Şimdi Ara

Halo Wars (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demosu Live'a düştü. Gold üyeler için özel, 1GB.
  • Starcraft 2 taklidi geldi bana dersem ne dersiniz ?
  • hiç bi halta benzemediğini düşünüyorum ama demo malum yerlere düşünce indirip deneyeceğim kesin.
  • hemen indireyimmmm.
  • Strateji oyunları bile artık konsola özel oluyorsa bu PC'nin hali ne olacak bilmem.
  • Bende ümitliyim bu oyundan bakalım nasıl çıkacak. Demo'yu indirmeye başladım bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Strateji oyunları bile artık konsola özel oluyorsa bu PC'nin hali ne olacak bilmem.

Sende abartma bir sürü strateji sadece PC'ye çıkmaya devam ediyor zaten :) Warhammer, Starcraft vs.

Ayrıca Oyun çok iyi görünüyor. şu sıralar keşke pc'ye gelse dediğim 4. oyun (diğerleri Halo 3, Gears Of War 2 ve Fable 2)
  • Demoyu biraz önce denedim gerçekten güzel bir oyun olmuş. Kontroller çok rahat daha başlarken bile zorluk çekmiyorsunuz. Strateji seven arkadaşlar mutlaka oynasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 5 Şubat 2009; 21:20:43 >
  • Vay demo çıkmış mı? Hemen ben de çekeyim makinenin başına geçtiğim zaman. Merak ettim ben de şimdi
  • Hemen demoyu indiragandi akşama multisi varsa sizi indiragandi. HALO yada böyle strateji yakışır zaten
    olmadı UNO atarız yauw
  • Ne yazık ki multi yok demoda Hakan abi. Ama çok güzel olmuş, bu oyunu kesinlikle alacağım.
  • evet oyun benim de hoşuma gittii ama şu sinir bozucu olan, en azından benim içn sinir bozucu olan şey: zaten ekran kısıtlı çok kısıtlı bir alanı görebiliyorsun ve azbiraz ekran bir iki karakterle dolsa fps düşüşleri meydana geliyo anlamıyorum ya. bu olay direk nvidia veya ati uyumlu kartların yarattığı durumlara benzemeye başladı. ne kalitel oyunlar var ağzımız açık bakarız ve tek bir fps düşüşü olmaz ama bu tarz oyunlarda zaten çok öyle bi kalte yok(ki zaten bukadar uzaklıktan bişi anlaşılmıyo) bide böyle frame sorunları.
  • Sitelerde ön sipariş başlamış. Sanırım bu oyun da satış rekorları kıracak .

ben de ya burdan ya da play-asia dan bi tane orijinal almaya çalışayım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

Sitelerde ön sipariş başlamış. Sanırım bu oyun da satış rekorları kıracak .

ben de ya burdan ya da play-asia dan bi tane orijinal almaya çalışayım artık.

indirme rekoru kırmış zaten oyun kaç yıldır xbox kullanıyorum bi şu oyunu alıpta oynamadım yav kendimden utanıyorum valla
  • Oyun düştü arkadaşlar. Halo.Wars.XBOX360-GLoBAL PAL ve RF
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeCRiS

Oyun düştü arkadaşlar. Halo.Wars.XBOX360-GLoBAL PAL ve RF

Senin en son yazdığını görünce anlamıştım
  • haloyu sevmem 1ci oyun dışında ama bu oyundan ümitliyim cünkü age of empires in yapımcıları var başında inşallah konturolleri kolay ve güzel bir oyun olur
  • bakalım abandık ama çok yavaş
    oyun inş. güzel çıkar..
  • Geliyor yavaş yavaş hepsi (:
  • Malum yerlerde, region free olarak var şuanda...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.