Şimdi Ara

Hamam hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkesin evinde banyosu,duşu jakuzisi var artık.Benim kaç zamandır aklıma takılan bir soru var.

Çok duydum tarihten v.s olsun,hamam şöyle hamam böyle.Varmıdır bunun bir faydası veya zararı,nedir ne değildir_?

Giden veya gitmişten duyan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz memnun olurum.Teşekkürler şimdiden :)

• En ufak bir kir bile kalmaz şöyle bir hafiflersin,rahatlarsın güzel ortamdır.
  • Biraz önce geldim 8 de gittim hacievhaddine tarihi hamam 3 saat ordaydim yağ gibi olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki nereye gitmek gerekir İstanbul içi ve bu Spa,Masaj olaylarıda varmış bazılarında.Benim arkadaş gitti benide özendirdi bir anlatıyor bir anlatıyor dedim bende giderim madem.Keseci falan varmış.Şener Şene dönmeyelimde gerisini bir şekilde hallederiz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LauranaLawless -- 16 Mart 2014; 1:58:05 >
  • yaş kaç ve şimdiye kadar hiç hamama gitmedin mi?
  • Yaş 22 yok hiç gitmedim.Yanından çok geçmişliğim var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LauranaLawless -- 16 Mart 2014; 2:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LauranaLawless

Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkesin evinde banyosu,duşu jakuzisi var artık.Benim kaç zamandır aklıma takılan bir soru var.

Çok duydum tarihten v.s olsun,hamam şöyle hamam böyle.Varmıdır bunun bir faydası veya zararı,nedir ne değildir_?

Giden veya gitmişten duyan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz memnun olurum.Teşekkürler şimdiden :)

İstanbul un neresinde oturuyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: LauranaLawless

Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkesin evinde banyosu,duşu jakuzisi var artık.Benim kaç zamandır aklıma takılan bir soru var.

İstanbul un neresinde oturuyon

Zeytinburnu _?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.