Şimdi Ara

Halo Wars (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun 3 Martta yasal olarak piyasaya sürülecek. Oyun RF'ymiş arkadaşlar. Ben de çekiyorum malum yerlerden oyunu. Resmi olarak çıkmadan makineme takmayacam tabii
  • arkadaslar oyunu 30 dakika oynadim ve 3uncu bolumdeyim
    ilk olarak grafikler cok iyi her ne kadar strateji oyunu olsa bile cok iyi
    sesler inanilmaz guzel
    gamepad tuslari cok iyi yapilmis konsolda strateji oynanmaz diyemeyiz artik
    hele ara videolardaki grafik sanki film
    oyun 10 nnumara olmus
  • Malum yerlerde 7.3GBlık bi Halo Wars geziyo, nedir bu arkadaşlar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

arkadaslar oyunu 30 dakika oynadim ve 3uncu bolumdeyim
    ilk olarak grafikler cok iyi her ne kadar strateji oyunu olsa bile cok iyi
    sesler inanilmaz guzel
    gamepad tuslari cok iyi yapilmis konsolda strateji oynanmaz diyemeyiz artik
    hele ara videolardaki grafik sanki film
    oyun 10 nnumara olmus

grafik rezalet ötesi arkadaş neresi iyi ya. ekranda gördüğün karakter sayısı zaten az, kaldıki bunlara bile çok çok yüksekten bakıyorsun ama biraz ekrana yaklaşayım desemm rezalet kaplama hatta kaplama sızlık kendini sergiliyo.karakterler resmen düz buğulu bir yapı. ya onuda geçtim farklı birşey diye oynuyorum oyunu ama ne rezalettir ki fps değerleri bu kadar düşük seyrediyo. daha ikinci bölümdeyim ve oraya kadar bile sanki slayt şow izler gibi oyunu oynuyordum. hele bu ikimnci bölümde veya neyse artık şu ilk yapıları yaptığımız fabrika kurduğumuz yerde daha ekranda hiç birşey yapmamışken bile takıla takıla ilerleyyen kamera hareketleri. ekran yavaş yavaş doldukça resmen slay show yapıyoruz ya cidden sinir bozucu. gözümü rahatsız etmektenn başka birşey yapmıyo. cidden adam akıllı oyun yapan yok artık piyasada arkadaşlar hiç yenilik sunan yok bu işlerde.

• bugün 3 mart .amerikaya resmi olarak çıktımı şimdi? rahat rahat oynayabilirmiyiz?
  • bu oyunu neden bu kadar geç oynamışım khroldum be. çok çok kaliteli bir oyun olmuş. demosunu oynadım şimdi tam sürüme saldırıyorum. çok rahat oynanıyor oyun harika ayarlamışlar tuşları. grafiklergayet kaliteli. dinamik gölgeler kaplama kalitesi on numara. efektler ve fizikler de harika. en güzeli her bölümde çok kaliteli CGI videolar giriyor ve o harika Halo dünyası aynı atmosferde bu oyunda var. film gibi bir oyun olmuş kısaca.

sabırsızlıkla bekliyorum tam sürümü oynamayı.
  • Bu oyun ne kadar güzel bişey böyle yaw,HALO 3den nefret eden biri olarak inanılmaz ısındım oyuna,strateji olmasına rağmen kontroller o kadar rahatki+grafiklerde çok güzel

Biri devamlı benim listemde bu oyunu oynuyor kaç kere çağırdı online a gitmedim senaryoyu bitirmeye çalışıyorum önce....

Oyun bu kadar güzel olmasına rağmen sadece 3 sayfa gidebilmiş,bi kere şans verin bence,bu türü özlediğinizi anlayacaksınız....
  • @JOSEPH_STALin

hocam galiba seni seni cagiran benim

arkadaslar oganbeyle her gün en az 3saat oynuyorduk bu oyunu cok zevkli bi oyun bu 3vs3de cosku felan taban yapio ögrenmek isteyen arkadasla varsa GT yazio imzada inceliklerine eksilerini artilarini anlatirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meos_grmny

@JOSEPH_STALin

arkadaslar oganbeyle her gün en az 3saat oynuyorduk bu oyunu cok zevkli bi oyun bu 3vs3de cosku felan taban yapio ögrenmek isteyen arkadasla varsa GT yazio imzada inceliklerine eksilerini artilarini anlatirim

7 Haziran da ekliyorum öğretiyosun bana incelikleri
  • quote:

@JOSEPH_STALin

Selam kardeşim

İmzanda güzel haykırmışsın,haklısında oynayan yok çünkü,ben 15. bölüme geldim sanırım bitiyor artık...

• @CANOZ olur tabi ögretirim her seyini taktiklerini ama elini cabuk tut ok?

@JOSEPH_STALin
    15.bölüm en sonu ben bu oyunu koleksiyonluk setini aldim acaba fotolari koysam görsüzlük olur mu
  • quote:

@CANOZ olur tabi ögretirim her seyini taktiklerini ama elini cabuk tut ok?

@JOSEPH_STALin
    15.bölüm en sonu ben bu oyunu koleksiyonluk setini aldim acaba fotolari koysam görsüzlük olur mu

7 haziran da live dayım

Koleksiyon setini lkoy da gözümüz gönlümüz açılsın microsoft iyi beceriyor koleksiyon setlerini ben de de age of empire 2 ve 3 ün setleri war.Evliyelik duruyor salonda
  • evet aynen koleksiyonun muhtesem fotolarini ekliyorum

hocam bide sana bisi sorcam ben halo wars oynarken birden bire 3k vardi sonra actim yeniden oynadim noluyo simdi anlamadim:S mademki 3k veriyosin hakkni ver
  • Demosunu oynadım da yaratıklar silah sesleri mekanlar vs herşey ama herşey halo 3 yav :D.Üstten görünüşlü halo 3 olmuş oyun sanki.

Sevdim hoşuma gitti ama konsolda nereye kadar oynanır bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Demosunu oynadım da yaratıklar silah sesleri mekanlar vs herşey ama herşey halo 3 yav :D.Üstten görünüşlü halo 3 olmuş oyun sanki.

hocam nereye kadar oynanirdie bisi yok Halo Wars 2 cikana kadar en iyi RTS bu full oyunun tadini alsaniz 1

süper oyun yav ilk gününde 1.2milyon satti kz2 yi gecicek kesin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Demosunu oynadım da yaratıklar silah sesleri mekanlar vs herşey ama herşey halo 3 yav :D.Üstten görünüşlü halo 3 olmuş oyun sanki.

hocam nereye kadar oynanirdie bisi yok Halo Wars 2 cikana kadar en iyi RTS bu full oyunun tadini alsaniz 1

süper oyun yav ilk gününde 1.2milyon satti kz2 yi gecicek kesin

Abartma en iyi rts diye. En kısa zamanda bende deneyeceğim ama en iyi rts olması biraz imkansız gibi. Aldığı notlarada bakılırsa.

• quote:

Abartma en iyi rts diye. En kısa zamanda bende deneyeceğim ama en iyi rts olması biraz imkansız gibi. Aldığı notlarada bakılırsa.

yooo abartmiyomki konsolda Halo Warsdan daha iyi baska bir rts söyle?
  • quote:

quote:

yooo abartmiyomki konsolda Halo Warsdan daha iyi baska bir rts söyle?

Konsolda desen o ayrı, zatne konsolda 2 tane rts var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 21 Mayıs 2009; 13:25:02 >
  • bence bir sürü pc rts sinden daha güzel örnek istioyorsan;

Dawm of War1-2
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars
    Red Alert 3

bu saydiklarimin hepsini oynadim bunlarin arasinda en iyisi Halo Wars
  • quote:

bence bir sürü pc rts sinden daha güzel örnek istioyorsan;

Dawm of War1-2
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars
    Red Alert 3

bu saydiklarimin hepsini oynadim bunlarin arasinda en iyisi Halo Wars

Valla hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, oyunuda oynamadığım için yorum yapamayacağım. Bu arada oyundan biraz bahsetsen birimler üretiliyor mu? kontroller nasıl?falan filan işte biraz bahset yaff.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.