< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (608. sayfa)
-
-
Hocam elinizdeki paraf ve paraf platinum yeni kart mı eski mi görselini atma şansınız varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Temmuz 2023; 15:1:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yeni üye oldum paraf kart istedim yeni tasarımla gelmedi parafın da tasarımı değişmiş paraf platinumun da bakalım paraf platinum nasıl gelecek basım da
İkisi de son 1 yılda geldi.Süresi dolmuştu,yenileri geldi.
-
Anladım hocam bende yeni üye oldum da banka kartı kredi kartı özellikli kart geldi ama görseli sitesindeki değil eskisi geldi sizdeki güncel olan mı onu merak ettim kart numarası gözükmeden görselini paylaşma şansınız var mı paraf ve paraf platinum kartın size zahmet ?
-
Hee bu paraf fly hocam normal paraf veya normal paraf platinum kartı merak etmiştim
-
-
selamlar. hp yüklemesini elektronike saydı. hem de alışveriş sonrası ücretsiz 3 taksite bölebiliyorsunuz. kullanmak isteyen için bilgi vereyim dedim.
aytemiz kampanyası için vaay uygulamadan yükleme yapsak sayar mı? deneyen var mıdır?
-
Arkadaşlar azminizi gördükçe hevesleniyorum.
Bundan 6-7 yıl önce araç kiralam katsayısı 5'ti ve 17 parafparaya AVIS'ten araç kiraladığımı bilirim.
Şimdi 350-400 parafpara lazım. 20 kat artış.
O 350-400 parafparayı kazanmak için de en az 2-3 tane kallavi kampanyayı fullemek lazım.
Korkunç bir şey.
1 günlük araç ya.
Yuh diyorum.
Varsa daha etkili bir taktik, açığım arkadaşlar.
-
Açıklamada vayy üstünden kredi kartı ile yükleme dahil, bkm express ile yükleme dahil değil yazıyor.
Denemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 vakıfbank kredi kartı, 1 ykb, 1 de parafly ile avans puan kullanarak borçlandım 😄 nasıl olsa enflasyon ile gelecek aylarda kampanya oranları yükselir diyorum. Her ay 1 kartın kampanyalarına odaklanıp onu kullanıyorum. 12 ay eksik kalan puanın da parasını öderim enflasyon nasıl olsa eritecek diyorum 😄 hayırlısı 😄
Huawei p40 lite telefonum var. Markette paraf uygulaması yok. Bulduğum apk lar ise açılmıyor. Çözümü olan var mı?
Gspace uygulaması var, Google da ki bilgileri bir inceleyin ben çözüm olarak bunu sorunsuz kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 9 Temmuz 2023; 10:52:35 >
pazarama cüzdan hangi sektör acaba deneyen olursa yazabilir mi
-
İspark hakkı ayda 2 ye düşmüş...
Azala azlarla yıl sonunda bitecek herhalde:
https://ispark.istanbul/kampanyalar/halkbankparaf/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok ya en kısa sürede kapattıracağım kartı. Hiç bir avantajı kalmadı. ParafPara vs hak getire. Arada bir veriyor kısa sürede kullan yoksa gider diyor. Başka bankaya geçmeyi düşünüyorum önerisi olan varsa dinlerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka telefona kur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X