor mu?
hayır hisse satmayan ana ortağı kast ediyor.
-
Arzum u nasıl alabilirim? Ziraatte bist gisse senetlerinde arzum diye aratıyorum ama çıkmıyor.
Borsada bulamazsın tabi daha halka arz olup borsaya çıkmadı ki.
Yatırım halka arz menüsünden talep girişi yapmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 17 Aralık 2020; 20:32:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iwasmadeforthis
Arzum u nasıl alabilirim? Ziraatte bist gisse senetlerinde arzum diye aratıyorum ama çıkmıyor.halka arz sekmesinden bakacaksın hocam, en üst fiyattan talepte bulun zaten oranasal tahminen istediğin lot sayısının %5ini alırsın ytd
-
1 lot başvurana hiç gelmez mi yani 🤭 -
Arkadaşlar aracı kurum değiştirmeyi düşünen varsa eğer bana mesaj atabilir. -
Net bilgim yok başvuran herkese 1 lot veriliyor diye görmüştüm sanki bir yerde ama ne işinize yarayacak ki?
Beyler basvuru yaparken girdigimiz parada bize az lot verirlerse para ustunu alamiyormuyuz nasil oluyor yeniyimde girmek istiyorum bu hisse islerine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oransal olduğu için yatırdığın paraya oran ile hisse alırsın. 1000 lot alım emri girdiysen oransal dağılım %5 olursa 50 lot almış olursun. Paranın üstü hesabında hisse dağılımları bittiği zaman yatar. *1000 lot örneğin 17 bin TL yapıyor ise sana %5 geldiğini varsayarsak, 50 lot düşer bu da 850 TL yapar sen 17 bin TL yı bu gün yatırdıysan 16150 TL 3-4 gün onların hesabında beklemiş olur.*
Cok aciklayici oldu saolun hocam
Peki biz lotu satamama suresini tamamlayip satmak istedigimizde hemen satilabiliyormu, yine bilmediğimden soruyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arzum halka arz konusunda kararsızım. ama bugüne kadar halka arz edilip - açan bir şirket görmedim sanırım. var mı halka arzda zarar ettiren şirket ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !arzum halka arz konusunda kararsızım. ama bugüne kadar halka arz edilip - açan bir şirket görmedim sanırım. var mı halka arzda zarar ettiren şirket ?
Cok var, bu sene başladı bu arz meraki, hep böyle gideceğini düşünmeyin
2018 ve eskilere giderseniz büyük cogunluk arzdan sonra düşerdi
Bakınız, sokm, enjsa vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 18 Aralık 2020; 12:20:39 >
1 lotluk 100 emir = 40 yapar milliyetçii..... 40.yili -
quote:
Orijinalden alıntı: fezaliiCok var, bu sene başladı bu arz meraki, hep böyle gideceğini düşünmeyin
2018 ve eskilere giderseniz büyük cogunluk arzdan sonra düşerdi
Bakınız, sokm, enjsa vs
Alıntıları Gösteranladım, teşekkür ederim cevap için. siz girdiniz mi arzum halka arzına
-
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !anladım, teşekkür ederim cevap için. siz girdiniz mi arzum halka arzına
Alıntıları GösterCalistigim kurum elimdeki varlıkları teminat olarak kabul etmiyor, Ben de nakit bağlamak istemedigim için katılmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X