Şimdi Ara

Hamachi İle Battlefield 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hamachi aracılığıyla orijinal olmayan cd/dvd lerle katılabileceğiniz bf2 serveri açtık.bağlantımız o kadar iyi değil ancak yeni katılacak üyelerin baglantıları örn1024 2048 olması halinde serverı onlar kuracak ve serverin kalitesi artacaktır.bir bf2 hamachi network kuralım derim.

hamachiden join network dedikten sonra network adı BF2 TR Public şifresi bf2

şu and aüç kişiyiz.maksat internet serverları kadar kaliteli olmasa da en azından bedava bir sunucumuz olması.
    oyun versiyonu 1.02 ve oyun cracksiz olmalıdır.cracksiz çalıştırmak için daemon programını kullanmalısınız.daha önce açılan networkumuzdeki arkadaşın topicinde gerekli dosya ve yapılması gerekenler anlatılmaktadır.

ahanda link:
    torecaglinin topici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evgin -- 13 Ağustos 2005, 11:47:26 >

• arkadaslar bf2 tr public networku kapanmistir bf2tr networkune girin.

network:bf2tr
    sifre:hasan
  • hocam sağolun iyiki kurmuşmuşsunuz ma girebilmek için önce oyunu download işimin bitmesi lazım ayrıca belki server olurum su an evimde değilim bulunduğum yerde internet 1024 dsl burda kurabilmem içn önce oyunu indirmeliyim
  • Ula ustalar ii hoşta benim gibi evde dehşet bipc si olup interneti olmayanlar ne yapsın.Şu bf2 nin bi SP leyırı seneryolu olsa amma olur ha call of dutyyi 10na katlar.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: isis1982

Ula ustalar ii hoşta benim gibi evde dehşet bipc si olup interneti olmayanlar ne yapsın.Şu bf2 nin bi SP leyırı seneryolu olsa amma olur ha call of dutyyi 10na katlar.

okadarda değil call of hiç bi savaş tarzı fps geçemez
  • arkadaşlar herkez bu patch olayını yükleyemiyor bende öyle kabul ettiremedim bitürlü fakat oyunu hamachi ile patch olmadanda oynaya biliyoruz denedik fakat bitürlü adam bulup şöyle bi 10 kişi olamadık şimdi benimgibi patch yükleyemeyen arkadaşlar hamachide bf2nopatch'den başlayarak bf2nopach1...2....3......4 diye uzayalım şifrede sabit olsun 1234 ben bf2nopach'ı kurdum bile pach yükleyemeyen herkezi bekliyorum şimdilik 2 kişiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLEFİELD 1
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.