Şimdi Ara

Halo Wars (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba single kısmı nasıl halo 3 den sonrası mı geçiyor yoksa başka bir zaman mı başımı neresi neresi
  • Oyun baya güzel olmuş, Oynanabilirlik çok rahat. Hiç zorlanmadım gamepad ile oynarken. Grafikler idare eder, çok çok iyi değil.

İyi oyun iyi, oynanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Acaba single kısmı nasıl halo 3 den sonrası mı geçiyor yoksa başka bir zaman mı başımı neresi neresi

Halo olayından 20 sene öncesini konu alıyor. Tahminimce bu oyun sonunda master chief in nasıl ortaya çıktığını ve kim olduğunu öğreneceğiz.
    Güzel oyun, xboxda oynamaktan zevk aldığım tek strateji oyunu oldu. Sevdiğim bir özellik olarak, askeri birimlerinizin Alternate fire gibi yetenekleri var. Mesela bir marine ünitesini seçip, x tuşu ile otomatik silahla ateş edebilir, y tuşu ile (charge süresi var) el bombası atabilirsiniz.
  • oyundan ss ler koyabilcek birileri yok mu?
  • Böyle oyunlarla aram olmamasına rağmen beni bile başında 20-25 dakika tuttu bu oyun helal olsun valla.

Oyun çok güzel olmuş, oynarken bayaa bi keyif aldım. Yer yapıyorsun birşeyler üretiyorsun adam falan yaratıyorsun çok güzel olmuş.

Tutorial kısmında zaten herşeyi gösteriyor ve rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Oynananışı bayaa zor bekliyordum ama çok rahat çıktı.

Oyunun ara videoları oha dedirtecek derecede güzel olmuş, inanılmaz gerçekcilik var ara videolar'da kalite akıyor resmen belli. Umarım Halo 4 o grafiklerle gelir karşımıza (:

Oyunun kendi grafikleri oyun içindeyken pekde ahım şahım değil ama çok da kötü değil, böyle bir oyun için yeterli düzeyde

Kısacası oyun bence güzel olmuş arkadaşlar, herkeze önermiyorum ama Halo hayranlarının ve Oyun manyaklarının çekmesi ve ya Alması gereken bir oyun kesinlikle (:

Oyuna notum: 10 / 7

• Arkadaşlar, oyun çıkmadı daha. Malum sitelere önceden düşmüş. Ben de çekmeye başladım gerçi. Demosunu sevdim. Şimdi şeytan diyo, oyun çıkmamış. Gir live'a Halo Wars oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

Arkadaşlar, oyun çıkmadı daha. Malum sitelere önceden düşmüş. Ben de çekmeye başladım gerçi. Demosunu sevdim. Şimdi şeytan diyo, oyun çıkmamış. Gir live'a Halo Wars oyna

Lıve'a girdim Halo Wars oynadım, gel sende beraber oynayalım
  • Strateji müptelası değilseniz bile sizi oyalayacak, konsola süper oturmuş stratejimsi(!) bir oyun. Şahsen Sega'da Dune hayranı olarak bu oyun hoşuma gitti. PC'de strateji oynamıyorum, 360 portlarını da oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 22 Şubat 2009; 13:18:09 >
  • HALO fanı olarak doğrusu bu oyunu nasıl yapacaklarını çok merak ediyordum,
    sabah oyun fırından taze taze çıkartıp bi bakayım dedim ve benim izlenimim tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş,
    HALO'nun şanına yakışır bir oyun HALO WARS kesinlikle türe ilgi duymayanların dahi deneyeceği keyif alacağı bir oyun.
  • Halo Universe... O kadar...!

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd
    Lıve'a girdim Halo Wars oynadım, gel sende beraber oynayalım

abi işte sonuçta oyun çıkmamış. sen adama gel beni banla diyosun resmen . o kadar da söylememe gerek yok. fw'siz makinem olduğu halde fw'li makineyle live'a girmek de işime gelmiyor değil
  • oyunu a once yazdım oynadım ...acıkcası bu tazr oyunlardan nefret ederim ama oldukca guzel bir oyun olmus..halo olusu insanı ister istemez o atmosfere goturuyor...dual harcama degecek bir oyun...
  • oyun strateji dimi? yani End War oyunu gibi deildir inş stratejisi.
  • en son redallert3 u aldim berbartti adamlari apartmana soktum bi turlu cikartamadim cd i kirdim rahatladim :d .

bakalim bide bunu deniyelim ne olucak
  • alakası yok ama bu master chief in içinde normal insanmı var hiç kaskını çıkardığını görmedim biri aydınlatsın beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

alakası yok ama bu master chief in içinde normal insanmı var hiç kaskını çıkardığını görmedim biri aydınlatsın beni

Master Chief in yüzü henüz hiçbir halo oyununda gözükmedi. Kız mı erkek mi o da belli değil. Kız olma ihtimali var aslında,çünkü Dead or Alive 4 deki Master Chief in sesi kız sesiydi. Zaten halo3 de master chief öldüğünden dolayı,yüzünü görebileceğimiz yeni bir oyun çıkmayacaktır kanımca. Belki halo wars un sonunda buna bir açıklık getirebilirler.
  • Bende oyunu indirdim
    ilk defa xbox ta strateji denedim başta nasıl olacağı hakkında kafamda şüpheler vardı ama
    xbox tada strateji oluyormuş dedim.

oldukça beğendim. denerseniz büyük ihtimalle seveceksiniz.
  • bu oyun pal mi?
    ciktigini bilmiordum tuh yaw
  • resmi çıkışı ne zaman acaba?ntsc-u?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.