@babus0606 sen ruh hastasısın bence. hamas israilde konser bastı biliyorsun dimi? savaş oradan çıktı. konser siviller için veriliyordu. yani öldürdükleri bu bağlamda ne oluyor ? sivil oluyor affeerinnnnn 5 yıldız sana. sen akplisin damganı vurdum. akpli bu. arkadaşlar kafa yapısından anladım akpli. |
Haluk Levent'in 'Gazze' konuşması. (3. sayfa)
-
-
sizde harbi safsınız hamas kaç tane kadın çocuk öldürmüş 50 yılda şuraya yaz bakalım.. siz okadar imkan var kuubbeniz çöküyor mehşur ajanlarınız tatile ççıkıyor hamasda parka girer gibi elini kolunu sallaya giriyor bu masala ancak siz yersiniz. sizin gibi demli damga yemekten iyidir.
-
20 sene önce meclise sizinkiler soktu pkkyı bunu unutma.
-
kafalarınız aynı sizin 35bin kişi neden öldü.?
ekonomimABD: Gazze’de yaşananların soykırım olduğuna inanmıyoruzhttps://www.ekonomim.com/dunya/abd-gazzede-yasananlarin-soykirim-olduguna-inanmiyoruz-haberi-742774 -
yahudimisin.?
ekonomimABD: Gazze’de yaşananların soykırım olduğuna inanmıyoruzhttps://www.ekonomim.com/dunya/abd-gazzede-yasananlarin-soykirim-olduguna-inanmiyoruz-haberi-742774 -
Benim hangi cümlemden "amerikalı ile aynı kafada" olduğumu çıkardın? hangi yazdığım yanlış?
Elin arabı için kendi vatandaşına düşman olana ne denir?
Yapıcı, uzlaşmacı değilsin, iletişime kapalısın. Ayrıştırıcı, bölücü, nefret tohumu ekmeye çalışan biri gibisin. Ajan provokatör gibisin. Bütün mesajların aynı dogrultuda. Niyetin ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
israil haklı demeniz yeterli.. hamas kendi topraklarını savunuyor.
-
İsrail haklı nerede demişim?
bir kerede yahudiler abd soykırım yaptı diyebilcekmisin.?
-
İsrail haklı demiş miyim?
Yukarıdaki mesajımdan alıntı:
"Hamas filistin için savaşıyor olabilir ama yöntemlerinin doğruluğu da tartışılabilir. Israile laf etmiyorum diye düşünme, onlar zaten bastan beri aynı. Onlara hiç iyi demedik, doğru bulmadık."
.
Soykırım meselesine gelirsek, bunu nasıl tamamladığın önemli. Kimi tanıma göre hedef gözetmeksizin attığın her bomba soykırım olarak nitelenir, kimine göre de milyon kişi de öldürsen, katliamdır, soykırım değildir. Soykırım olması için niyetinin ve bu doğrultuda yaptığın hamlelerin nir toplumlu tamamen yok etmeye yönelik olması gerekir.
yahudiden daha çok yahudi var forumda nasıl görmedin hayret israil hidrojen bombası atıp silse zil takıp oynarlar.
-
demediysenin neden aksini yazmaktan çekiniyorsunuz.? adamlar sizil halka fosfor atıyor nükleer düşünüyor daha ne yapcaklar noterden ihtarmı çeksinler.
-
Adam AKP'liler gibi oturduğu yerden sallamamış icraate geçmiş.
-
özgür bey gibi demek istediğiniz yada ekrem bey gibi.
-
sallam şöylemi oluyor.
x (formerly twitter)ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1791725641999519888?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X