Şimdi Ara

Halo Wars (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meos_grmny

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Demosunu oynadım da yaratıklar silah sesleri mekanlar vs herşey ama herşey halo 3 yav :D.Üstten görünüşlü halo 3 olmuş oyun sanki.

Sevdim hoşuma gitti ama konsolda nereye kadar oynanır bilmiyorum

hocam nereye kadar oynanirdie bisi yok Halo Wars 2 cikana kadar en iyi RTS bu full oyunun tadini alsaniz 1

süper oyun yav ilk gününde 1.2milyon satti kz2 yi gecicek kesin

Cidden çok şirin oyun yav halo 3'ün üstten görünüşlü versiyonu resmen herşey aynı yaratıkların çıkardıkları sesler bile.

Halo 3'ü bitirdiğim için bu da bayağı bir ilgimi çekti bakalım çekerim belki

• cek cek bisey kaybetmezsin eger oyunu begenmezsen gel tükür
  • Estağfurullah ,demoyu beğendim
  • Valla arkadaşlar bir tane dvd kalmış kafede, Terminator serisini baştan izleyecektim ama kararsız kaldım, Terminator serisini mi dvdye atayım yoksa bunu demosunu mu?
  • quote:

Valla arkadaşlar bir tane dvd kalmış kafede, Terminator serisini baştan izleyecektim ama kararsız kaldım, Terminator serisini mi dvdye atayım yoksa bunu demosunu mu?

dvd-rw al demosunu oyna begenmenmezsin sil terminatorü yükle baska nediim?

@Kaka

hocm ne zaman oynuyoruz GT ni ekliyimmi yoksa senmi beni eklicen?
  • Single takılıyorum ben şu an iyice öğreneyim ilerde bakarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Single takılıyorum ben şu an iyice öğreneyim ilerde bakarız

• arkadaşlar co op skirmiş her yola gelirim oyun pek güzel :D bu arada skull larıanlamadım bi bilgisi ola nvarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

arkadaşlar co op skirmiş her yola gelirim oyun pek güzel :D bu arada skull larıanlamadım bi bilgisi ola nvarmı?

Her haritada belli şeyleri yaptıktan sonra çıkan objeler. Örneğin ilk bölümde açabilmek için 100 grunt öldürmen ve ana üsse warthog la dönmen gerekiyor. Achivement kasmıyorsan gerek yok ki halo wars'ın achivementları gayet kastırıcı.
  • yok amacım ach kasmak değil ama gelsede fena olmaz :P ya ilk kez live yapim dedim ben insan o elyen oldu adam tek bi herifle beni yoketti ne tank ne uçak hiç bişey kesmedi önünü çıldırdım nedir bu iş :S
  • ya bende bu oyunu orjinal ariyorum elinden cikarmak isteyem pm atarsa sevinirim :)
  • halo wars i ögrenmek iseyen varsa msj atin die yaziom her zaman ben ve "oganbey"her gün oynuyoruz.ben dünyada 2850.siradayim oganbey gerilerde ama benden daha iyi oynuo makinasin 3kgörmüstü onun icin gelistiremedi ama simdi

quote:

yok amacım ach kasmak değil ama gelsede fena olmaz :P ya ilk kez live yapim dedim ben insan o elyen oldu adam tek bi herifle beni yoketti ne tank ne uçak hiç bişey kesmedi önünü çıldırdım nedir bu iş :S

o adamin ismi "Arbiter" hani Halo 2de yönlendirdigimiz adam.
    Arbiteri dogru kulanmayi bilirseniz oyundaki en güclü boss diyebilirz eger "insan" irkiysaniz destruction bomb atabilir ve o anda onu öldürebilirsiniz.Eger"alien"seniz 15 cakal isini görür daha fazlasi icin Gt mi ekleyin.

• arkadaşlar az önce bitti halowars ve şunu diyeiblirim ki konu ve konunun işlenişi/anlaşılırlığı olarak halo3 den kat kat kat daha iyi :) herkeze tavsiye ederim :) heroic de bitirdik en kısa zamanda legendery dede bitirip fark olup olmadığına bakıcam malum halo3ün normal ve legendery sonu farklı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

arkadaşlar az önce bitti halowars ve şunu diyeiblirim ki konu ve konunun işlenişi/anlaşılırlığı olarak halo3 den kat kat kat daha iyi :) herkeze tavsiye ederim :) heroic de bitirdik en kısa zamanda legendery dede bitirip fark olup olmadığına bakıcam malum halo3ün normal ve legendery sonu farklı :)

istersen easyde bitir istersen legendery da hepsi ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meos_grmny -- 5 Temmuz 2009; 14:40:50 >
  • hade ya :D zaten credits sonunda başka video çıkmaması üzmüştü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfbastion -- 5 Temmuz 2009; 16:42:22 >
  • benim ismim niye geçmiyo lan burda tek başına mı bitirdin adi adam..
  • Xbox360 da oynadığım en iyi RTS.

İsminin de Halo olması en iyi olması demektir benim için.
  • @Jokerguy; tanışıyomuyuz? pis silver :P beraber bitirdik ama herşeyi ben yaptım :P
  • hadi len cimri herif habire parayı nereye harcadın nereye harcadın diye kızıp duruyon hepsi işe yaradı o harcamaların hava su ve supplypad olarak döndü bize onlar ben olmaam zor bitirirdin hele heroicde..
  • :D yiosa gel legendery e ama nerdeee sırf korkundan gold alamıyon
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.