Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.154
Cevap
480
Favori
1.329.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Migros'ta sadece fiziki mağazalarda kullanılır, onlineda geçerli değildir. Kredi kartı, banka kartı ve kart puanlarıyla yükleme yapılabilir. Bu sayede market kampanyalarından puan kazanılıyor. Budur.

• Maaş müşterisi değilim. Hangi paraf kartın aidat ücreti yok veya uygun.
    Normalde bonus var fakat kamu bankalarının Kredi faizleri uygun oluyor ileride ihtiyacım olursa kredi çekerken kolaylık olsun diye kamu bankası kredi kartı kullanmak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prometheus-x kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki online işlemlerde paraf üstü vermiyor,yani fiziki pos ve anlaşmalı üye iş yeri..migros,a101,şok..vb

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ben market alışverişinin % 90'ını migrostan yaptığım için kullanıyorum.Kart ücretsiz ama sanal markette geçerli değil..Sadece mağazalarda ödemede kullanıyorum. Aylık 1250 liraya kadat yükleme mümkün,o yüzden 6-7 adet hediyem kartım var.

Ayrıca 4*109,99 yüklemede ayrı gün şartı da yok...Gidiyorum migrosa 2-3 dk içinde 4 kez 109,99 yükleme yapınca kart extresine 4*100 lira şeklinde yansıyor

25k limit olmalı dediler

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Mobil bankacılık değil de tarayıcıdan İnternet şube dediğiniz değil mi hocam hesaba giriş yaparak?

Edit: İnternet şubeye de baktım paraf olarak çıkıyor paraf platinum çıkmıyor kredi kartı başvurusu seçeneklerinde hocam mobil şube de de aynı müşteri temsilcisi aradım 2. Kredi kartı olarak alacağımız için başvuruyu buradan kayıt açacağız dediler kayıt açtık bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Temmuz 2023; 14:45:14 >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam öyleymiş 25k yaptım limiti platinum kart almaya çalışıyorum

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Fiziki bir kart değil anladığım kadarıyla sanal kart gibi birşey mi hediyem kart hocam

Hocam banka kartı kısmına bakın bir de orada çıkıyor kredi kartlı gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiziki kart... Sanal değil.

• eletronik için geçerli siteler konusunda bilgi sahibi olan var mıdır? hb, n11, trendyol gibi.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun İnternet şubesinden buldum zaten aynı kart değil mi banka kartı istiyoruz kredi kartı özelliğini aktif ediyoruz platinum paraf oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Temmuz 2023; 15:57:24 >
    Evet hocam o şekilde olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum ona göre alışveriş yapıcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    HB elektronik, trendyol giyim (kesin bilgi) N11 de sanırım elektroniktir. Sayaç işlemezse iptal edersiniz :)

• taksitli nakit avans kullanabilen var mı? Kaç taksit ve faizi kaçtan veriyor paraf bende limitin yarısını veriyor ama taksit sayısı ve sonraki adımlara geçmeden uygulamadan atıyor.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    1,91 6 ay
    Limitin yarısı

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin kart hangisi bende paraf platinium var ama paraf üstü için uygun kartınız yoktur diyor.

• ardnz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

2 adet var.Hem paraf platinum hem de normal paraf...Ayda 4+4 olmak üzere 8 kez kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.