Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şu anki ortalamasıyla en kötü Halo oyunu olmaya aday.

Adamlar öyle bir marka yaratmış ki, meta ortalaması 85 olunca " acaba kötü mü" algısı oluşuyor insanlarda:)

Kırılan puanların hemen hepsi hikaye modundan kırılmış. Sabah biraz oynadım, yağ gibi akıyor oyun. Kontroller, rank sistemi, oyun modları ve bağlantı derken yine efsane olmuş multi..
  • Geçen konuda biri wp grubu dedi, çok mantıklı geldi . Derim ki halo 5 birlikte oynamak isteyenler klan dışında bir de wp grubu kursun . Çünkü destiny'de çok pasif bir klanım vardı, oynayabilmek için adam bulamıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bryn06 B kullanıcısına yanıt
    Live video'daki kodlar?

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    Varda ismini hatırlamıyorum. Kurcalayin bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

xbox one ve xbox markasının en iyi exclusive oyunu çıkış yapıyor oyun hiçbir teknoloji markette yok olmadığı gibi oyunun reklam tanıtım yada lansman durumu yok arkadaş ben bu Xbox TR anlamıyorum kusura bakmayın ama siz ne iş yaparsınız !!!

Az önce Microsoft da çalışan arkadaşla goruştum Xbox TR den sorumlu kişi Necibe Ozer diye bir kadınmış durumun ne kadar da vahim olduğunu siz anlayın artık.

• en ucuz halo yu dijital olarak nasıl alırız arkadaşlar.
  • Hesabıma halo 5 alacağım ve dijital oyunu olan bir kişiyle kardeşlik yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

xbox one ve xbox markasının en iyi exclusive oyunu çıkış yapıyor oyun hiçbir teknoloji markette yok olmadığı gibi oyunun reklam tanıtım yada lansman durumu yok arkadaş ben bu Xbox TR anlamıyorum kusura bakmayın ama siz ne iş yaparsınız !!!

Hocam dediginiz gibi gercekten en iyi exclusive oyunlardan biri cikis yapiyor, burada televizyonda neredeyse tum ulusal kanallarin her reklam kusaginda 1-2 kere Halo 5 reklami donuyor. Turkiye'de tik yok, daha cok nal toplar Xbox memleketimizde.
  • Microsoft konsolun Türkiye de iyi satmasini isteseydi, konsolu ve exc. Oyunlari Aral a emanet etmeyip kendi dagitirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo3'den sonra beklenen online oyunumuz geldi. Multisi tek kelime ile:Harika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer zaten güzel de asıl senaryo kısmını çok merak ediyordum. Oyunda sadece Chief'i mi yönetiyoruz yoksa şu Guardian'lardan biri de oluyor muyuz?? Senaryo iki taraflı verildiyse harika...
  • Reklamı meklamı dönmesin Türkiyede. Online oyun oynama bilincine erişmiş, saygılı bir toplum değil bizimkisi. Sonra ipini koparan alıyor, hırısızından dolandırıcısna, itinden çakalına, bebesinden ergenine kadar doluşuyor onlinea. Başka konsollarıda kullandık, onlineda yeniyorsun ana bacı söven mesaj geliyor, sağa sola bunlar hile yapıyor diye yazıyor. Yeniliyorsun, nasıl koyduk çocuğu acı acı diye mesaj gönderiyor, foruma geliyor öyle çaktık böyle ellerine verdik diye mesaj atıyor. Kardeşlik yapalım diyip hesabını çalıyor. İkinci el oyun alıyorsun parayı alıp oyunu göndermiyor, annem konsolu kaldırdı diyor... Reklam meklam yapılıp cahil cüheylayı, iti kopuğu, çoluğu çocuğu doluşturmasınlar live'a. Oyun konsolu nedir? Konsol oyunu nedir? Online altyapı nedir? Nasıl kullanılmalıdır? konsunda az çok bilgisi olan zaten xboxtanda halodanda haberdardır. Bunları bilip aklına yatan alsın oyunu yeterli. Neyse boşverelim...

Haloya dönersek, Multi tek kelimeyle efsane. Ben başka bişey diyemiyorum. Halo 4 deki rezil kepaze perk ve loadout sistemi gitmiş. Sniper ve rocket launcherın spawn noktalarındaki efsane kapışmalar geri gelmiş Aynı eski halolarda olduğu gibi maç esnasında kimsenin kimseye karşı hiçbi üstünlüğü yok. Düşmanla karşı karşıya geldinmi perkler killstrekler değil yetenek konuşuyor... Haritalar çok güzel ve sade. Harita ezberlemek için 10 maç yapmanıza gerek yok. İlk oynadığınız haritada bile maçın ortalarında nerden giriliyor nereye çıkılıyor belli oluyor. 10 maç sonunda Gold 1 den başlattı benim rankı. Bronze ve Silverı atladık

Warzone tam bir aksiyon silsilesi. Koskoca harita 1 dk dahi durmayan bir aksiyon var. Feci eğlenceli. Tek modun içinde Base ele geçirme ve koruma var, pve var, destiny tipi legendary boss savaşları var ve tabiki pvp var. Hepsi bir maçın içinde olup bitiyor Hepsi bir arada olmasına rağmen mükemmel bi denge kurulmuş. Kimkime dumduma, ne oluyor ne bitiyor durumu kesinlikle yok. Takımınız embesil gibi oynamıyorsa çok zevkli ve başa baş maçlar dönüyor. Hele oyunun yapısı gereği topluca şöyle bi 5 6 kişi girildiğinde çok çok daha eğlenceli olur. REQ sistemin artısıda çok büyük. Eskiden bu tip Big Team Battle'larda boşta banshee scorpion falan bulucaktında binecektinde kullancaktında. Nerdeeeeee... Spawn olsun diye başında beklemekten oyunu oynayamazdın. Bide 10 dk spawn noktasında beklerdin başkası gelip binerdi Şimdi REQ sağolsun 4-5 tane Banshee kartım var. Bakıyorum gidişat kötü basıyorum banshee kartını biniyorum, bossa havadan dalıyorum REQ'ler gerçek parayla da alınabiliyor Gold Req Pack 2.5 dolar falan ama hiç gerek yok. Her şeye hediye Req Pack veriyor zaten. Commenditon tamamlayınca, rank atlayınca, req puanı yettiğinde vs. alıyorsunuz, içindene illaki çıkıyor zaten.

İlk girdiğim lag olan maçtan sonra 10'un üstünde maç yaptım hiçbirinde en ufak bir laga denk gelmedim. Yanlız neden her modun kendi rankı var onu anlamadım. Team arenada Gold 1'im ama swatda slayerda qualifying kısmındayım hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ekim 2015; 4:32:07 >

• Hocam oyunun ustasi olmussunuz yazdiklarinizdan anlasiliyor . Hic halo oynamadim cok uzun zaman once 360 ta reach i oynamaya calismistim ama begenmemistim . Simdi herkes oyle cok ovuyor ki şu son cikan halo yu alasim geldi . Yazdiklarinda gaza getirmedi degil acikcasi :)

• Arkadaş azımın suları aktı vallahide billahide

• Biz single coop baya ilerledik. Bak singleı bahane edip 60 veren butun siteler benim için bitmistir. Hepsi parayla satin alınmış. Ben hayatımda fps oyununda böyle manzara ve eğlenceli harita görmedim.

• J.A.Cooper kullanıcısına yanıt
    Onlar singleı bahane ettikleri için değilde reklamın iyisi kötüsü olmaz misali siteleri hit çeksin diye öyle düşük puan veriyorlar. Bu tür oyunların her çıkışında olur aynı şey

IGN 9.0 vermiş.

http://www.ign.com/articles/2015/10/26/halo-5-guardians-review

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük puan veren sitelerin incelemelerini bi izleyin ve ya yazılı ise okuyun , bi tarafınızla gülersiniz . Sitenin biri demişki Halo COD gibi lineer bir yapıda ilerliyor. Şimdi bu siteyi severmisin sabaha mı bırakırsın. Tamamen reklam amaçlı yapılan olaylar. Multiplayer ile ilgili detaylı yorumlarımı eve gidince yazacağım ama tek kelime ile özetlemek gerekirse şunu diyebilirim ki bu neslin açık ara en iyi multiplayer oyunu
  • İnsin diye dün akşam mağazaya götürmüştüm. Hazır inmişken bir el atayım dedim bu sabah ilk kez oynuyorum. Hiç öyle ayak üstü bir el atayımlık bir durum yokmuş, motor olduk resmen biraz uğraştıracak gibi bizi yalnız oyun akıyordu yani gerçekten hoşuma gitti multisi

• 2005'ten beri sadece cod multi oynayan biri olarak dün gece ilk defa Halo multi'ye biraz baktım. Biraz acele ile baktığım için (tabi tabi) harcadılar beni, sürekli sonuncu oldum.

Rakibi önce görmekte sıkıntı yok ama herhalde hile yapıyorlar, ben vurdukça enerjileri artıyor sanki. Kurşunu yiyen oraya buraya hoplayıp zıplayıp dönüp beni indiriyor. Herhalde zırh olduğu için Cod serilerine göre oyuncunun sağlığı %250 filan. Galiba 10 maç sonunda bana direk "sen en iyisi bops3'ü bekle" diyecek oyun

Ama oyunun hızını ve aksiyonunu beğendim. BF multi denediğim zaman 2-3 maçtan sonra "bu bana gelmez" deyip bırakıyorum hep ama Halo'yu öğrenme isteği oluştu.

Sıfırdan başlayan birisi için önerebileceğiniz rehber var mı ? Strajiler, perkler ve özellikle rakip neden bir türlü ölmüyor sorularına cevap arıyorum

Bir de şunu anladım, forumdan kimse benim gibi acemiyi takımına almaz. Ama Bops3 çıktıktan sonra Halo ile devam etmeye karar verirsem 3 ay sonra görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 28 Ekim 2015; 10:22:58 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.