Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar paket açma mantığı bu oyunada mı geliyor video yu yanlış anlamışımdır inşAllah
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam neyi belli etmemeleri lazim o kismi anlamadim:)

Ilk 4 oyun bungie tamam da 2001 den bu yana yavas yavas gelişmiş oturmus bi oynanis dinamigi var Halo nun ki yine oyle olmus gibi videolardan gozuken 343 bunun disina ciksaydi intihar etmis olurdu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murad35 kullanıcısına yanıt
    Yav kimisi de eksiyi basmış, alem adamlar
    Kinaye yaptım, artık aynı motor mu aynı firma mı her ne dersek, Destiny'deki "melee" hareketi olan yumruk aynen burada da var, ismi de "Guardians", Destiny'de de Guardian'ız ya hani, 2 oyun paslaşmış, ona gönderme yaptım, saldırıya uğramadığım kaldı Belki de bu yumruk önceki Halo'larda vardı daha önce, onu bilmiyorum. Oyunu zaten olumsuz eleştirmedim, parasını da verdik, indirdik, sabırsızlıkla bekliyorum diyorum, daha ne diyeyim
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Vurun acimayin olmus biraz:) Destiny Halo dan esinlenmis gibi olmus ama tam olarak boyle diyemem bungie ayni bungie yani ki bunyesinde ki Halo cu ekibin cogu 343 te suan diye okumuştum.

Zaten Halo 4 te Destiny nin izleri vardi kucuk ayrintilar Mcc de kaldırdilar bungie devam etseydi adi efsane olsaydi isterdim ama o activisioni secti($) ucan kusun dlc oldugu oyun oldu 1000 saat uzeri surem mukemmel bi clanimiz vardi destiny de tkk ile birlikte biraktim bende.Emege yazik

Halo akar artik:)

• Bu siteye girip 5 Master Chief 5 tane de Agent Locke videosu izlerseniz Warzone için hediye silah veriyor :

http://experience-halo-5-guardians.xbox.com/experience.html
  • Uzun zamandır bir oyunu bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim bir an önce çıksın da deli gibi online oynayasım var.Gelsin 27 Eylül artık.
  • daha dun aldim, oynamaya henuz firsatim olmadi
     HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Bu siteye girip 5 Master Chief 5 tane de Agent Locke videosu izlerseniz Warzone için hediye silah veriyor :

http://experience-halo-5-guardians.xbox.com/experience.html

Kesin veriyorsa eve gidince izleyeyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dievas

daha dun aldim, oynamaya henuz firsatim olmadi

detaylı inceleme bekliyoruz

• Kanadaydı demi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

daha dun aldim, oynamaya henuz firsatim olmadi

Burdan birinin alacağını hiç tahmin etmezdim. Hayırlı olsun. Bi unboxing yakışır. Bekliyoruz

• dievas kullanıcısına yanıt
    Kutusu bile guzel gule gule kullanin .

• Selam

Youtube da izlediğim gameplay lerin çoğunluğu hep kapalı alanda geçiyor, umarım oyunun çoğunluğu böyle değildir.
  • Aral vs bu oyunu neden hala onsiparise koymadı ?

• https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-5-guardians/launch-update

Şöyle bişey yazmışlar waypointe.

Eğer preload yaptığınız oyunun boyutu 40 GB'dan az ise silip tekrar yükleyin diyor. 40 GB'dan büyük ise problem yokmuş...

46.1 Gb olarak gözüküyor şuan bende...
  • 9gb güncellemeden haber var mı arkadaşlar???

• Multiplayer icin eklemek isteyenlerle PM'leselim. 5 gun kaldi, heyecanla bekliyorum.
  • merhaba standart olanı önsiparişle aldım fakat oyunu indirmesi gerekmiyormuydu?
    pre-order yaptım oyun kütüphanemde gözüktü ama birşey indirmedi. sadece oyun cıktığında oynuyabilirsiniz diyor. inceden indirme yapmıyormuydu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.