Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
27
Favori
103.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsider olarak PC'de oynuyorum ve botlar öyle kolay vurulmuyor... Sağa sola kaçıyor seri şekilde hemde bazen seri seri ileri geri sağ sol yapıyor vs.Acaba dedim çaktırmadan oun yapımcılarımı oynuyor ama bildiğin botlarla oynuyoruz.Botların yapay zekası gayet kaliteli.Seninde dediğin gibi 2 ye 1 yakaladığın zaman diğer bot seni görürse affetmiyor iyi sıkıştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Hocam oyunu denediniz mi? Oled tv'de mi oynuyorsunuz grafikler, oynanış nasil yorumlarınızı merak ediyorum.

Evet hocam Oled'de oynuyorum. Grafikler çok net, oyun da gayet akıcı, full 120 fps değil ama tahminimce 110-120 arası gidip geliyor gibi ,full sürümde daha da iyi olur. VRR olduğu için hissedilmiyor zaten o düşüş.

Oyuna gelecek olursak, konu Halo olunca sayfalarca bile yazabilirim ama kısa tutayım şimdilik, 2 günde 50'den fazla maç yapmışımdır. Her ne kadar gerçek oyuncularla oynadığımızda daha net anlayacak olsak da botlara karşı da oyunun mekaniklerini, dizaynını ve gittiği yönü görebiliyoruz. Serideki her oyunun multiplayer'ını oynamış biri olarak bu oyunla ilgili yorumum şu, oyun Halo 2-3'ün modernize edilmiş hali. Bungie ayrıldıktan sonra 343'ün yaptığı en iyi multiplayer kesinlikle ve şu anda Bungie'nin kendi oyunu olan Destiny dahil piyasada muadili bir oyun yok bu hissiyatı ve keyfi verecek olan. Oyun hem klasik Halo gibi hissettiriyor hem de bunu modern bir şekilde yapıyor. Örneğin oyunda sprint mekaniği var ve yıllardır Halo fanları arasında sprint olmalı mı olmamalı mı hep tartışılmıştır. Bu oyunda sprinti öyle bir yedirmişlerki sprint normal yürüme hızından sadece biraz daha hızlı ve aslında haritada deli dana gibi koşmana yaramıyor, bunu yapsanda hiçbir artısı olmuyor, sprint sadece slide gibi advance hareketleri yapmana ve bazı noktalarda daha yükseğe zıplamana yarıyor o kadar. Ben Halo 4 ve 5'de sprintden rahatsız oluyordum ancak bu oyunda hiç rahatsız etmiyor.

Oyunun Halo 2-3 gibi hissettirmesinin en önemli nedenlerinden biri de sandbox kafasında yapılmış olması. Bu sefer Halo 3 gibi equipmentlara ağırlık vermiş 343 ve oynanışa ciddi zenginlik katmış. Oyun başlayınca power weaponları ve equipmentları almak için mücadele veriyorsun , Halo'nun da en önemli olaylarından biri bu zaten. Cod gibi sniper ile doğayım haritanın bir köşesinde pusayım ve ölünce de aynı döngüyü yapayım olayı yok. Herkes eşit şartlarda başlıyor ve oyun alanı senin playgroundın oluyor.

Harita dizaynları hem estetik açıdan hem de layout açısından Halo 2-3 gibi yine. Ne adam arayacak kadar çok büyük ne de kaotik derecede küçük. Yeni eklenen silahlarda sanki hep Halo evreninde varmış gibi hiç sırıtmıyor. Oyunda vuruş hissi ve silahların tepkileri çok başarılı.

Oyunda şimdilik eleştireceğim bir konu var o da yeni silahlardan Commando ve hepimizin bildiği needler çok güçlü geldi bana. Bunlara bir dengeleme gelecektir. Tabi gerçek oyunculara karşı daha zor olabilir kullanmak çünkü commando çok fazla recoile sahip.

Özetle 343 kritik noktalarda doğru kararlar vermiş genelde ve Halo gibi Halo olan bir oyun yapmışlar, tabi oyunun geri kalanını ve diğer modları da görmek lazım, araç mekaniklerinin ve BTB'nin de çok eğlenceli olacağını düşünürsek bu oyun uzun yıllar popüler olur ve kendini oynatır. 343 zaten bu oyunu bir platform olarak düşünüyor ve yıllarca içerik getirecek. Full sürüm için heyecanlıyız  

• SeriesS için cihazda ne kadar yer kaplıyor oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Guzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell024 -- 27 Ağustos 2021; 0:54:21 >
  • Acik beta isteriz, acik beta isteriz, acik beta isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 1 Ağustos 2021; 0:23:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spartanyoutube
    Halo Infinite | All Weapons & Guns Sounds 4K 60FPS
    https://www.youtube.com/watch?v=SLrCVjVDkm4&feature=youtu.be

Needleri begendim, all weapons beylerhttps://www.youtube.com/watch?v=T-LECpWOc6I&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 1 Ağustos 2021; 7:51:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

• Çıkış tarihi hala belli değil mi oyunun?

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Çok iyi be  

Henüz spartan level botları görmedik ama ODST level botlar bile bazen şaşırtıcı işler yapıyor, yapay zekası insan gibi hareket edecek şekilde kodlanmış. Ninja atan , strafe yapan, crouch yapıp ateş eden, sağlı sollu sıkıştıran botları görünce sanki bot değilde insanlara karşı oynuyormuş hissi veriyor. Custom game maçlarda adam eksikliği olduğunda bot koyabileceğiz ve hiç sırıtmayacaklar bu açıdan bot eklentisi çok iyi oldu.

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

Yılın son çeyreğinde çıkacak Kasım ya da Aralık gibi.

• sabırsızlanıyorum, muhteşem bir halo geliyor

•   

Visioncyyoutube
    Master Chief get's destroyed by a bot in Halo Infinite.. 😂
    https://www.youtube.com/watch?v=T-LECpWOc6I&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Tbag yapan bot mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bugün bir bot takımıma denk geldik bizim takını pestil edeceklerdi nerdeyse  

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Yılın son çeyreğinde çıkacak Kasım ya da Aralık gibi.

O tarihlerde çıkarsa b uoyun harcanır. 2016 yılında Titan Fall 2 - BF 1 'le aynı tarihde çıktı. Güzelim Titan Fall 2 harcandı.

Halo 2021'de BF 2042 ile aynı tarihte çıkarsa Halo'da harcanır yazık olur..

• Gece 2 saatliğine PVP açmışlar, herkes öve öve bitiremiyor , biz deneyemedik be 

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

haha, harika :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alakası yok, Halo bekleyen adam onu oynar yıllardır erteleniyor zaten çıkış tarihi gayet iyi.

Her oyun harcanır Halo harcanmaz, 6 yıllık Halo 5'de bile anında oyuncu buluyor şu anda, Halo Xbox'ın en popüler markası hiçbir zaman oyuncu sıkıntısı olmaz.

Yine de çakışmasa bence daha iyi olur. Daha fazla oyuncuya ulaşırdı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.