Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.151
Cevap
480
Favori
1.328.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moneypay ve paycelle parafly kredi karti ile yükleme yapamıyorum. Önceden sıkıntı olmuyordu. Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Vakıf platinium kullanıyorum 2 aydır kampanyalar yerlerde. Bence bankalar da bir geçiş dönemi yaşıyor önlerini görmek için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Halkbank yeni müşteriyim paraf kredi kartlarında aidat kaçıncı ekstre de ve ne zaman çıkıyor ilk yıl ücretsiz olayı var mı diğer bankalar daki gibi ve aidat iadelerinde sorun çıkarıyorlar mı? Diğer bankalardan sorunsuz kesseler bile aidatı geri alıyorum.

Birde paraf klasik ile paraf platinum arasında kart ücreti farkı var mı varsa ne kadar paraf platinumun düz parafdan farkı ne? İki karttan da var şuan elimde.

Birde bu paraf platinumda bir banka kartı kredi kartı özellikli var birde düz sadece kredi kartı olan paraf platinum var elimde her karta ayrı kart ücreti mi alırlar ona göre iptal etcem.

Yani şimdi bende hem normal paraf var banka kartı kredi kartı özellikli hem paraf platinum var banka kartı kredi kartı özellikli birde sadece kredi kartı özelliği olan paraf platinum var farkları ne hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar birde bu dual hem banka kartı hem kredi kartı olan kartlarda bir tane şifre belirlemek yetiyor mu banka kartı ile kredi kartı şifresi aynı mı oluyor?

• Hepsiburada'dan 6 taksitle beyaz eşya alsam parafgünümde de 2 ay erteleme seçili olsa. Sistem çalışır mı arkadaşlar?

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen çalışır benim de merak ettiğim paraf günüm alışverişi yapacağımız gün mü seçilmeli provizyondan çıkması vs değişiyor ya işlemlerin paraf günüm ü alışveriş yapacağımız günü mü seçmeliyiz?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ödemeyi ne zaman yapıyorsanız o günü seçeceksiniz. provizyonla falan işiniz yok.

• Arkadaşlar a101 hadi cepte şok bim para gibi yerlere para yüklemek market harcamasına giriyor mu kampanyalarda geçiyor mu?

• sonradan faizsiz 3 taksit yalan oldu. Sadece giyimde geçerliymiş. Kartın da anlamı kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bimpara sayılıyor
    Diğerlerini bilmiyorum

• 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    Dün Hepsiburada’dan yaptığım alışverişi sonradan 3 taksit yaptım

Kampanyalar kismindan kaldirilmis gorunuyor, geri gelsin cok olumlu bir kampanyaydi, neden iyi bir seyi yok ederler ki…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 17 Temmuz 2023; 3:25:12 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Demek dün son günüymüş
    Siteden de kalkmış:

https://www.paraf.com.tr/tr/kampanyalar/diger-firsatlar/ucretsiz-sonradan-taksitlendirme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 16 Temmuz 2023; 19:25:56 >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Bugun gecmiste yapilan harcamaya taksit secenegi icin 3 taksit secenegi faizli cikiyor, siz faizsiz boldugunuze emin misiniz? Yoksa dun mu bolmustunuz?

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Evet, dün harcamayı yapınca gelen SMS’i cevapladım. Bölündü

işe yarar 3 taksit olayı vardı onuda kaldırmışlar bu nasıl mantık

• coco1912 C kullanıcısına yanıt

bundan sonra bankkart kullanacağız demek ki, faizsiz 4 taksit yapıyor.

• egridereli kullanıcısına yanıt
    ben alsam o da bitirir

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Tamam kampanya bugun kalkmis, sessiz soluksuz.. İnsan bir kampanya sayfasini gunceller, yazar oraya ornegin 15 agustos 2023 tarihine kadar yapilan alisverisler ucretsiz faizsiz 3 taksite bolunebilecektir diye.. Ben mesela bu kampanya ile urun alimi planliyordum simdi gitti kampanya, harcama yapacak musteriyi harcama yapmaktan vazgecirmis oldular.. Zaten denildigi gibi ne ziraat bankasindaki gibi 4 taksit, ne enparadaki gibi 5 taksit degildi, ne diye kaldirdilar kampanyayi bilemiyorum…

• egridereli kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankkartin en basic modeli bu ozellige sahip mi? Sanirim yillik ucret yok onda, ben de basvuru yapayim bari bankkarta..

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.