Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo 3 ve reachden iyi bir multiplayer sunuyorsa ben oyunu acmaya kıyamam lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmis gecmis en iyi fps multisi geliyor heralde 3 ve reachten daha basarili ise nesillik oyun yine halo 5.

• Halo5 için aldım konsolu.bir ay sonra satmam inş.

• Halo 3'den daha iyi multi hayal bile edemiyorum. Halo 3 geçen neslin açık ara en iyi multisiydi ve hala oynanıyor 7 yılın ardından. MCC'de anında oyuncu buluyor yaşayan efsane. Halo 3'den iyi multi oyunu hayal edemiyorum açıkçası
  • Yeni Zelanda'da saat gece 12'yi geçtiğinden oyun açılmış. Benim hesabıma göre, us accountu olanlar yarın sabah 7'de oynayabilicekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Ekim 2015; 16:44:41 >
  • Arkadaslar ankarada elinde halo 5 olan varsa benim xboxa yuklemek istiyorum. Bana pmden ulaşın lütfen

• Ezmenin biri her mesajı eksilemiş Oğlum işsiz misiniz, çocuk musunuz hayret birşey ya ..

Gece 12 yi iple çekiyorum. Betası çok sağlamdı gerçekten.

Neogaftakiler bile oyunu öve öve bitiremiyorlar..
  • Arkadaşım da oynadım oyunu. Berbat ötesi bu oyuna para verilmez.

• Arkadaşlar oyunu kutulu bulabilen var mı?

• PeaceBorn kullanıcısına yanıt
    Sen Halo yerine CoD oynamışsındır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Arkadaşım da oynadım oyunu. Berbat ötesi bu oyuna para verilmez.

Halo serisinden hiç hoşlanmam.Neden bilmiyorum oynarken hiç eğlenmiyorum.

Fakat daha kaliteli bir FPS oyunu bence yok.Bağlantı kalitesi olsun,oyun dengesi olsun.Tüm fps oyunların örnek alması gereken bir seri bence.

• Service Record, Customisation, Requisitons kısmları açıldı. Promotion REQ Packleri açabilirsiniz.

https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-5-guardians/xbox-one/requisitions/unopened-packs

En beğendiğim skinlerden biri çıktı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Ekim 2015; 20:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Arkadaşım da oynadım oyunu. Berbat ötesi bu oyuna para verilmez.

Halo serisinden hiç hoşlanmam.Neden bilmiyorum oynarken hiç eğlenmiyorum.

Fakat daha kaliteli bir FPS oyunu bence yok.Bağlantı kalitesi olsun,oyun dengesi olsun.Tüm fps oyunların örnek alması gereken bir seri bence.

Aynen hocam çocuk oyunu gibi ama hakkını yemeyeyim o iyi yönleri de var.

• Oyun troll incelemeler yüzünden metacritic de can cekisiyor.Incelemeleri okuyun yabanci diliniz varsa komedi ötesi yahu.Adam utanmadan 6/10 vermis .Diger incelemeye gec 10/10 vermis.
  • Bu medya sony elinde galiba bazı siteler Sony çalışıyor. Kısaca medya yandaş olmuş.

• Ümitsizce güzel bir multiplayer fps arayan, Cod AW'ı atlayan ve Blackops 3'ü bekleyen biri olarak soruyorum.

Hayatında hiç Halo oynamamış, BF multisine bir saat dayanamayan ve multi hayatına Cod MW2 ile ara vermiş birisi sizce Halo 5 multi oynayabilir mi ?
  • signore kullanıcısına yanıt
    Adamı harcarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden harcarlar Millet arkadaşlarıyla girip domine ediyor Team Arena'da şamar oğlanı oldum :D Yarın akşam topluca girilir herhalde?
  • Oyunu tr de kutulu satan yok resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ümitsizce güzel bir multiplayer fps arayan, Cod AW'ı atlayan ve Blackops 3'ü bekleyen biri olarak soruyorum.

Hayatında hiç Halo oynamamış, BF multisine bir saat dayanamayan ve multi hayatına Cod MW2 ile ara vermiş birisi sizce Halo 5 multi oynayabilir mi ?

Bende +1 birde bu oyun icin destny gibi arkadaskarlami oynamaliyiz yoksa tek basinada takilablirmiyiz
    Veya whatsapp grubu felan varmi ona gore alicagim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.