Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten klan açtık hocam, oraya katılırsanız birlikte oynayacak adam bulursunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

Selam

Youtube da izlediğim gameplay lerin çoğunluğu hep kapalı alanda geçiyor, umarım oyunun çoğunluğu böyle değildir.

Açık alan bol hocam, ambargo sebebiyle şu an sadece ilk 3 bölüm yayınlanabiliyor.
  •  HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU

3 nesil halo le konsol yanyana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle konsollardaki en kaliteli FPS oyunu ya. Tartışmasız.
  • arkadaşlar halo tarihini anlatan içerikleri nerden bulabilirim. Halo: 5 cıkana kadar en azından önceki olayları bileyim haftasonumu ona ayırayım.
    video olur, makale yazı falan
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Hocam halo wikiye girin oyun isimleriyle tek tek okuyun, hatta komple okuyun çünkü kitaplar vb. kaynaklarda dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bende bölge değiştirme yöntemiyle us den aldım sonunda. Tekrar TR ye getirdim cihazı şimdi. Sizce sorun olurmu. Bayadır beklediğim oyundu
  • Oyun cikicak bende internet gitti internet olmadan cikis gunu oyunu acabilir miyim dijital aldigim icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Oyun cikicak bende internet gitti internet olmadan cikis gunu oyunu acabilir miyim dijital aldigim icin ?

Kardeşlik yoksa açarsın.
  • Oyun day one patchinden sonra 54.8 GB göüküyor bende... Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Oyun cikicak bende internet gitti internet olmadan cikis gunu oyunu acabilir miyim dijital aldigim icin ?

Kardeşlik yoksa açarsın.

Kardeslik var ama hesap bende ana hesap olarak kayitli acilir heralde? Yani oyunun oldugu hesaba girip oynamiycam direk kendi hesabimda oynayacagim?

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Oyun day one patchinden sonra 54.8 GB göüküyor bende... Sizde durum nedir?

Ne zaman yüklediniz hocam dün akşam baktım yoktu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Kardeşlik yoksa açarsın.

Kardeslik var ama hesap bende ana hesap olarak kayitli acilir heralde? Yani oyunun oldugu hesaba girip oynamiycam direk kendi hesabimda oynayacagim?

My home Xbox senin profilin ise sıkıntı olmaz. Ama senin oyunu aldığın profil başkasının Xbox'ında my home xbox ise açamazsın.
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    day one pathin inmesi için xboxı instant-on moduna alıp "when xbox is off, turn off storage" kısmındaki tiki kaldırmak gerekli... instant on moduna alıp makinayi kapattıktan bi süre sonra indirmeye başlıyor day one patchi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

day one pathin inmesi için xboxı instant-on moduna alıp "when xbox is off, turn off storage" kısmındaki tiki kaldırmak gerekli... instant on moduna alıp makinayi kapattıktan bi süre sonra indirmeye başlıyor day one patchi...

hocam makinayı açtığımda 0 gb gözüktü oyun.bölde değiştirip restart yapınca hemen 58.8 gb gözüktü.indirme falan da yapmadım makina fişe bile takılı değildi.yükleme ekranı falan yokmu acaba???yüklü mü değil mi anlamadım
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Hocam söylemişler ama benim yaptığımı da yapabilirsiniz
    Benim de pek bilgim yoktu(belki halen yeterince değildir) halo wiki'den sayılır her şeyi okudum, oyun, karakter vs. Sonra oynamadıysanız eski oyunların cinematic'lerini izleme biraz yardımcı olabilir. Ve halo lore videoları var, ing ama anlayabilirseniz yardımı olacağını düşünüyorum. Ve 2 tane film var; halo nightfall ve halo forward until dawn. Çok küçük bir ayrıntı veriyor bu filmler. Son olarak söyleyeceğim #hunthetruth serisi. Diğer şeyleri yapıpta eksiğiniz kalırsa son söylediğim bir nebze eksiği kapatır. Sonra sorularınızı buradan sorarsınız biz de cevaplamaya çalışırız

• Yaw arkadaşlar bu oyunu çok güzel yapan ne videolarına baktım bir kişiyi oldurmek için 10mermi sıkmak lazım. Bana bu oyunun nesini soylediğinizi açıklar mısınız? Çünkü hiçbir şey anlamadım.(nasıl bu kadar çok seviliyor?)

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    Ben hikayesini çok seviyorum. Ama sevilmesinin sebebi galiba 10 mermide adam öldürmek

• quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

Yaw arkadaşlar bu oyunu çok güzel yapan ne videolarına baktım bir kişiyi oldurmek için 10mermi sıkmak lazım. Bana bu oyunun nesini soylediğinizi açıklar mısınız? Çünkü hiçbir şey anlamadım.(nasıl bu kadar çok seviliyor?)

Halo serisiyle yeni yeni tanisan biri olarak soyleyeyim: Half-Life ve Quake tadinda bir oyun Halo, ondan seviliyor. Gerek multiplayerdaki tarzi olsun gerek hikayesi olsun. Her oyundan CoD veya BF gibi olmasini bekleyemeyiz saniyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.