< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tacsizkral05
Bf 2042 de bot olacak, ben zannetmem ki halo infinitedeki kadar akilli olsun. Botlar bf 2042 ye cok sey kaybettirecek gibi dusuncelerim var.
Alıntıları GösterHalo'daki botlar insan gibi hareket ediyor çoğu zaman, ama zaten botlar Halo'da multide olmayacak , sadece botlara karşı oynanan casual bir mod olur birde en önemlisi custom gamelerde eksik adam yerine bot atayabileceğiz ki en önemlisi bu bence. Çoğu zaman 1 kişi eksik kalınca takım dengesini ayarlamak zor oluyordu custom gamelerde, bu sorunu çözmüş oluyoruz.
-
Halo için rehber hazırlayabilecek biri var mı acaba?
-
Gördüğüm izlediğim okuduğum tüm beta deneyimleri falan muhteşemdi gerçekten özel bir oyun yaklaşıyor tek sorun ücretsiz oynanması olacak normalde ücretsiz olmasına pek ses çıkarmam ama cross-play eklendiği için ücretsiz pc oyunlarının sonun ne olduğunu hepimiz biliyoruz warzone güzel bir örnek bu hile olayına.
Benim bu yüzden istediğim tek şey corss-play oyunu indirdiğimizde kapalı şekilde sunulsun bunun meraklısı falan gidip özel olarak açsın çünkü çoğu konsol oyuncusu haberdar olamyacaktır bu özellikten konsol havuzu biraz düşüş yaşatacaktır kapalı şekilde gelirse zaten konsol oyuncuları çok nadir özelleği açıp oyun artacaktır arkadaşı pc'de oynuyorsa falan başka türlü hiç bir mantığı yok oyun muhteşem ama bu corss-play kapalı şekilde gelirse muhteşemliğini korumaya devam edecektir bakalım gelecek bizlere ne gösterecek çıkışını dört gözle bekliyorum
-
Halo 5'de silahları nasıl geliştiriyoruz mantığı ne acaba? Oynuyorum oynuyorum hep aynı silah
-
-
Aynı fikirdeyim. Ben sadece Xbox sahipleri ile oynamak istiyorum bir kullanıcı olarak. Crossplay oynamak isteyenler olacagı gibi benim bu isteğimin de dogal oldugunu düsünüyorum.
Hatta sadece Xbox ve gamepad zorunlu gibi bir setting varsa öyle oynamak isterim. Umarım bu seçenekler sunulur.
Halo zaten Xbox’ın amiral gemisi, sadece Xboxçılarla oynasak bile anlık en az 100 bin oyuncu olacağından şüphem yok ilk 1-2 sene için. Üstelik GP ile beraber gelirken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Room by a Window -- 3 Ağustos 2021; 13:27:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben akşamları oturuyorum en az 2 saat halo5 atıyorum 2015 mi 2016 oyunu mu ne yani biz avrupa oyuncusu olmamıza rağmen arat tuşuna basınca en geç 30 saniye içerisinde oyun buluyor ve oyuna girmiş oluyorum ve bu oyun direk ücretsiz olacak ne live gold ne game pass ultimate hiç birine ihtiyaç yok 100 bin falan az bile hocam alttan gelen nesilde yavaş yavaş bu battle royale oyunalardan sıkılmaya başladı ben bile apex'in yeni sezonuna girip girmeme konusunda kararsızım bir gold plat yapıp ligi 3 güne bırakırım diyorum bu BR oyunlarından sıkılanlar bf veya cod almaya kalksa 70 dolar/euro para verecek bir yanda halo ücretsiz şekilde geliyor multi oyun seven herkes inidirip şans verecektir
-
Bir de bu sefer 343i, tam Bungie tarzı Halo'yu yakalamış gibi duruyor böyle tank gibi spartanlar, sprint de bile çok hızlanamamak, combatların cod gibi saniyelik gördüğünü vur değil uzun sürmesi ve taktiğe dayanması, abilityler...
Benim gözümde Halo'nun olayı eğer iyi oynuyorsan 1v2 1v3ü bile alabilirsin anlık, ama mesela diğer fpslerde öyle bir olay yok yüzde 95 ilk gören öldürüyor.
O yüzden Halo eski popülerliğini kaybettiğinden beri hiçbir FPSten aynı tadı alamadım. Bu sefer efsane geri dönecek umarım.
Oynanış, o Halo tokluğu falan çok güzel duruyor bu sefer tam olmuş yani.
Şimdi tek beklentim artık çeşit çeşit maplar ve customization seçenekleri.
-
Microsoft'un TR'de oyun server'ı var mı acaba? Yada şöyle sorayım. Biz Halo oynarken hangi server üzerinden oynuyoruz. Rastgele mi yoksa Avrupa'da bir yere mi bağlıyor?
-
bu map çeşitliğini bende istiyorum gerekirse cod gibi her sezon yada 2 sezonda bir yeni özel bir map getirsinler ayrıca savaşlar konusunda katılıyorum ne kadar uzun sürerse herkes o kadar fazla zevk alıyor apex bu yüzden tuttu hangi oyunu oynarsan oyna pubg - yeni çıkan tüm cod oyunları ayrıca cod warzone bf5 falan hepsinde görüp ateşe basıyorsun daha rakip tepki verecek zamanı bulamıyor sanki kos koca bir bot ordusuna karşı savaşıyorsun hissi veriyor ama apex öyle değil öyle savaşlar dönüyor ki alan elverişliyse kalkan bas can bas ultilerle savaşı uzat 1.5 dk savaştığımız oluyor takımca böyle olduğu zaman hele o çatışamadan galip çıkınca insan keyifleniyor sürekli oynayası geliyor umarım hasarları güzel dengelerler
-
avrupa sunucularına bağlıyız ama gecikme hiç öyle rahatsız edici düzeyde değil zaten oynuyorsunuz bilirsiniz
-
Şuan online olarak oynadığım 4 oyundan en iyisi Halo 5 ve Gears 5 sonra Fifa 21 mesela Cold War bazen 50-55 ping bazen 60-80 arası ping veriyor bir dengesi yok.
Gears da baya düşük ping alıyorum. Muhtemelen Halo'da çok düşüktür.
-
HALO hiçbir zaman harcanmaz. Aksine çoğu oyunu harcar geçer. Şu oyuna vasat FPS gibi yaklaşmayın. Oyun dünyasının en büyük markalarından biri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir Halo sever olarak malesef çok ümidim yok oyundan artık çoğunluğun beklediği eski tip Halo değil , Silah çeşitliliği, skinler , paketler , sezonlar lazım insanlar bunları oynuyor yani dilim varmasada son iki oyundur cod harika yapıyor bunları , umarım yanılırım ve bambaşka bir halo oyunu çıkar ve çoğunluğa hitap eder ve uzun süre oynanır.
-
hocam bazı şeylerde haklısınız skinler konusunda büyük atılım var renk paketleri aşırı artışta zırhlar için kozmetik çeşitlik desen daha ilk sezondan samuray zırhımız geliyor bunlar daha çeşitlenip büyüyecektir şimdi söyledim artık sezon mantığı ekleniyor halo'ya ki xbox şirketi uzak değil sot oyununa sezonlar eklediler baya güzel oldu halo'da da bu sistem gelişecektir silah çeşitliği konusunda size katılıyorum ama cod'un iyi yaptığı bir b*k yok kozmetik ürünler dışında hilenin önüne geçmek yok cross-play olayını zorunlu kılmaları tüm olayları warzone üzerinden ayarlamaya çalışmaları yapılan ani güncellemeler gizli nerfler oyunun metasını hiç düzgün kuramamak falan o kadar sinir bozucu ki zamanında kos koca sezon boyunca tek 1(bir) diyorum bakın o silahla oynandı koca oyun onunla oynamazsan rakibine hasar verecek zamanın olmadan ölüyordun görmezsen zaten ölüsün ttk'yı öyle kötü ayarlıyor ki her yıl neresinden tutsan elinde kalacak bir oyun cod özünde ama alışkanlıklardan çabuk vaz geçilmiyor yeni halo umarım bu hatalara düşmez yoksa mekanik olarak falan taş gibi olmuş
-
Ayrıca Battle Royale söylentileri yine patlak vermiş çeşitliğin olması beni çok mutlu ediyor umarım çıkışında hazır şekilde oyuna eklenir insanlar BR oyunlarından yavaş yavaş sıkılıyor ama o 100 yada 60 kişi ile birlikte bir haritaya atlayıp oyunun ve senin şansının sana sunduğu silahlarla kendince bir yol çizip zafere ulaşma çabası aşırı keyif verici bir unsur bakalım ne olacak ne bitecek
oyungezer onlineHalo Infinite'e Battle Royale Modu Mu Gelecek?https://oyungezer.com.tr/haber/halo-infinitee-battle-royale-modu-mu-gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrains -- 3 Ağustos 2021; 23:29:45 > -
Sezon ekleneceğini bilmiyordum. Sabah sabah duyduğum en güzel haber valla
-
Bu dediklerin zaten var oyunda , silah skinleri, sezonlar vs. hepsi mevcut. Bu betada seasons pass denemesi de yapıldı. Hatta diğer oyunlardan çok daha iyi bir sistemi var bence, örneğin bir sezonun battle pass'ini aldığın zaman o tamamen senin oluyor belli bir süre içinde bitirme zorunluluğun yok COD gibi. Aldıktan sonra istediğin zaman bitir mantığı var grinding yok yani.
-
Valla hocam bende iyi olmasını çok isterim yani oyunu seven herkesin başına gelmiştir eminim ama zamanında halo 3 için 3 kırmızı yüzünden 3 tane xbox 360 almıştım , biraz fazla 3 oldu gibi :D , oyunun iyi olmasını bende çok istiyorum multiplayer free çıkması harika mutlaka hype la birlikte sağlam bir ilgi olacaktır, ama oyun yapısı gereği bu özelleştirmelere çok müsait değil diye düşünüyorum şimdi spartan zırhını istediğin kadar özelleştir , adam rambo - die hard etkinliği yapıp karakter ekliyor , skinleri eğlenceli espri malzemesi hale getirebiliyor, halo nun bir ağırlığı var yani mayo giymiş spartan yaparlamı bilmiyorum böyle şaklabanlıklar kemik kitlenin hoşuna gider mi onuda bilmiyorum, yani mesela spartan zırhı olmayan başka sınıflar eklenebilir veya kasksız spartan ekleyebilrisin altını farklışatırayım en azından , samuray zırhı falanla olmaz yani, Silah adetleri çok kısıtlı silaha skin dışında bişey eklenirmi bilmiyorum yani adam 15 tane Assault Rifle koyuyor mesela ve her bir silah ile ilgili silahın hızından , ağırlığından karakterin hareket kabiliyetine scope için yatay-dikey hızlanmasından mermi kapasitesine, farkı scope türlerine , hem oynanışı - oynanış sitilini hemde kozmetik olarak görünümünü çok ciddi değiştiriyor buna karşılık MA40 Assault Rifle a skin giydirmek yeterli olmaz bunun için sezon satın almaz kimse, destiny gibi sürekli unique silahlar basmak lazım, bikere single ve multi biribirinden ayrılıyorsa daha keskin bir ayrım olmalı bas 15 tane farklı Assault Rifle istediğim gibi özelleştireyim mesela varmı böyle bir proje ben beta oynamadım ama izlediğim ve okuduğum kadarıyla bu tarz yenilikler göremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X