Şimdi Ara

Halka Arz Edilecek Şirketler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
61
Favori
35.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GÖKHAN SOYLU

İlk defa halka arza gireceğim. KERVANGIDA 24 bin lot talep etsem bana girer mi?

Bedel İadesi Talebe Dönüştürülsün mü seçeneğine ne dediniz?

kaç tane geldi hocam

• PwaGG kullanıcısına yanıt

739

• kervan gıdada al satlar ne zaman başlayacak

• yarın

• Bu gün kervan gıda alım satıma açıldı, tekrar kervan gıda ya 9.90 dan alım emri girdim bakalım satan olacak mı :)
    Ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kervandan ky nın hisse alması çok zor çok fazla talep var malesef arzdan bana 67 lot düştü o kadar.

• Kervandan sonra herkesin şevki kırıldı galiba arzumdan bahseden yok

• Halka Arz Edilecek Şirketler
  • yine oransal mı olacak acaba

• Merhaba
  • Halka Arz Edilecek Şirketler
  • Arzum un halka arzına katılmayı düşünen var mı arkadaşlar ? Bir de şirket hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Arzum halka arzı balıklama atlanacak bir arz değil gördüğüm kadarıyla , şirketin yabancı ortağı elindeki hisselerini halka arz ederek çıkarıyor , fiyat da yüksek gibi geldi.İyi araştırmak lazım.

• Arzum arzına katılmayı planlıyordum ama sadece yabancı payların arz edileceğini, şirketin kasasına 1 kuruş bile girmeyeceğini öğrenince "yabancı payın şirketten ayrılışını niye ben finanse edeyim ki?" diye bir düşünce oluştu kafamda.

• Ben bu arza da katılacağım, katılıp katılmamak tabii ki herkesin kendi kararı olmalı.
    Hisse dağıtımı oransal mı olacak bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ben de bakacağım, bulursam yazarım buraya

• umxa kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi ye kadar hangi halka arzlara katıldınız ? Halka arza katılıp, elinizde tuttuğunuz ve çıktığınız hisseleri yazabilir misiniz ? Bir de hatırlıyor iseniz çıktığınız hisselerden çıkış fiyatlarınızı yazabilir misiniz ?

• Hocam ilk mesaja yazmıştım zaten :) BAYRK, FADE, DNISI ve ESEN (son olarak KRVGD) arza katıldıklarım.

ESEN ve KRVGD halen var portföyümde. Hisselerin hepsi 2-2,5 katına çıktı

• İhlas gazete halka arz olacak, ihyay olumlu etkilenebilir, şu an 1.21 çok ucuz, ytd.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba millet, yatırım araçlarıyla ilgili bir discord chat sunucusu açtık, şimdiden 180 kişi oldu, dilerseniz sizde katılın. Burada fikir alışverişinde bulunup, aklınıza takılan soruları topluluğa sorabilirsiniz: https://discord.com/invite/RXXBPrQeEx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 14 Aralık 2020; 15:0:8 >
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Gökhan hocam kervan dan çıkmak için hedefiniz var mı yoksa alım yaparak devam mı edeceksiniz ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.