kaç tane geldi hocam |
Halka Arz Edilecek Şirketler (5. sayfa)
-
-
739
-
kervan gıdada al satlar ne zaman başlayacak
-
yarın
-
Bu gün kervan gıda alım satıma açıldı, tekrar kervan gıda ya 9.90 dan alım emri girdim bakalım satan olacak mı :)
Ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kervandan ky nın hisse alması çok zor çok fazla talep var malesef arzdan bana 67 lot düştü o kadar.
-
Kervandan sonra herkesin şevki kırıldı galiba arzumdan bahseden yok
-
-
yine oransal mı olacak acaba
-
Merhaba -
-
Arzum un halka arzına katılmayı düşünen var mı arkadaşlar ? Bir de şirket hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Arzum halka arzı balıklama atlanacak bir arz değil gördüğüm kadarıyla , şirketin yabancı ortağı elindeki hisselerini halka arz ederek çıkarıyor , fiyat da yüksek gibi geldi.İyi araştırmak lazım.
-
Arzum arzına katılmayı planlıyordum ama sadece yabancı payların arz edileceğini, şirketin kasasına 1 kuruş bile girmeyeceğini öğrenince "yabancı payın şirketten ayrılışını niye ben finanse edeyim ki?" diye bir düşünce oluştu kafamda.
-
Ben bu arza da katılacağım, katılıp katılmamak tabii ki herkesin kendi kararı olmalı.
Hisse dağıtımı oransal mı olacak bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ben de bakacağım, bulursam yazarım buraya
Hocam şimdi ye kadar hangi halka arzlara katıldınız ? Halka arza katılıp, elinizde tuttuğunuz ve çıktığınız hisseleri yazabilir misiniz ? Bir de hatırlıyor iseniz çıktığınız hisselerden çıkış fiyatlarınızı yazabilir misiniz ?
Hocam ilk mesaja yazmıştım zaten :) BAYRK, FADE, DNISI ve ESEN (son olarak KRVGD) arza katıldıklarım.
ESEN ve KRVGD halen var portföyümde. Hisselerin hepsi 2-2,5 katına çıktı
İhlas gazete halka arz olacak, ihyay olumlu etkilenebilir, şu an 1.21 çok ucuz, ytd.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba millet, yatırım araçlarıyla ilgili bir discord chat sunucusu açtık, şimdiden 180 kişi oldu, dilerseniz sizde katılın. Burada fikir alışverişinde bulunup, aklınıza takılan soruları topluluğa sorabilirsiniz: https://discord.com/invite/RXXBPrQeEx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 14 Aralık 2020; 15:0:8 > -
Gökhan hocam kervan dan çıkmak için hedefiniz var mı yoksa alım yaparak devam mı edeceksiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X