Multi mükemmel olmuş, full izleyemedim sunumu ama eğer crossplayi kapatma seçeneği varsa yani sadece xboxçılarla oynayabileceksem benim için hiçbir problem kalmamıştır 1000+ saat gömeceğim bir oyun geliyor, her Halo'da olduğu gibi. |
HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Halo 5 Multiplayer ile ilgili bir rehber bulmak mümkün mü? 2 Gün önce keşfettim oyunu harika bir oyun. 2021 çıkmadan oyunu tamamen öğrenmek istiyorum.
Halo infinity multiplayer gerçekten harkulade olmuş
-
Mükemmel ötesi olmuş çok sabırsızım, şu flight başlasa da oynasak bi
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19karabulut07Halo 5 Multiplayer ile ilgili bir rehber bulmak mümkün mü? 2 Gün önce keşfettim oyunu harika bir oyun. 2021 çıkmadan oyunu tamamen öğrenmek istiyorum.
Halo infinity multiplayer gerçekten harkulade olmuş
Halo bağımlılık yapar, o keyfi aldığında bırakmak çok zor oluyor, gördüğüm kadarıyla sen de o tadı alanlardansın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Halo bağımlılık yapar, o keyfi aldığında bırakmak çok zor oluyor, gördüğüm kadarıyla sen de o tadı alanlardansın
Alıntıları GösterŞöyle hocam ben Titan Fall serisi / Star Wars Battllefront serisinde binlerce saatim vardır. Sevdiğim evren türleri
Titan Fall 3 veya Battlefront 3 çıksın gözüm kapalı alırım. ( Respawn tetris yapsın gider onu bile gözüm kapalı alırım :)) )
Ben Halo'yu strateji oyunu sanıyordum gerçekten de öyle bir oyunu da varmış. 2 Gün önce biri önerdi hikayesini okudum çok beğendim. Multiplayer zaten şahaser.
2021 infinity multiplayer şuana kadar gördüklerim muazzam, Halo 2021 benim asıl oyunum olur 2042 falan da yanında çerez olur ancak :))
Şundan 3 gün önce deli gibi 2042'yi bekliyordum yanına çerez arıyordum. :)) Ama benim evrenim kesinlikle Bilimkurgu / FPS / Multiplayer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 29 Temmuz 2021; 12:51:32 >
-
Halo 3 en sevdigim oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell024 -- 27 Ağustos 2021; 0:52:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalnız oyunun xbox one versiyonu 30fps bile yok gibi duruyor. crossgen yerine sadece next gen olsaymış keşke. online multi bir oyunu o frame ratelerde oynamak tam bir eziyet.
-
Bilimkurgu / FPS / Hem multiplayer hem de sağlam lore u olan singleplayer olan tek oyun Halo var zaten. BF'yi bende severim ama Halo her zaman main oyun BF yan oyun benim için.
Bana da beta daveti geldi 1 saat sonra oyundayım
-
İnfinite beta
görüntüler series s ten akşama series x te de deneyeceğim
Grafikler fena değil ama biraz daha cilaya ihtiyaç var gibi
Oyun büyük ihtimal 1080p 60 fps , takılma vs. yok çok akıcı
Vuruş hissiyatı çok iyi halo5 ten daha iyi , coda yakın
Ui elden geçirilmeli ufak tefek hatalar ve flicker problemi var
Amd Cas desteği var
Fov ayarı var 120 ye kadar yükseltilebiliyor.
-
Halo 5 te beni tatmin etmeyen tek kısım vuruş hissiyatıydı eğer dediğin gibi özellikle COD MW gibi bir hissiyat veriyorsa çok iyi Cod Cold War'ın hissiyatı da çok iyi değil.
-
Turkce altyazi varmi oyunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe altyazı yok beta bitiminde bildireceğim
Tesekkur ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell024 -- 27 Ağustos 2021; 0:50:50 >
Resoluciones y tiempos de carga en Halo Infinite Tech Preview:
One: 1080p 30fps
One X: 2160p 30fps
Series S: 1080p 120fps
Series X: 2160p 120fps
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Davet nereden geldi şef bende denemek istiyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam oyunu denediniz mi? Oled tv'de mi oynuyorsunuz grafikler, oynanış nasil yorumlarınızı merak ediyorum.
herkese açılsa da bizde test etsek..
-
series s 1080p 120fps iyiymiş. 2k 60fps kalite modu olur mu acaba merak ettim. 120 Hz monitör yok
Botlarla oynuyorsun ama botların dengeleri bayağı iyi sıradan oyunculardan daha iyiler bazen 1 e 1 de alıyorlar 2 ye 1 yakalanırsan zaten birini alırken diğeri seni indiriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X