Bağlantı ekleme sunucusu işleminizi reddetti gibilerinden bir hata alıyorum arkadaşlar. Kurcalamadığım ayarı kalmadı ama bir türlü oturum açamıyorum Sistemimdeki güvenlik duvarı da kapalı. Anti-virus'ü de kapatıp denedim ama , nafile... Nedir çaresi? bilen var mı?
Bu arada ilginçtir ki, hamachi'yi ilk kez kurmama rağmen programın kullanımını açıklayan pencere çıkmadı. Sistemime daha önce hiç kurmadığım halde neden böyle oldu, anlayamadım...
Yok mu bilen ?
Yukarı
arka planda çalışan anti virüs programlarını, güvenlik duvarının kapatıp tekrar dene. olmazsa kaldırıp tekrar kur.
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
arka planda çalışan anti virüs programlarını, güvenlik duvarının kapatıp tekrar dene. olmazsa kaldırıp tekrar kur.
Nod32'yi devre dışı bıraktım, güvenlik duvarı zaten kapalıydı, (modeme port açtık, o yüzden) fakat gene aynı hatayı verdi
Abimin hesabından giriyorum foruma, işte kendisi. Ders çalıştığımı zannediyor. Durumu anlamaz inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme