Şimdi Ara

halo3 ile beraber kl2 nin demosu cikacak diyorlardi ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • halo3 ile beraber kl2 nin demosu cikacak diyorlardi ne oldu? bu sony artik cekilmez oldu sony ye son bir sans daha veriyom eger 2008 de de oyunlari ertelenir ,iyi bir oyun cikmazsa ps3 ü balkon dan atacam

• adresi verde aşağıda bekleyelim.
  • ya sen xbox cusun ps3 ne yapcen ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --ASRIN ALÏMÏ-- -- 26 Eylül 2007; 17:46:16 >

• gene kapısma yazıları basladı ya cıkınca oynarsın dostum ne onemi var bak biz sanat eseri mgs4 bekliyoruz ağzımızı acıyormuyuz sabır sabır sabır
  • Dedikoduydu O böyle ucuz numaralar yapmaz kimse,
  • at seni tutan ne
  • Söylentiydi o, Sony öyle birşey demedi.
  • yarın mgs4 çıkıyormuş...................................................................çıkmıyor mu? sony sen ne yaptığını sanıyorsun
  • Zaten tutamassın:
  • bir ara çok çapsız, IQsü düşük bir haber vardı. en akıllı yapay zeka halo 3, en gerizekalı yapay zeka killzone 2 diye. az önce dediğim gibi herkes bir xbox 360 rüzgarına kapılmış, ne dediğini bilmiyor. sanki killzone 2'nin demosunu oynadı, halo 3'ün demosunu oynamıştı bu haberi yapan angut. bu kadar xbox yanlısı çifte standartçı haberlerden, puanlamalardan, kıyaslamalardan ölesiye tiksiniyorum. beşiktaş'ın 100. yılından sonraki sezon, fener yanlısı medyaya benzedi bu iş. fener dandik bir anadolu klübüyle oynasa, "işte fener yine efsane yazacak mı?" la olm ankaragücünü yensen ne efsanesi, aynı durum. gel de soğuma oyunlardan.
  • EGM onu diyen, ekip su anda bahamalarda tatildeler Bill para gecirmiste
  • Yakında haber geliyomuş

KİLLZONE 2 2010 A ERTELENDİ

Sony yetkilileri şuanda ps3 ün piyasada çok güçlü bir sisteme sahip olduğunu oyunun 2010 a yakışacağını söyledi diye

• killzone 2 önümüzdeki sonbahara kalır artık.....ha demsou önümüzdeki e3 te çıkar ortaya tabi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

killzone 2 önümüzdeki sonbahara kalır artık.....ha demsou önümüzdeki e3 te çıkar ortaya tabi....
    Sen su araba ucuran malum kisi degil misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ocelot56

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

killzone 2 önümüzdeki sonbahara kalır artık.....ha demsou önümüzdeki e3 te çıkar ortaya tabi....
    Sen su araba ucuran malum kisi degil misin?

ben uçurmuyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.