sinir küpü oldum w3 nerden indircem sitesi var mı Cd si nerde satılır oysaki dota oynamayı çok iyi biliyorum battle fur aganim yapmayı persavence yapmayı özledim
beyler bende hamachi var fakat birlikte oynayamıyoruz bi acıklama yapacak arkadas varsa sevinirim pls...herseyi kurduk hamachide fakat ben kurdugumda karsı taraf beni gormuo...
arkadaşlar warcraft 3 serveri kurdum gelen gelsin 1.20 ama WarCraft34 şifre1a2b3c4d5e
kobranet 1234
beyler yeni bi sorun eklndi.benim bilgisyar kardesiminde laptop var ikimizdede hamachi 1.0.1.3 var son surumu iste bagladık birbirimize.Girdik warcrafta simdi ben kuruyorum goruo beni tıkılıo ve de fakat biraz beklio ve oyun bulunamadı dio yardım ederseniz sevinirim!!!
Birbirinizi görememeniz, oyunlarınıza girememeniz, görüp de girememenizin bir kaç nedeni olabilir fakat en önemlisi firewall larınızı kapatmanız önemle rica olunur
quote:
Birbirinizi görememeniz, oyunlarınıza girememeniz, görüp de girememenizin bir kaç nedeni olabilir fakat en önemlisi firewall larınızı kapatmanız önemle rica olunur
yeni bir ağ kuruyorum.ben hafta sonları gece 9 dan 2 ye kdr onlinenım bütün dotacılar davetlidir ağlar sizlerin katılımıyla dolacaktır hepinizi bekliyorum
cumpire1 1234 cumpire2 1234 cumpire3 1234
bende kurdum dotacılar_turkiye 123 hadi girin
slm beyler hamachiden oyun kurduunuzda solersenz sewnrm :)
ag kudum canım sıkılıo nolur gelin!.
ad:erhan582 sifre:1234
prdn yanlıs oldu isim:erhan_582 sifre:7156537
bende kurdum gelin warcraft3 reıgn of chaos şifre:123456
beyler warcraft 3 ün cd key ini bilen varmı lütfen bilen vARSA yazsın
hfdg4 45tdfg 453d6 j7nf d5f4g s543v
W3FTDOTA <<<Dolu galiba W3FTDOTA2 <<<buda dolu sanırım W3FTDOTA3 <<<bunuda dolu olma ihtimali var W3FTDOTA4 <<<ama bu boş sanırım W3FTDOTA5 <<<bu da boş zamanla dolar
Şifre : 123
Yeni insanlar tanıyalım biras
bende warcraft 3 var ama frozen thore yok ben battle nete üye olmak istiyorum nerde üyelik yapcam bide ben battle netten DoTA oynayabilirmiyim?????
onlydota...
1234
ya beyler bana biriniz patch leri nasil indireceimi sölese çok iyi olur