Biraz da yeni halka arzların iskontolu arz olması talebi arttırdı. Ve tavan tavan gitmesine sebep oldu. |
Halka Arz Edilecek Şirketler (7. sayfa)
-
-
Arzum için bir talepte bulunmuştum, bu sabah tüm paramı iade etti. Sebebi nedir acaba?
-
Hiç pay alamamışsın -
Neye göre belirleniyor ki 17’den alış verdim ilk günün ilk saatlerinde. Hiç pay alamadığımı farkettim ama anlamlandıramadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Meteoru Eliyle Tutan Adam
Neye göre belirleniyor ki 17’den alış verdim ilk günün ilk saatlerinde. Hiç pay alamadığımı farkettim ama anlamlandıramadımsıraya ve yatırdığın miktara göre biz açıldıktan 5 dakika sonra aldık sistem yoğunluğundan 5000. Sıradaydık 500k almıştık 17den ama parayı 2 gün önce hesaba geri düşürdüler. İşlem görmeye başladığında alınıyorsa almanı tavsiye ederim 30 40 ları görücek bir kağıt .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni halka arz var mı diye hızlıca kontrol etmek isteyen olursa: https://halkaarzvarmi.com
2020 yılında 8 tane şirketin halka arzı gerçekleşmişken, bu yıl bu sayının 20’lerde olacağı düşünülüyor. Bu şirketlerin bazıları şu şekilde, “ Çan Kömür ve İnşaat, Selva Gıda, Aydem Enerji, Alesta Yatırım, Biotrend, Efeler Çiftliği, İhlas Haber Ajansı, Borsa İstanbul, Konya Kağıt, Sinpaş GYO, N11”
kaynak:https://www.halkaarz.net/yeni-yilin-yeni-halka-arzlari//
-
Degerli musterimiz, Isik Plastik 21-22 Ocak'ta halka arz oluyor! Halka arz, Garanti BBVA Yatirim'in liderliginde Borsa Istanbul Birincil Piyasa'da 10:30-13:00 saatleri arasinda "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satis" yontemi ile yapilacaktir. Ayrintili bilgi: B016www.garantibbvayatirim.com.trIşık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş Halka Arzı (21-22 Ocak Talep Toplama) - Duyurular Detay - Garanti Yatırımhttps://www.garantibbvayatirim.com.tr/tr/-/isik-plastik-sanayi-ve-dis-ticaret-pazarlama-a-s-halka-arzi-21-22-ocak-talep-toplama-?inheritRedirect
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ışık plastik için ilgi az gibi sizler ne düşünyorsunz şirket hakkında
-
ışıkta oransal değil eşit dağılım olacak.
arzum kervan oransaldı, o yüzden %2 civarı pay düşmüştü herkese.
sanırım en son eşit dağılım olan esenboğa elektrikti.
aynı zamanda sabit fiyat var, gerçi aralık olsa da hep en üst fiyattan eşleşme yakalanıyordu.
ben katılımın fazla olmasından dolayı yaklaşık 600-800 liralık pay düşmesini bekliyorum.
2bin liralık emir verip 5-7. tavanda satmak mantıklı duruyor.
ytd
-
sadece garanti bankasından mı alabiliyoruz yoksa diğer aracı kuruluşlardan alanilir miyiz? -
Alırsınız
Doğan Holding'e (#DOHOL) bağlı ortaklığı Galata Wind Energy, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.
Toplam 269 megawatt (MW) kurulu güce sahip şirketin rüzgar ve güneş santrallerinin ürettiği elektrik YEKDEM kapsamında kamunun alım garantisi altında bulunuyor.
Doğan Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şirketin yurt içi ve yurt dışında büyümeyi hedeflediği, dağıtık ve alternatif enerji teknolojilerine yönelmeyi hedeflediği ifade edildi.
-
hocam belirtilen saatlerde herhangi bi zamanda talep etmek yeterli demi ve kaç tane verirler sizce
-
esenboğa elektrikten halka arz 100 lot vermişti herkese bunda ne olur bilemem , yanlış yönlendirmek istemem
anladım hocam teşekkürler
-
Işık plastik e kimler katıldı ? Kişi başı 100 lot düşer mi acaba ?
100 yazdik ama bilmem hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X